Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 55 minutami je scania napisal:

Vbistvo nisem naredil nič, enostavno sem se vsedel in eno uro vozil po občini. Res mi je fenomenalen avto, voznja, osvetljitev, sedenje, motor, menjalnik. Uzivam v voznji z njo in zmeraj je koncni produkt nasmesek na obrazu. Vglavnem ne menjam je za nic na svetu za nobenega bentliya bmwja mercedesa. Koncno najdel avto v katerem uzivam mazda 🙂

Jaz se tudi velikokrat čisto brez obveznosti vsedem v mojo Mazdo, si dam gor najljubšo muziko in jo malo "sprehodim" do Črnega kala(še naša občina). Včasih grem čisto ležerno in kot praviš čisto preprosto uživam. Če me prime  malo tudi "prezračim" motor. Se strinjam, vse na njej je top. 

Tudi sam sem končno v avtu, ki mi je totalno všeč. 

Sedaj je pa še udobna na 17" 🤗

Napisano

Naredil en 35km krog po obvoznici okoli Lj. Ker so avtopralnice zaprte in je škoda neizkoristit dežja, da ti spere podvozje so pač potrebne tudi take brezvezne vožnje. Soli pa ni več spodaj...:punk:

33112_1.png

Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

Naredil en 35km krog po obvoznici okoli Lj. Ker so avtopralnice zaprte in je škoda neizkoristit dežja, da ti spere podvozje so pač potrebne tudi take brezvezne vožnje. Soli pa ni več spodaj...:punk:

Btezvezne z Mazdo?? 😳

Napisano

privoscil ji malo zraka pa malo goriva je prevec luck svetlo v armaturki heheacc15dfba46ec77b6d7be70355f03884.jpg7f2d845d9d9f3fde0451141b8db12e2e.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

• Všeč 1
  • Ljubim 1

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 6 urami je curko napisal:

privoscil ji malo zraka pa malo goriva je prevec luck svetlo v armaturki heheacc15dfba46ec77b6d7be70355f03884.jpg7f2d845d9d9f3fde0451141b8db12e2e.jpg

Diske še malo poglej...:whatever:

Napisano
Diske še malo poglej...:whatever:
pravjo da za tolk kokr jst prevozm da se za 2 let haha

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 8 urami je g.Wankel napisal:

Zamenjal sem prestavno ročko, ker je bila že kar konkretno oguljena 😀

IMG_3862.thumb.jpg.a4d1f2cb1997cb9c6468b29901ba944d.jpg

IMG_3874.thumb.jpg.a9a50b72472407d21a77504ad5e5bdfd.jpg

IMG_3880.thumb.jpg.d261baa9edaa912313df5a999d439d3b.jpg

Lepo... mnogo lepši kot oem na Mazdi 6. Ali mogoče veš, če je kompatibilen z Mazdo 6? 

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Lepo... mnogo lepši kot oem na Mazdi 6. Ali mogoče veš, če je kompatibilen z Mazdo 6? 

Lahko, da bi znal biti. Če ne se pa zihr najde kaj tudi za tvojo generacijo 🙂

Samo catch je, da je iz Aliexpressa, tako da bomo videli kakšna bo sploh kvaliteta po nekaj časa.

https://m.aliexpress.com/item/4000341625514.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0o.productlist.0.0.48b02b66JrFU25&algo_pvid=779f5454-c2b4-4b7c-b4b2-5bf537c9d047&algo_expid=779f5454-c2b4-4b7c-b4b2-5bf537c9d047-1&btsid=0b0a555916050364677758671ecc57&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Napisano (urejeno)

Je kompatibilno ja :). Jest sem jo na prvi generaciji dal preoblect isto v usnje . Cena 30e

Popravljeno od Scr3am
Napisano
Kaj je sedaj spet ?
Alternator ponovno menjal so mi ga marca avto od takrat naredil 2k km in crknil ponovno na sreco v garanciji.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
alternator je original ali aftermarket?
obnovili so originalnega... ocitno zelo slabo

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano
pred 2 minutama je curko napisal:

obnovili so originalnega... ocitno zelo slabo

😕

Napisano
In pol po forumu bereš kak so dizli slabi da baje vse crkuje

morm ti dat prst gor

doma res prva generacije mazda 6 z 305tisoc km dizl 2.0 dela ko urca usak dan na cesti

nimamo kej bomo popravl pa prodal

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Napisano (urejeno)
pred 26 minutami je Aless napisal:

In pol po forumu bereš kak so dizli slabi da baje vse crkuje 🙄

Res je. V bistvu so to res bolj gostilniške debate in  pa na  drugih avto-forumih o tem debatirajo v stilu:"od moje žene, bratove sestre, možu, je šla dizel mašina." Jap. Mogoče res komu zariba mašina (zaradi nepravilnega vzdrževanja) a je tega res zelo, zelo. malo. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

Ta avto je bil pri prejsnemu lastniku v katastrofalnemu stanju, zato je bila tudi cena zelo nizka. Se jo spomnim k je bila se avto.netu. Ni dvakrat za rect, da je bila zaletena glede na to kaj vse je manjkalo oz. bilo polomljeno  Mi je pa cudno, da je bila potrebna obnova alternatorja ze na prvem mestu.

Popravljeno od Scr3am
  • Všeč 2
  • Žalosten 1
Napisano

Ja če je avto slabo vzdrževan bo itak prej kaj crnilo kot na dobro vzdrževanem, pa vseeno ali je dizel ali bencinc. ;)

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.