Z M A J Napisano pred 6 urami Avtor Prijavi Napisano pred 6 urami Včeraj nek čisto pravi DeSuS v krožnem zapeljal pred mene kot da sem NEVIDEN, na srečo peljem s Snežinko na nafto, toliko umirjeno in previdno, da sem že vnaprej predvidel tega Škodilaka. No kasneje sem mu le pomahal, v smislu PERFEKTNE VOŽNJE, ampak itak ni dojew kaj mu signaliziram, kot ne bi dojew če bi mu nabil hupo na powno. Škoda faking Scout in Desus za volanom. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 3 urami je Z M A J napisal: Škoda faking Scout in Desus za volanom. A Škode Scout zdaj že Desusi vozjo. Ne morem verjet. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano pred 2 urama Avtor Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: A Škode Scout zdaj že Desusi vozjo. Ne morem verjet. KR tablica, pazite se ga. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.