Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl... Berem tale članek: SKRIVNOST, ZA KATERO JAVNOST NI VEDELA: Pirc Musar je bila udeležena še v eni nesreči REGIONALGORISKA.SI Predsednica republike Nataša Pirc Musar je bila letos poleti v razmaku nekaj tednov... Nekaj mi ni jasno: zakaj tovrstne nesreče povezujejo z Natašo Pirc Musar? Saj ne, da bi jo oboževal, ampak mediji dajejo vtis, kot da je ona kriva za te nesreče. V obeh primerih je bila potnik v vozilu. Nesrečo pa povzročijo vozniki, ne potniki...
-
Prepirati se z ženo je isto, kot če bi te aretirala policija: vse, kar rečeš, se uporabi proti tebi. Na srečo imaš pravico molčati...
-
ON: - "Draga si za to da imava čudovit vikend?" ONA: - "Super ideja, dragi, seveda sem za!" ON: - "OK, se vidiva v ponedeljek..."
-
Cigan in doktor kupita sosednji parceli, obe iste velikosti. Doktor začne gradit hišo, cigo ga pa posnema (sune načrte) in začne graditi enako hišo. Doktor položi tlakovce, cigo položi tlakovce. Doktor si omisli kovano ograjo, čez dva dni so mojstri že pri cigotu in švasajo.... Po šestih mesecih stojita v ulici dve popolnoma identični hisi z identično urejeno okolico. Doktor in cigo se srečata na ulici in vpraša doktor cigota: - "Čuj, kaj ti misliš koliko sta vredni najini hiši, če bi jih zdaj prodala?" Cigo pa odgovori: - "Tvoja milijon, moja pa 2 milijona!" Doktor začudeno: - "Zakaj je pa tvoja vredna enkrat več kot moja??" Cigo: - "Hja, moja ima za soseda doktorja, tvoja pa cigana..."
-
Take neumnosti niti AI ne spravi skupaj... Želja je bila taka: na en vtikač montirati dva kabla. En kabel gre desno 3 metre in na njem je samo ena vtičnica, v katero je priklopljena ena lučka, nato pa gre kabel še tri metre naprej, kjer je spet samo ena vtičnica, na kateri je modem za internet. Drugi kabel gre levo 3 metre do pisalne mize, tam pa je na njega priklopljena razdelilna letev s stikalom. Vtičnica je namreč za kavčem, pa bi razdelilec kavč preveč odmaknil od zidu, zato sem želel čim bolj "ploščat" začetek. Ko sem v sobi vzel podaljšek iz vrečke in začel odpletat, sem našel samo en vtikač in nobene vtičnice. Oba konca kabla sta bila pripeta v isti vtikač in kabel je bil v bistvu zanka, brez drugega konca...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.