Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dober večer! Sicer je trenutno dr. Pelko do vratu zaposlen z menjavo pnevmatik, vendar če vas kaj matra na vozilih, vseeno napišite in mu posredujem vaše vprašanje. Odgovor ponavadi prispe v roku dneva ali dveh, če ga priganjam pa še prej.
-
Današnji LAJBAH; Voznik avtobusa ni v smrtni nevarnosti, policija išče storilca | 24ur.com WWW.24UR.COM Na Bavarskem dvoru se je zgodil napad z ostrim predmetom, v katerem je bil huje poškodovan voznik avtobusa. Storilec je po napadu pobegnil peš, voznika pa so odpeljali v ljubljanski klinični center.
-
Po tehničnih podatkih za CX-30 imajo vse 51 litrski rezervoar, razen modeli z AWD 48 litrov. Rezervoar bi naj bil tako skonstruiran, da ima mislim da vsaj 10% rezerve od skupne kapacitete, naj me kdo popravi če se motim. Ko ti prikaže nula kilometrov, imaš torej še vedno 10% goriva v rezervoarju. Pa verjetno nikoli ne greš tankati ko je nula, ampak mogoče na prikazanih ca. 70, 80km, vsaj jaz (ti si napisal sicer na 30). Pa še malo je lahko napake v prikazu nivoja in je to to. Jaz na nekje 80km preostanka tankam nekje do 42 litrov, če bi preračunal je približno ok (ca. 5 litrov rezerve + ca. 4 litre še preostanek prikazanih km = ca. 9 litrov + 42 =51 litrov). Kapaciteta rezervoarja, tabela spodnja vrstica.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.