Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• A so ble vsaj dobre... mislim a se je splačalo gledat?
    • Edino pravilno in sem prav vesel, da so ta sistem tudi uvedli v Lescah, namreč tam je bilo parkirišče od lidla konstantno nabito polno, ker je folk tam parkiral avto in se z drugim avtom odpravil v službo. Takoj zraven je avtocesta in so se logično sodelavci skupaj vozili z enim avtom parkirali pa lepo pred lidlom. Po drugi strani je pa takoj zraven tudi mcdonalds in 3x lahko ugibaš kje vsi parkirajo. Potem imaš pa še en kup turistov ker je takoj zraven bled in radovljica in se na tem parkirišču bašejo z raznimi avtodomi, prikolicami in malo manjka da ne postavijo še šotora. Še tiste kao "klošarje" k pred trgovino prosijo za denar nej sterajo pa bo to to. Aja jaz recimo pogosto kupujem v lidlu pa nikoli še nisem dobil nobene kazni. Je pa za primer ista praksa na Bledu v trgovini spar. Tam je rampa kjer ti skenira tablico in imaš 90 min zastonj se mi zdi. Ponavadi se takšne prakse poslužujejo turistična mesta kjer je pač prevelika gužva. Na hrvaškem k sem bil je bila situacija ista.
    • A ti razjasnim zakaj. Ker tole tvoje glumljenje nevednosti presega meje zdravega razuma. Zaradi takih kot si ti.   
    • Cene so dražje ker ima prste vmes tudi Izrael, kaj vam ni jasno? Janša, Golob in ostali legebitrovci ga serjejo kot še nikoli. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.