Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je morda kakšna težava oz. vprašanje za našega MAČKA? :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Je morda kakšna težava oz. vprašanje za našega MAČKA? :) 

Vprašaj ga za 2,3 turbo motor. Kdaj lahko pričakujem, da se poslovi.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Praši kam se splača mazo peljat na JUNG al v Sočo.

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 35 minutami je FuManchu napisal:

Vprašaj ga za 2,3 turbo motor. Kdaj lahko pričakujem, da se poslovi.

A tistega ko smo govorili v Cx7?

pred 9 minutami je Tilen5 napisal:

Praši kam se splača mazo peljat na JUNG al v Sočo.

Verjetno bolj v smeri odpada, ker Soča bo verjetno prinesla kakšno lepo denarno globo, če se je boš "lotil", heh

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano

Pozdravljeni,

Po hujših nalivih na obali, se mi je prikazala manjša luža pod "gumbi" za odpret havbo in rezervar.

Iz kje je to lahko priteklo?

Mazda 6 2.5 2019 letnik

Hvala lepa za vaš čas!

Lep pozdrav 

Napisano
pred 1 minuto je porko-d napisal:

Pozdravljeni,

Po hujših nalivih na obali, se mi je prikazala manjša luža pod "gumbi" za odpret havbo in rezervar.

Iz kje je to lahko priteklo?

Mazda 6 2.5 2019 letnik

Hvala lepa za vaš čas!

Lep pozdrav 

Mi je nekdo enkrat razlagal o podoben pojavu v Toyoti ... na koncu so ugotovili, da je imel za vrata zataknjeno srebrno zaščito vetrobranskega stekla proti soncu ... verjetno tvoj ni tak primer. :) 

Napisano
pred 49 minutami je Z M A J napisal:

A tistega ko smo govorili v Cx7?

Verjetno bolj v smeri odpada, ker Soča bo verjetno prinesla kakšno lepo denarno globo, če se je boš "lotil", heh

Ja v CX-7. Me še vedno mika avto...

N7rRRL1.jpg

Napisano

Sem poslal dr. Pelku obe2 vprašanji na e-pošto, me zanima kaj bo napisal za 2.3T :) 

• Všeč 1
  • Hvala 1

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Sem poslal dr. Pelku obe2 vprašanji na e-pošto, me zanima kaj bo napisal za 2.3T :) 

Pomoje nič dobrega 😁

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Pomoje nič dobrega 😁

Verjetno res, ampak kakorkoli obrneš je v tem primeru res veliko avta za neka 2 Smuka, sploh če so bili že narejeni kakšni večji servisi in poštimane težavne zadeve, heh

Napisano
dne 30. 8. 2025 ob 17:07 je Janez007 napisal:

Mi je nekdo enkrat razlagal o podoben pojavu v Toyoti ... na koncu so ugotovili, da je imel za vrata zataknjeno srebrno zaščito vetrobranskega stekla proti soncu ... verjetno tvoj ni tak primer. :) 

Jaz včasih operem avto in obrišem, pa odprem prtljažnik, pa potem zaprem in pocuri vn za en štamprle vode - verjetno kje pri lučkah

Napisano
pred 9 urami je NevLado napisal:

Jaz včasih operem avto in obrišem, pa odprem prtljažnik, pa potem zaprem in pocuri vn za en štamprle vode - verjetno kje pri lučkah

Ali pa recimo kdor ima strešno okno oz. panoramo in če niso sčiščeni odtočni kanali, tudi lahko kam priteče, pomoje? 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.