Z M A J Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 To sem napisal v negativnem smislu ne pa da "I like it". Pa kaj sem vam govoril, da so vse zaj...li, ko so ?li spreminjat prototip, ki je bil raketa od avta in najlep?i od vseh. S takmu dizajnom kot je bil prototip bi prov izstopala v svojem razredu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 S takmu dizajnom kot je bil prototip bi prov izstopala v svojem razredu! kot sm ?e na za?etku, ko je iz?el koncept reku, da bo ziher ?ist druga?na od koncepta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 ?e bo ku na prvih slikah.....bo stroj smrti Citiraj
Symon Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 hyundai linije pa so skor iste kot zdajsnja...edino pri luceh so sli se na slabs A ne da?! Bolj kot gledam bolj se mi zdi, da je zelo tipi?en azijski dizajn. In to ni nujno dobro. Zmaj o Mazdinih konceptih pa ne bi. Predstavijo jih miljav?ent, so sami sebi namen (Kabura, Furai, Ryuga, Taiki in podobne, sem ?el prav gledati novice na forumu) nato pa dajo ven ?isto druga?en avto. Ko malo bolj pogledam pa njhovi modeli ne sledijo kakemu dizajnu kot pri nekaterih avtomobilskih znamkah ampak je vsaka generacija dizajn ?isto v svojo smer s kar dosti druga?nimi linijami in nima s prej?njo generacijo veliko skupnega. Citiraj
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 lih zdejle sm se mal poglobil v detajle, ?e primerjate ?e samo lu? in tisto krom linijo iz maske, ki pride do lu?i ugotovi?, da je tale zadeva "fake" v primerjavi s spodnjo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Ja, tisto na prvi sliki zgoraj mi sploh ni v?e?..Ta spodnja slika je pa ?isto nekaj drugega Citiraj
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Ja, tisto na prvi sliki zgoraj mi sploh ni v?e?..Ta spodnja slika je pa ?isto nekaj drugega jp, ker tudi Mazda Slovenija na Facebooku objavlja slike ravno od te spodnje verzije Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Lu?i so vzete od CX-5, primerjava po vsej verjetnosti gre za photoshop ?estice, ?e pogledate vse ostale linije so iste kot pri prej?nji ?estici, pa tut sam znak je preve? raztegnjen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Ma ta rde?a je grdi Photoshop taka ne more biti saj so pa uradne slike na voljo pa ni podobna korejski jajci zgoraj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 sej jih je ?e malo vi?e Symon prlepu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 evo ?e film?ek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 no vcerej sm zvedu da naj bi bila cena podobna zdajsni..ne bo pa 5 vrtne razlicice... koncno so dojel da je 4vratna lepsa.... Citiraj www.trziskisladoled.si
mokster Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Mah 1 generacija nekak ni razlike 2 je pa res lep?a 4 vratna za 3 se pa ne more re?t Citiraj
Jest Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 no vcerej sm zvedu da naj bi bila cena podobna zdajsni..ne bo pa 5 vrtne razlicice... koncno so dojel da je 4vratna lepsa.... Menda naj bi na trg najprej prisla karavanska razlicica, sele kasneje pa sedan in hatchback.... Ki bi narejena menda na drugacni osnovi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Prva s trakuhttp://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...p-na-trg/288884 Hvala bogu ,da bo izgledala lep?e, kot na unem zmazku nekje zgoraj.Sem se pa nasmehnil ob komentarjih spodaj-res dr?ijo. Citiraj
AmpeR Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 ?e se ne motim, sem jo prej?nji teden videl M6 III karavan, ki je ?la skozi Pivko. V o?i mi je padla pa zato, ker je bila prelepljena z za??itnimi (kamufla?a) nalepkami. Tuje reg. tablice in zadaj sem 1000%, da je bil znak od Mazde. Bo?! lp Citiraj
Danny Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 ?e se ne motim, sem jo prej?nji teden videl M6 III karavan, ki je ?la skozi Pivko. V o?i mi je padla pa zato, ker je bila prelepljena z za??itnimi (kamufla?a) nalepkami. Tuje reg. tablice in zadaj sem 1000%, da je bil znak od Mazde. Bo?! lp bi jo mogu slikat ....neki bi ?e istr?u Citiraj
Robert Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 Ima ?e kdo kak?ne podatke o merah nove M6, ?e pa res ne bo hatchback-a bo to velika napaka..... Citiraj
Boss Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 Ima ?e kdo kak?ne podatke o merah nove M6, ?e pa res ne bo hatchback-a bo to velika napaka..... Po moje si ne upajo tega narest, ker je to prodajni adut. Lahko binaredili nekajv stilu ?kode Superb, ki je me?anica 4 vratnega in 5 vratnega prtlja?nika v enem avtomobilu. Druga? pa ?e bodo res to ukinili so verjetno tudi mene zgubili kot potencialnega kupca Citiraj
Deeyan Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 definitivno je tole ?ist neki drugega od tistega photoshopa zgoraj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Sem si kar oddahnu ker tale opcija je DOSTI lep?a, hehe. Se tudi sam strinjam da je 4-vratna lep?a kt s 5-imi, hkrati pa veliko manj uporabna, tako da s takim ukrepom bi si le zo?ali krog kupcev, kar pa upam da so ?e sami dojeli. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan.P Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 ?e bo res tak?na kot je na zadnjih dveh fotkah je zgodba ?e ?ist druga... majkemi je lepa tu gor BTW: se ?e kaj govori kdaj bodo prvi kosi na razpolago tudi v slo? Citiraj
iMazda Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Samo ?e dobro pogledate meglenke zgornjo in spodnjo re?o hladilnika opazite, da je bolj podobna tisti ?abi na prej?nji strani kot Takeriju. Druga?e zgleda le zaradi kri?r?r barve, ki nsj bi bils tudi novost pri mazdi - tudi v tehnologiji nanosa....kar pomeni spet ?ekast avto na odbija?ih in kletje na?ih li?arjev v iskanju odtenka Citiraj
Deeyan Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 ta spodnji je takeri ?e se ne motim. Tista s traku pa ni dost spremenjena bo?no, me zanima rit, po moje so na?pi?ili lu?i malo Takeri pa spet mal druga? zgleda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 ?e je podatek to?en naj bi imela kondenzatorje za shranjevanje energije pri zaviranju. Verjetno bo to namenjeno bolj polnjenju elektri?nih porabnikov, ker dvomim, da bo bil zraven ?e kak?en elektromotor :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.