Brezpredmetno je okoli tega debatirati. Odvisno od programov in kaj delaš.
Igrice so še "mala malica"...ko pa uporabljaš kaj bolj resnega za obdelavo videa,grafike itd...in več različnega hkrati...hitro zmanjka.
Jaz sem od 2014 na 32 GB.
Jaz resnih problemov nisem imel… oz. so jih rešili v sklopu garancije… jih je pa imel naslednik… kolikor sem potem izvedel… Servisi so bili dražji… Sedanja lastnica moje bivše bencinske CX-5 je zelo zadovoljna z avtom… Sem ravno pred kratkim govoril z njo…
Sem pa. napisal svoje mnenje… Sem bil sicer malo skeptičen glede porabe, ko sem iz dizla prešel na bencinarja… Pa se je kasneje izkazalo, da ni neke velike razlike… Pri mojemu načinu vožnje je poraba bencinarja višja za dober liter na 100 km… S tem, da sem šel iz D175 RWD na G194 AWD in iz karavana na SUV …
A to je un motor ko se morš pol še mal okol vozit da naredi svojo DPF regeneracijo da se lahko hvališ da imaš nizko porabo čeprav moraš še mal km prevozit da se vse uredi do konca?
Bencinarko vžgeš ko hočeš in vgasneš ko hočeš....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.