Z M A J Napisano sobota ob 12:12 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 12:12 Je morda kakšna težava oz. vprašanje za našega MAČKA? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano sobota ob 14:21 Prijavi Napisano sobota ob 14:21 pred 2 urama je Z M A J napisal: Je morda kakšna težava oz. vprašanje za našega MAČKA? Vprašaj ga za 2,3 turbo motor. Kdaj lahko pričakujem, da se poslovi. Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 14:48 Prijavi Napisano sobota ob 14:48 (urejeno) Praši kam se splača mazo peljat na JUNG al v Sočo. Popravljeno sobota ob 14:49 od Tilen5 2 Citiraj
Z M A J Napisano sobota ob 14:57 Avtor Prijavi Napisano sobota ob 14:57 pred 35 minutami je FuManchu napisal: Vprašaj ga za 2,3 turbo motor. Kdaj lahko pričakujem, da se poslovi. A tistega ko smo govorili v Cx7? pred 9 minutami je Tilen5 napisal: Praši kam se splača mazo peljat na JUNG al v Sočo. Verjetno bolj v smeri odpada, ker Soča bo verjetno prinesla kakšno lepo denarno globo, če se je boš "lotil", heh 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
porko-d Napisano sobota ob 15:04 Prijavi Napisano sobota ob 15:04 Pozdravljeni, Po hujših nalivih na obali, se mi je prikazala manjša luža pod "gumbi" za odpret havbo in rezervar. Iz kje je to lahko priteklo? Mazda 6 2.5 2019 letnik Hvala lepa za vaš čas! Lep pozdrav Citiraj
Janez007 Napisano sobota ob 15:07 Prijavi Napisano sobota ob 15:07 pred 1 minuto je porko-d napisal: Pozdravljeni, Po hujših nalivih na obali, se mi je prikazala manjša luža pod "gumbi" za odpret havbo in rezervar. Iz kje je to lahko priteklo? Mazda 6 2.5 2019 letnik Hvala lepa za vaš čas! Lep pozdrav Mi je nekdo enkrat razlagal o podoben pojavu v Toyoti ... na koncu so ugotovili, da je imel za vrata zataknjeno srebrno zaščito vetrobranskega stekla proti soncu ... verjetno tvoj ni tak primer. 1 Citiraj
FuManchu Napisano sobota ob 15:47 Prijavi Napisano sobota ob 15:47 pred 49 minutami je Z M A J napisal: A tistega ko smo govorili v Cx7? Verjetno bolj v smeri odpada, ker Soča bo verjetno prinesla kakšno lepo denarno globo, če se je boš "lotil", heh Ja v CX-7. Me še vedno mika avto... 1 Citiraj
Brane Napisano sobota ob 15:55 Prijavi Napisano sobota ob 15:55 Tudi Fordi puščajo če nimaš vseh šip zaprtih do konca Citiraj
g.Wankel Napisano sobota ob 16:08 Prijavi Napisano sobota ob 16:08 Mislim in upam, da ni priteklo od voznika 1 Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 06:47 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 06:47 Sem poslal dr. Pelku obe2 vprašanji na e-pošto, me zanima kaj bo napisal za 2.3T 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano včeraj ob 08:01 Prijavi Napisano včeraj ob 08:01 Pred eno uro je Z M A J napisal: Sem poslal dr. Pelku obe2 vprašanji na e-pošto, me zanima kaj bo napisal za 2.3T Pomoje nič dobrega 😁 Citiraj
Z M A J Napisano pred 22 urami Avtor Prijavi Napisano pred 22 urami pred 2 urama je FuManchu napisal: Pomoje nič dobrega 😁 Verjetno res, ampak kakorkoli obrneš je v tem primeru res veliko avta za neka 2 Smuka, sploh če so bili že narejeni kakšni večji servisi in poštimane težavne zadeve, heh 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami dne 30. 8. 2025 ob 17:07 je Janez007 napisal: Mi je nekdo enkrat razlagal o podoben pojavu v Toyoti ... na koncu so ugotovili, da je imel za vrata zataknjeno srebrno zaščito vetrobranskega stekla proti soncu ... verjetno tvoj ni tak primer. Jaz včasih operem avto in obrišem, pa odprem prtljažnik, pa potem zaprem in pocuri vn za en štamprle vode - verjetno kje pri lučkah Citiraj
Z M A J Napisano pred 3 urami Avtor Prijavi Napisano pred 3 urami pred 9 urami je NevLado napisal: Jaz včasih operem avto in obrišem, pa odprem prtljažnik, pa potem zaprem in pocuri vn za en štamprle vode - verjetno kje pri lučkah Ali pa recimo kdor ima strešno okno oz. panoramo in če niso sčiščeni odtočni kanali, tudi lahko kam priteče, pomoje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.