Tole, če bo res na cesti, bo bomba od avta. ❤️
2026 Honda Prelude Type R: We Envision The Production Coupe In A Hotter Guise | Carscoops
WWW.CARSCOOPS.COM
A new generation of the Honda Prelude is on the horizon, and we're already daydreaming about a Type...
Po mojih izkušnjah ima g140 z ročnim menjalnikom v CX30 približno 1l manj porabe kot g194 z AT v Mazdi 6. Pri mešani vožnji to pomeni 6l za CX30 in 7,2l za Mazdo 6.
Nekaj doda teža, nekaj AT. Je pa občutna razlika v prid g140 v navoru v nizkih obratih in uglajenosti vožnje.
Če bi imel ta trenutek na izbiro Mazdo 6 z g140 ali g194 s trenutnimi nastavitvami, bi vzel g140.
@Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁
bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke
Trenutno z mineralno vodo Malvazija-Chardonnay od Vina Kras. Odličen okus.
Sicer bi tudi Belokranjec zelo pasal not. Ampak v poletnih mesecih imajo v Metliški kleti očitno kolektivni dopust in ga ne dobavljajo v štacune.
Jutri grem z mulcem za par dni v Belo krajino. Bom preveril kaj dogaja tam. Mogoče se zavlečem v kakšno "tiskarno".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.