Eeeeh, petica...
Jaz, idiot, sem pa našo prodal že pri 360.000 km, namesto, da bi zamenjal zobati jermen (pa vse, kar paše zraven) in lamelo sklopke pa še par malenkosti...
@Gregor Muc-Up, še na mnoge kilometre!
Včasih se sprašujem, na kaj taki modeli pomislijo, preden se lotijo takega manevra. On je peljal v desni ovinek. Tudi, če bi sicer bilo pregledno, on mimo tovornjaka ne vidi, kdo gre nasproti. Pa še polno črto ima. A se splača tvegati? In koliko hitreje pa pride na cilj? Če voziš stotko namesto osemdeset na razdalji 100 km, se to teoretično pozna 15 minut. Če se pelješ 20 km daleč, se pozna pa teoretično zgolj 3 minute. A se splača tvegati, da sploh nikoli ne prideš zato, da mogoče prideš 3 minute prej...
Kolikokrat se najdejo "reli- vozniki" v teh naših hribih. Gonijo ko zverine po teh ozkih in ovinkastih cestah. In me prehitijo, normalno. Po kakšnih desetih, dvanajstih kilometrih smo pa na semaforju pri Solkanu (pod kamnolomom) lepo v koloni eden za drugim. In kaj so profitirali? To, da se skozi Solkan peljejo pred menoj, ne za menoj. Velik profit, ni kaj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.