Saga o zaklepanju zaključena. V nastavitvah je bilo nastavljeno samodejno zaklepanje ob speljevanju, samodejno odklepanje je bilo izklopljeno. Imam sedaj tudi to vklopljeno in dela kot mora, ko zaustaviš motor se vrata odklenejo
Moje so preizkušene na - 20, pri snegu na cestišču, pri prehodu prelaza na 2100 metrih višine. Enakovedno sem se kosal z audijem 4x4. Nekateri se odpeljemo še kam drugam, kot le do sosednje gostilne. 😉
Lepo napisano. Nekateri bi radi za ta denar imeli isto opremo, kot jo omajo avti za trikratno ceno cx 30. Ja, ima napake, nima najboljših motorjev na svtu, a je zelo dober avto katerega za razliko od drugih suvov, lahko voziš tudi bolj športno. Kdor ga ima namen kupit, da bo kupil, drugi bodo vedno iskali dlako v jajcu.
Ko smo mi ostali to isto pisali, so se nekateri tu gor smejali. In to ponavadi taki, ki niso niti sedeli v CX-30, kamoli, da bi naredili en sam krog. Meni je boljša vožnja na splošno kot v 6-ki.
Edino motor je boljši v 6-ki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.