Boss Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Ampak, cena je pa smrtonosna 70-80k€ Kljub temu, da je tole strupena zadeva je še zmeraj smešno to, da morajo fejkat zvok, prestave, pa da so pomagala za drift, launch control. Nekak se izgublja prvinskost dirkališč, ker če vse to opravi avtomatika, človek nima tistega adrenalina in užitka, ko ti nekaj rata. Ne vem zgleda nekak kot računalniška igra z vklopljenimi cheati. 5 Citiraj
godlike Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Hja, jaz tudi avtomatik štejem v ta tvoj nabor cheat pomagal. Igrce sem vedno vozil na manual 😉 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Jzt tudi električno pomična ogledala štejem v nabor. Jzt sm jih vedno sam poklapljal 💪 3 1 Citiraj
Jest Napisano 26. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2023 pred 4 minutami je g.Wankel napisal: Jzt tudi električno pomična ogledala štejem v nabor. Jzt sm jih vedno sam poklapljal 💪 Jest jih pa prej nikoli nisem rocno poklapljal, dokler nisem imel avta z elektricno sklopljivimi ogledali 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 26. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2023 Danes na Bledu sem izkoristil to, da je pri polnjenju ni potrebno placati parkirnine in sem polnil na promenadi, za to placal 3,84€ … bil sem slabi dve uri (sprehod okoli jezera)… za kar bi znesla parkirnina 6€ (3€/uro) … Pa se baterija je bila polna in sem se domov pripeljal prakticno brez dodatnih stroskov Sem pa za dve kremsniti placal 8€ 🤣 … 2 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 pred 23 minutami je Jest napisal: Jest jih pa prej nikoli nisem rocno poklapljal, dokler nisem imel avta z elektricno sklopljivimi ogledali Večina Mazda lastnikov še električnih ne upa. 1 8 Citiraj
Bini Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 pred 2 urama je Jest napisal: Danes na Bledu sem izkoristil to, da je pri polnjenju ni potrebno placati parkirnine in sem polnil na promenadi, za to placal 3,84€ … bil sem slabi dve uri (sprehod okoli jezera)… za kar bi znesla parirnina 6€ (3€/uro) … Pa se baterija je bila polna in sem se domov pripeljal prakticno brez dodatnih stroskov Sem pa za dve kremsniti placal 8€ 🤣 … Pristne Blejske kremne rezine so še malo več....🥴 1 Citiraj
Jest Napisano 26. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2023 Ja vem… v Park hotelu so okoli 6,5 za eno… Ponavadi jih vzamemo pri Šmonu (Slascicarna Zima se mi zdi, da je sedaj ze nekaj casa…) 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Hixxy Napisano 27. november, 2023 Prijavi Napisano 27. november, 2023 (urejeno) mah sej je vse noro tukaj v tej Slolveniji, vsaj kar se cen tiče res ne vem kam to pelje da ne bom off topic sam menim, da je Tesla 3 še vedno najboljši P/P Popravljeno 27. november, 2023 od Hixxy 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 27. november, 2023 Prijavi Napisano 27. november, 2023 dne 25. 11. 2023 ob 0:16 je ignacij napisal: Evo novi Peugeot e308. Doseg 300km, cena 50k🤣 Lep je 👍 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 Pa še druga stran te zgodbe... Simulira "kao da ima" Aisin-ov dvosklopčni menjalnik😂...in zvočni sistem ob "polaganju ovinkov" oddaja zvok reaktivca😳🤣 Citiraj
DonFelipe Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 Potem pa se vprašaš kdo je tu nor? Ko pa kaj odpove je pa veselica na višku ... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 pred 28 minutami je skritikrt napisal: Pa še druga stran te zgodbe... Simulira "kao da ima" Aisin-ov dvosklopčni menjalnik😂...in zvočni sistem ob "polaganju ovinkov" oddaja zvok reaktivca😳🤣 Odličen zvok 😍 Res super! 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 (urejeno) pred 1 uro je g.Wankel napisal: Odličen zvok 😍 Res super! ja u nulo so zadel,..bomba 😎 Danes sem pa gledal pršeja EV v živo,..to je pa mrcinica mala 😍 Lahko bi me še kam zapeljal Popravljeno 28. november, 2023 od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
skritikrt Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 17 urami je Tilen5 napisal: ja u nulo so zadel,..bomba 😎 Danes sem pa gledal pršeja EV v živo,..to je pa mrcinica mala 😍 Lahko bi me še kam zapeljal Ne samo male...so tudi velike mrcine,k lih tako zažigajo😃👍 Samo,bo treba bolj paziti,da ne parkiraš zraven njih🙄 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 Res same pohvale oblikovalcem in inženirjem. Upam, da tudi Mazda čimprej kaj konkretnega v električni obliki da ven 🙂 https://youtu.be/36xrwBRA4VU?si=dzdAM6dIinHnV4OG 3 Citiraj
Slivka Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 Mogoče pa ne bomo tako hitro prešaltali na štrom. 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
DonFelipe Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 Znajo te na Žurnalu kaj drugega kot se ponavljati ? A toliko izpustov želijo imeti če se gredo izpod 100tke? No jaz vam pošiljam iz mojega Wartburga to skladbo : Citiraj
g.Wankel Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 53 minutami je DonFelipe napisal: No jaz vam pošiljam iz mojega Wartburga to skladbo: Ej ne rabiš, sej je uredu 🤣 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 3 minutami je g.Wankel napisal: Ej ne rabiš, sej je uredu 🤣 Dobra, kajne? Se spomniš? 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 3 urami je Slivka napisal: Mogoče pa ne bomo tako hitro prešaltali na štrom. "Da bi dosegli cilj zvezne vlade enega milijona javno dostopnih polnilnih mest do leta 2030, potrebujemo desetkrat več novih polnilnih mest,....." A samo osebnih avtomobilov brez tovornjakov,dostavnikov itd. imajo registriranih slabih 49 milijonov😂🤣. Slovenija pa vemo "nje"....pol pa kupi🤮 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 6 urami je g.Wankel napisal: Res same pohvale oblikovalcem in inženirjem. Upam, da tudi Mazda čimprej kaj konkretnega v električni obliki da ven 🙂 https://youtu.be/36xrwBRA4VU?si=dzdAM6dIinHnV4OG Lepiii..še od mazde čakam kak hud EV ja... 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
DonFelipe Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 10 urami je Tilen5 napisal: Lepiii..še od mazde čakam kak hud EV ja... Pri nas boš kar se EV japoncev tiče videl največ Honde in Toyote, tja in sem Nissan Leaf potem pa se žal konča. Naš balkanski trg je in bo tudi v nadaljne dizelski. To je tako kot da bi iskal mladega Janeza ali Pepco oziroma boš prej našel Filipa oziroma Tjašo ali Nino, pri sosedih pa te takoj vzamejo za svojega. Kaj pa sedaj ko ne bo več Uniona? Očitno bom moral preklopiti na katero drugo pivo, drugače pa ostane le še dobri domači šnopčk. Dobiš MX-30 samo so žal še predrage, pa večinoma so služila kot testna vozila. Citiraj
Slivka Napisano 30. november, 2023 Prijavi Napisano 30. november, 2023 Nekaj časa so tiščali svoje, ampak trg je povedal in so morali popustiti. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.