Boss Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Eno vpra?anje? Kdo vse pazi na promet, ko hodi po plo?niku? Kaj ho?em povedat, danes lepo hodim po plo?niku, ko pripelje avto in enostavno namesto po cesti v ovinek zapelje ?ez robnik na plo?nik, kot bi hotel sekat ovinek. Po?ilo je kot pri norcih in sploh ne vem kako mi je ratalo odsko?iti za ene pol metra, ker druga?e bi se zna?el najprej na havbi potem pa verjetno v bolni?nici. Le to sem ?e videl, kako je blondinka ?e vedno dr?ala iDareda (al pa nek drug bel telefon) k u?esu, ko je nato zavila s plo?nika spet na cesto. Sej ne privo??im nesre?e drugemu ampak tale si je pa zaslu?ila vsaj to, da bi zjebala feltno ali presekala gumo, da bi ji bil vsaj en mali poduk zakaj ni dovoljeno telefonirat med vo?njo. 2 Citiraj
Baho Napisano 18. februar, 2020 Prijavi Napisano 18. februar, 2020 Gospodi?na no look https://i.imgur.com/AKTw2dU.mp4 Citiraj
50keda Napisano 18. februar, 2020 Prijavi Napisano 18. februar, 2020 Tole se mi pa zdi, da jih je ve? in ve?. Ni mim jasno, zakaj mislijo, da ne rabjo preverit, ?e kdo pride. S kolesarjim je enako. Joj pa v?eraj LJ in kolesarji, tipo se pelje med vsemi avti, vsi trobjo, vse izsiljuje, se jim me?e pred/za avto, po mojem je mogu kak hipi akcijski film snemat ... 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 18. februar, 2020 Prijavi Napisano 18. februar, 2020 Tole se mi pa zdi, da jih je ve? in ve?. Ni mim jasno, zakaj mislijo, da ne rabjo preverit, ?e kdo pride. S kolesarjim je enako. Joj pa v?eraj LJ in kolesarji, tipo se pelje med vsemi avti, vsi trobjo, vse izsiljuje, se jim me?e pred/za avto, po mojem je mogu kak hipi akcijski film snemat ...Ker menijo,da se avto ne pelje ?isto ob plo?niku... Neumno,vem... Ogledalo od kamiona/kombija/trole, pa ravno na pravi vi?ini,da rukne v glavo... Saj mogo?e bi pa to naredilo kak?en reset v glavi... 1 Citiraj
Jest Napisano 24. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Zmanjkalo teko?ine za ?migavce? Pa kot ka?e je ?e malo prej bi en tak, ker je bila cesta ?e polna "?repinj" od lu?i Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Zmanjkalo teko?ine za ?migavce? Pa kot ka?e je ?e malo prej bi en tak, ker je bila cesta ?e polna "?repinj" od lu?i Ha, Ampak to je bil en navaden Opel. Citiraj
Jest Napisano 24. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Sej tudi pri Oplih lahko zmanjka te tekocine? ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 24. februar, 2020 Prijavi Napisano 24. februar, 2020 Mislim, da je bilo nekje drugje malo preve? "teko?ine"! Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 Nevem kdaj sem nazadnje videl tako lep sos pas... In to pred prihodom kateregakoli intervencijskega vozila. Ja,naredil sem fotko v po?asi premikajo?i se koloni.. Citiraj
Boss Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 Zelo lepo bi bilo, da bi ?e posebej tisti, ki imajo une nalepke gor za re?evalni pas to najprej sami upo?tevali ali mislijo, da je to namenjeno le drugim. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 Tisti z nalepko mora biti na sredini da ostali vidijo navodilo kako se razvrstit. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 1. marec, 2020 Prijavi Napisano 1. marec, 2020 A si mislil takole? ?e dobr, da mu kasneje le potegne zakaj se ostali tako postavljamo... mogo?e bi moral stopiti ven pa preveriti, kaj pi?e na tisti "?uda?ki" nalepki. Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 No,jaz sem bil v?eraj prou pozitivno presene?en... Pas se je naredil , ?im je hitrost kolone padla pod 40kmh... Edino ta captur pred mano ga je nekaj sral in ko je videl,da je samo on zajebal situacijo, se je ?e on spravil tja, kjer mu/nam je mesto. Citiraj
Matick Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 @boss, sem enkrat ze rekel, da teli z nalepkami najbolj jebejo sistem, ima nalepko, ampak je ne uposteva Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Meni so jo speezdili....magnetno... Citiraj
Bini Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 @boss, sem enkrat ze rekel, da teli z nalepkami najbolj jebejo sistem, ima nalepko, ampak je ne upostevaKer je bila ?e od prej?njega lastnika. Citiraj
Boss Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Meni so jo speezdili....magnetno...magnetna je dobra.... ?e kupuje? avto pa preverja? a je kje kitano. Citiraj
Bossek Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 https://photos.app.goo.gl/wH1BhWyGyZJZtrMS7 Se malo slabse vidi ... toda vidi se. 11. 2. nesreca proti primorski in lepo varnostni pas ... ampak seveda BMW ne bi bil BMW, ce ne bi to izkoristil in peljal po varnostnem pasu Citiraj
Boss Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Nima? kej, to so vozniki s posebnimi potrebami. Citiraj
Symon Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 "Danes zjutraj na avtocesti pri Podmilju: nalet ?estih vozil, ?tiri po?kodovane osebe. Potem pa se na fotografiji najdeta dva, ki ju nesre?a o?itno zabava. Povsem v duhu ?asa" Citiraj
Matick Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Ena beseda za take .... seljacine 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. marec, 2020 Prijavi Napisano 2. marec, 2020 Ena beseda za take .... seljacineNe ?alit seljakov... "Danes zjutraj na avtocesti pri Podmilju: nalet ?estih vozil, ?tiri po?kodovane osebe. Potem pa se na fotografiji najdeta dva, ki ju nesre?a o?itno zabava. Povsem v duhu ?asa" To?no to! V duhu ?asa.... Po svoje pa so debilni tudi razni mediji,ki ?e spodbujajo tako po?etje v stilu "Po?ljite nam sliko in objavili jo bomo"... Ena ve?jih avto revij pri nas celo nagradi take "zanimive" fotke.. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. marec, 2020 Prijavi Napisano 11. marec, 2020 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10215735299390781&id=1092135884&set=gm.1509241315899583&source=57&refid=18&__tn__=EH-R Ni moja fotka... Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2020 Prijavi Napisano 25. marec, 2020 https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5e7b7ffed5881/andrej-ster Videl tole na Obvozni cesti malo prej... Sva s sodelavcem razmi?ljala za kak?en konvoj gre... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.