Boss Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 21 urami je Mraušk Mčk napisal: Da ne omenjamo lastnikov Škodilakov. Tole ni niti malo presenetljivo, ker kupci Škod ne kupujejo nerazumsko in verjetno veliko bolj preračunajo kaj potrebujejo, kako uporabno je to, kolk denarja je treba za to dat in seveda ljudje z višjim IQ-jem avta ne rabijo za to, da se postavljajo pred drugimi. Avto jim ni nadomestek, ki bi kompenziral manjko intelekta. (Lahko se mi zahvališ kasneje) 😜 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 31 minutami je Shrek napisal: Sam kaj, ku je grda... Pametni ne dajejo na lepoto in image, ampak na uporabnost in ostale zadeve ter imajo jasno dodelane stroške. Citiraj
Shrek Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 No no... Se pravi, da vozniki mazd nismo pametni? Škoda prinaša dobiček, mazda pa izgubo? Ne no... Citiraj
Boss Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 Vprašaj se samo to kaj boš vzel, če imajo enako opremo, enak motor in menjalnik: VW Passat Audi A6 Škoda Superb Citiraj
DonFelipe Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 40 minutami je Shrek napisal: No no... Se pravi, da vozniki mazd nismo pametni? Škoda prinaša dobiček, mazda pa izgubo? Ne no... Japonce pač kupujemo tisti kateri nam pomenita kvaliteta ter udobje, ne pa da se postavljamo pred ostalimi. 30 in več let stari japonci še vedno laufajo b.p., precenjena nemška sveta trojica pa crkuje po parih letih, saj od konca Golfa II ni več kvalitete ampak samo še kvantiteta. pred 12 minutami je Boss napisal: Vprašaj se samo to kaj boš vzel, če imajo enako opremo, enak motor in menjalnik: VW Passat Audi A6 Škoda Superb Pozabil si še na Seat Exeo. Je pa škoda da Seat ne izdeluje več velikih modelov ter da mu peša prodaja zadnjih par let. Citiraj
FuManchu Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 57 minutami je DonFelipe napisal: Pametni ne dajejo na lepoto in image, ampak na uporabnost in ostale zadeve ter imajo jasno dodelane stroške. Seat je preteklost. Žal. Cupra je modni hit... Citiraj
DonFelipe Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 5 minutami je FuManchu napisal: Seat je preteklost. Žal. Cupra je modni hit... Misliš ali veš? Citiraj
FuManchu Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 8 minutami je DonFelipe napisal: Misliš ali veš? Ni dolgo nazaj, ko sem bral ( je rekel gazda koncerna),da naj bi šel seat v smeri mikromobilnosti. Cupra je prevzela vajeti, čim so jo odcepili. Ne rabiš diplomo, da veš kaj je v ozadju... 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 48 minutami je FuManchu napisal: Ni dolgo nazaj, ko sem bral ( je rekel gazda koncerna),da naj bi šel seat v smeri mikromobilnosti. Cupra je prevzela vajeti, čim so jo odcepili. Ne rabiš diplomo, da veš kaj je v ozadju... Zanimivo. Odvisno je od dojemanja, diplomo imaš samo za blejanje. Citiraj
Shrek Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 Nisu sve budale iste...neke su diplomirane. 2 1 Citiraj
Boss Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 pred 1 uro je DonFelipe napisal: Pozabil si še na Seat Exeo. Na zdaj ga pa konkretno biksaš. Exeo, če se ne motim ne obstaja že več kot desetletje. Kot drugo pa sploh ne sodi v ta segment, ampak enega nižje. Tam kjer so VW Jetta/VW Golf variant, Škoda Octavia, Audi A4, Mazda 3 limo itd. 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. maj, 2024 Prijavi Napisano 18. maj, 2024 Eee, se vid, de sm kmet an s hribu doma. Tko Ford kat VW sta nizko spodi, pa še dizl je pa še modre farbe... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 19. maj, 2024 Prijavi Napisano 19. maj, 2024 dne 18. 5. 2024 ob 20:49 je DonFelipe napisal: Pozabil si še na Seat Exeo. Je bil A4 in ne A6 velikost davno nazaj tako da ne paše v to druščino. Najnovejši pasat je bil razvit pri Škodi. Tako da od sedaj naprej, tudi če kupiš pasata si bolj pameten kot sicer. 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano 21. maj, 2024 Prijavi Napisano 21. maj, 2024 Se nadaljuje...Novembra bodo prvi rezultati. Citiraj
g.Wankel Napisano 21. maj, 2024 Prijavi Napisano 21. maj, 2024 Noro, komi čakam rezultate Fire Research ekipe 💪 3 1 Citiraj
Bini Napisano 23. maj, 2024 Prijavi Napisano 23. maj, 2024 Za nekatere bo tole morda zanimivo gledanje.... 😊 Se človek malo zamisli, ko tole vidi.... Citiraj
ignacij Napisano 24. maj, 2024 Prijavi Napisano 24. maj, 2024 Ja dej naredi povzetek, pa kdo ima 50min da to gleda. 2 Citiraj
Bini Napisano 24. maj, 2024 Prijavi Napisano 24. maj, 2024 😂Na kratko ne gre... 😉 😂Na kratko ne gre... 😉 Citiraj
DonFelipe Napisano 24. maj, 2024 Prijavi Napisano 24. maj, 2024 pred 2 urama je Bini napisal: Ni nobenega odziva, zanimivo... pred 1 uro je ignacij napisal: Ja dej naredi povzetek, pa kdo ima 50min da to gleda. Pravkar je Bini napisal: 😂Na kratko ne gre... 😉 Seveda da ni nič od tega ker večina živi žal v svojem svetu na vse možne načine. Kar se pa tiče odziva je pa tako da večino tehnologije probavamo in kupujemo naivneži, normalni pa kupujejo že preverjeno in normalno zadevo. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 24. maj, 2024 Prijavi Napisano 24. maj, 2024 😂 Vikend je tu pa plohe bodo, le kaj bi počel v takem vremenu.... 🤔 Citiraj
godlike Napisano 25. maj, 2024 Prijavi Napisano 25. maj, 2024 (urejeno) pred 9 urami je DonFelipe napisal: Seveda da ni nič od tega ker večina živi žal v svojem svetu na vse možne načine. Kar se pa tiče odziva je pa tako da večino tehnologije probavamo in kupujemo naivneži, normalni pa kupujejo že preverjeno in normalno zadevo. Ne samo naivneži, tudi taki ki verjamemo v napredek. Razlika je da naivnež kupi vse, ta drugi pa preveri in kupi tisto, ki izgleda oz. za kar misli da je tehnološko top. Tudi odvisno je od področja. Pri mobitelih pa se kupuje najnovejše in nepreverjeno. Kitajci so za mene nepreverjena roba. Sem tudi leta rabil, da sem Samsungu zaupal. Prej sem imel Sony in HTC. Če sem pri Androidu. Popravljeno 25. maj, 2024 od godlike 1 Citiraj
FuManchu Napisano 25. maj, 2024 Prijavi Napisano 25. maj, 2024 Sam imam šaomija več kot dve leti in lahko povem, da je bolj zanesljiv kot Samsung, ki mi je crknil brez razloga. Je pa res da takrat je bil ta šaomi vrh ponudbe. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.