ignacij Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami No ta genesis se mi zdi super cena za to kar dobis, je pa res, da pojma nimam o kvaliteti, servisih.... 1 Citiraj
DonFelipe Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 2 minutama je ignacij napisal: No ta genesis se mi zdi super cena za to kar dobis, je pa res, da pojma nimam o kvaliteti, servisih.... Ne skrbi, to je luksuzni Hyundai, tako kot Lexus za Toyoto 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 urami je DonFelipe napisal: Ne skrbi, to je luksuzni Hyundai, tako kot Lexus za Toyoto To vem, sam ne vem kako so kaj zanesljivi. Citiraj
DonFelipe Napisano pred 59 minutami Prijavi Napisano pred 59 minutami Pravkar je ignacij napisal: To vem, sam ne vem kako so kaj zanesljivi. Aja? Jaz ti lahko potrdim da so japonci in korejci najbolj zanesljivi, precenjena švabska sveta trojica pa so navadne smeti Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.