Jest Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 Ena z včerajšnjega potepanja… 11 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 48 minutami je samSimon napisal: Pri Mazdah je znano, da tolk letijo, da ti dve niansi barve odpihne z odbijača. Ker je tam pač največ zračnega upora. Znanost 😁 Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki. 6 Citiraj
NevLado Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 45 minutami je Alex napisal: Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki. Ja, pri meni se to vidi pod zelo močnim soncem, kot da hoče malo na rjavo. 3 Citiraj
KAALman Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 kot pravi naslov... 12 Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 2. februar, 2023 Prijavi Napisano 2. februar, 2023 Moj delovni konj, takoimenovana Kapelca, z notranjostjo, ki spominja na Supro ali pa Corvette. :))) 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
scania Napisano 2. februar, 2023 Prijavi Napisano 2. februar, 2023 pred 27 minutami je Z M A J napisal: Moj delovni konj, takoimenovana Kapelca, z notranjostjo, ki spominja na Supro ali pa Corvette. :))) Kako ti gre iveco? Da vidim ce so kombiji boljsi kot kamioni. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 3. februar, 2023 Prijavi Napisano 3. februar, 2023 Jaz gledam nanj predvsem z vidika prostornosti, kjer gre ogromno noter, kar se tehnike tiče, pa je kljub skoraj 20 letom dobesedno neuničljiv. Tudi za 'puškiranje' je dober in seveda drift po snegu ali blatu, hehe 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. februar, 2023 Prijavi Napisano 5. februar, 2023 Domače garažno dvojno zimovanje, ker menda prihaja PRAVA ZIMA. :))) 3 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. februar, 2023 Prijavi Napisano 5. februar, 2023 Že v redu, sej se da, ampak kako pa iz avta oziroma v avto zlezeš... to bi blo velik bolj zanimivo za videt. 😉 2 Citiraj
Z M A J Napisano 5. februar, 2023 Prijavi Napisano 5. februar, 2023 pred 46 minutami je Boss napisal: Že v redu, sej se da, ampak kako pa iz avta oziroma v avto zlezeš... to bi blo velik bolj zanimivo za videt. 😉 Zlahka, nisem tok bajs, za vsak slučaj je na Zju tudi jopica, da ne opraskam laka. (voznikova vrata se odprejo vsaj 30cm). P.S. včasih so rekli da za pozimi dizel ni dobra izbira, no jaz sem prav njega določil za paradnega konja naslednjih dni. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. februar, 2023 Prijavi Napisano 5. februar, 2023 Sm kmet an s hribu doma, pa se na @Z M A Jove bavarce ne zastopm lih tanartabl. Kej mi lohko kdo raztolmači, zakaj ima BMW v garaži čez šipo 'zračno blazino'? Da toča ne razbije šipe? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 Krama na vse strani, hehe Stara mama je rekla; čez 7 let še prow pride. :))) 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 pred 11 urami je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pa se na @Z M A Jove bavarce ne zastopm lih tanartabl. Kej mi lohko kdo raztolmači, zakaj ima BMW v garaži čez šipo 'zračno blazino'? Da toča ne razbije šipe? To so airbagi, neka nova tehnologija 1 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
MazdaBoy Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 dne 5. 2. 2023 ob 17:26 je Z M A J napisal: Domače garažno dvojno zimovanje, ker menda prihaja PRAVA ZIMA. :))) To pa gre na milimetre 😮 3 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 10 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dvorjan Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 A gre od hiše danes? 😃 1 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 pred 2 minutama je dvorjan napisal: A gre od hiše danes? 😃 Pomoje ne... zakaj? Nekje do konca marca bo šla verjetno sicer še parkrat od hiše... ampak se bo vedno tudi vrnila nazaj domov ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 pred 14 minutami je Jest napisal: Norc, poklopljen špegu 3 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 Pravkar je NevLado napisal: Norc, poklopljen špegu Vedno... ko je zaklenjen ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 Sej zato pa prodajaš, ker veš da ne bo dolg takole 🤪 5 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 pred 24 minutami je Boss napisal: Sej zato pa prodajaš, ker veš da ne bo dolg takole 🤪 Sej so ravno frišno menjani mehanizmi ... 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 pred 29 minutami je Jest napisal: Sej so ravno frišno menjani mehanizmi ... Pa misliš, da bo spet treba 😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.