Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem pozabil dat sliko zložene..cela tehta 1.8kg(aluminij+utež)..sledijo modi ob priliki

20230703_212123.jpg

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Se je kdo kdaj srečal s tem

image.png

PC, google ne obrodi sadov. In ne nisem začel nobenega end-to-end enkriptiranega pogovora.

Napisano

Tole zgleda kot neka vsiljena reklama, da bi ja kliknil na Refresh.

33112_1.png

Napisano

Mogoče je pa un Indijc k je hotel od mene kupt fotoaparat ustvaril enkriptiran pogovor,..pa pol k sm zbrisu chat se je kej zaštekal. Uglavnem nadležno je ker se pojavla na vrhu pogovorov...

Napisano
pred 56 minutami je Tilen5 napisal:

Se je kdo kdaj srečal s tem

image.png

PC, google ne obrodi sadov. In ne nisem začel nobenega end-to-end enkriptiranega pogovora.

Preveri chrome obvestila, če ti jih neka spletka pošilja

Napisano

Poskus zbrisat chat history najprej, po možnosti samo od tega indijca, če ga maš še. To je FB messenger? Podobn bug tut whatsapp nardi, pa je od istih štručkotov, Mete ane?

Napisano

Ja FB messenger, samo na računalniku se pojavlja,..indijca sm že zbrisu ne pomaga :D

Napisano

Pa ti syncha chat v kak cloud karkol... pr whatsapp je to jedro problema in men samo dotični chat včas neki ne syncha očitno in pol meče ven, ampak tam vidš točn pr ktermu chatu je problem, ker je edini, ki ga ne morš odpret sploh. Ne rabim pa odstranit osebe, samo vsebino chata ubistvu. K da bi mogu pač vso zgodovino v tistmu chatu pač pobrisat. Potem pa si lahko spet normalno dopisujem, samo chat je pač prazen od začetka.

Napisano

Ne ne syncham nikmor, tko da nevem kater chat povzroča problem... bom pač X stiskal do konc lajfa kot zgleda haha

na telefonu pa zanimivo se mi ne pojavlja to...edin če mogoče cache broswerja pobrišem

Napisano

To je bila moja edina ideja, karkol druzga bom samo na glas razmišlju in ugibal, sorry 😔

Napisano

Jah sej tudi jaz ugibam,..sm že brebrskal po netu pa nič glede tega ne dobim

Napisano
pred 16 minutami je Tilen5 napisal:

to je ubistvu od facebook mesenđerja

Aja lol, to imam tudi jaz, če odprem v safari

očitno brskalnik ni podprt z ustreznimi protokoli, da bi šifriranje klepeta v njemu delalo :) zato ti na telefonu tudi ne teži, ker ima zadaj svoj browser

si že imel z nekom šifriran chat, ki ti ga zdaj pač ne bo prikazovalo

null

image.png

Napisano

ravn to sm hotu rečt, da ma verjetno z nekom chat in en od vaju ma enkripcijo vklopljeno, drugi pa ne. O nečem podobnim je govora na tem postu:

Napisano

Jaz osebno z nobenim nikoli nism odprl šifriranega chata,..mogoče ga je kdo prek marketplace-a z mano,.. pa mogoče ti je ratalo znebit se tega sporočila ?

Napisano
pred 31 minutami je Tilen5 napisal:

Jaz osebno z nobenim nikoli nism odprl šifriranega chata,..mogoče ga je kdo prek marketplace-a z mano,.. pa mogoče ti je ratalo znebit se tega sporočila ?

Pust u k**** :D

Vse je ok 👍

Napisano

Toto ni fredu čuj, fluft bom fuknoo.

Drgač ja bom pustil nimam kaj ;D

Napisano (urejeno)

Sm že in nič se ne zgodi. Naloži še 1x facebook/messenger to je pa tudi vse 😛

Popravljeno od Tilen5

Napisano

Meni na random zmrzuje.

Trenutno sem dal grafo v drugi slot in zvočno v slot od grafe. Pa da vidimo.

Napisano

Ja meni se je skoz pojavljalo,..umes nevem kaj se je zgodilo,..obvestila ni več 🤣

Napisano

Ni tak. Čisto frizne. Nič ne morem. Pa random. Al dela 2 dni skup, pol pa po 5 min odleti.

Saj bom delal diagnostiko naprej.

Grafa ven(vklop cpu/gpu), druga periferija ven, itd...

Napisano

Vse ven kar se da,..lepo prepihat/počistit, preverit kablovje pol pa naprej diagnosticirat.

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Meni na random zmrzuje.

Trenutno sem dal grafo v drugi slot in zvočno v slot od grafe. Pa da vidimo.

Ja verjetno ti ni PCI slot šel v maloro. Pa tut, uporabljat spodnji slot za grafo... mislim, da je zgornji hitrejši, odvisno od matične plošče. A tebi cel računalnik zmrzne in slika na ekranu, al je govora samo o tem FB mesengerju in se drugje ne dogaja?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.