Skoči na vsebino

KOGA VOLIT

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 minutama je skritikrt napisal:

To pa ni lepo od tebe🥺.

Če bi blo vse lepo, bi blo dolgočasno.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pred eno uro je jures napisal:

Ce bi vi vsi 5% casa ki ga zapravljate tu namenili za druzbeno koristno delo, bi celo Ljubljanico lahko spucal

Ne verjamem. Še tam bi se skregali, ali je bolj čist levi breg ali desni. Ali pa sredina. 

Napisano (urejeno)

Nekdo je obljubljal da bo ze ne vem katerega leta plaval v njej, cccc...edino Strel lahko gre tja notri....da ne bom na pamet 🤣😂....

××××××

Jankovićeve napovedi o kopanju v Ljubljanici sicer segajo že v leto 2006. Še preden je postal župan prestolnice, je leta 2006 v predvolilni kampanji namreč napovedal, da bo Ljubljanica leta 2012 primerna za kopanje. Obljuba se do takrat ni uresničila. Pred zadnjimi lokalnimi volitvami jeseni 2022 je Janković dejal, da se bo v reki, ki teče skozi glavno mesto, mogoče kopati leta 2024....

×××××

in tako dalje zdaj je letnica 2026😉🧐😂

Popravljeno od sportman333
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Sej veš, da Ljubljanica ni samo v Ljubljani in precej svinjarije se s polj in kanalizacij zlije notri še predno pride do mesta, kjer ima županković sploh vpliv kej spremenit. Je pa vseeno precej čistejša kot pred leti a žel še vedno ni za kopat.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Ja in malo zadet bi pršo iz nje.... 😁😉

Zadet noraš biti že prej,da sploh greš not😂

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Jajčeglavec se je pa fajn zakalkuliral s tem predvolilnem shodom pred celjskim sodiščem. Do volitev je še tako daleč, da, glede na starostno strukturo, ene polovice udeležencev shoda v Celju v času volitev ne bo več med nami. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 25 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Jajčeglavec se je pa fajn zakalkuliral s tem predvolilnem shodom pred celjskim sodiščem. Do volitev je še tako daleč, da, glede na starostno strukturo, ene polovice udeležencev shoda v Celju v času volitev ne bo več med nami. 

Na to temo sem danes tole videl.... :nevem:

20250422_221600.jpg

Napisano

Sej so ga fejst zajebal, da ni vsaj pogojne dobil. Tko ne more več igrat žrtve, ki jo krivosodje preganja pa udba pa murgeljčan pa še kdo. Računal je da bo izvedel Patrijo 2.0 in se zasmil točno tem, ki jih omenjaš. Tko mu pa preostane samo še Logar, da skupaj izvedeta Viranta 2.0

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Na to temo sem danes tole videl.... :nevem:

20250422_221600.jpg

Ej prjatu, ne mi take slike lepit... glede na starost punce bi to pomenilo, da bom še 10 let gledal gologlavega na sceni. 😨

33112_1.png

Napisano

Ne bom pihal ne levo,ne desno-samo dejstva,da imajo sedaj tud penziči "pun qurac vsega"...in od kar je Rupar "skup nabral ubogo gmajno","kahel" ima "prazno gumo",in z takimi,kot je to "Celje",ko dobiš "zaklep v gobec"...teče levemu polu voda v grlo,"palčka pa grabi panika,k...ja kdo pa še hodi na volitve?

Tako ali drugače...zanimivo bo,kot že dolgo ne.

Napisano

Če sklenemo na kratko , folk ima polne pirhe golobnjaovi in njegove kobile. 

Tako, da se počasi pripravite na menjavo oblasti in petkove bicikiste, ko jim bodo malo prišraufali pipice. 

Baje, da že kradejo kolesa po Ljubljani., 😉

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Baje, da že kradejo kolesa po Ljubljani., 😉

Ne, zdaj jih kradejo po Kopru, tako da hitro skrij svojega.

• Haha 3
  • Zmeden 1

33112_1.png

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Volitve niso več tako strašno daleč in tale možak se mi zdi da se je zeeelo zapletel z lastnim jezikom. Kaj vi mislite?

WWW.24UR.COM

Hišna preiskava pri podpredsedniku SDS Alešu Hojsu zaradi suma izdaje datuma hišne preiskave Kavaškemu klanu, ko je bil notranji...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 6 minutami je Z M A J napisal:

Volitve niso več tako strašno daleč in tale možak se mi zdi da se je zeeelo zapletel z lastnim jezikom. Kaj vi mislite?

WWW.24UR.COM

Hišna preiskava pri podpredsedniku SDS Alešu Hojsu zaradi suma izdaje datuma hišne preiskave Kavaškemu klanu, ko je bil notranji...

Ne drezat v osje gnezdo še manj v sršenje.... :aaaaa:

Napisano

Manj kot se obremenjuješ s tem, lažje živiš :D ... Saj vidiš, da take zadeve samo skregajo ljudi med seboj ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

image.jpeg

Demi Lovato Popcorn GIF

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Jaz bom volu tistgua, k mi bo spet dau turističke vovečerje... lohk pa tud boužičnce. Kadu da več tourej.

33112_1.png

Napisano

Jaz bom volil za tistega, ki mi ne bo: 

-vedno znova in znova nabijal davkov, ne bo nakupoval pregrešno dragih, neuporabnih razvalin z našim denarjem, se ne bo

"nepompozno" poročal, nam ne bo žugal s prstom, nam ne bo dražil goriva vsakih 14 dni, ne bo pobiral denarja za nekaj, kar še ne obstaja, ne bo lagal, takoj, ko odpre usta, se ne bo hvalil z uspehi, ki jih ni, ne bo uničeval gospodarstva in podjetnikov, ne bo spremenil nekaj iz prostovoljnega v obveznega-z ničnim uspehom. 

Ki bo:

-poskrbel, da bo gospodarstvo zopet zacvetelo, da bo postavljal sposobne ljudi za ministre, da bo poskrbel za delavce z manjšimi obremenitvami plač, da bo dal upokojencem več kruha in čokolade. 

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1

Napisano

Torej ne boš nikogar ;) 

• Všeč 2
  • Ljubim 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.