ignacij Napisano sobota ob 16:26 Prijavi Napisano sobota ob 16:26 No ta genesis se mi zdi super cena za to kar dobis, je pa res, da pojma nimam o kvaliteti, servisih.... 1 Citiraj
DonFelipe Napisano sobota ob 16:29 Prijavi Napisano sobota ob 16:29 pred 2 minutama je ignacij napisal: No ta genesis se mi zdi super cena za to kar dobis, je pa res, da pojma nimam o kvaliteti, servisih.... Ne skrbi, to je luksuzni Hyundai, tako kot Lexus za Toyoto 1 Citiraj
ignacij Napisano sobota ob 21:11 Prijavi Napisano sobota ob 21:11 pred 4 urami je DonFelipe napisal: Ne skrbi, to je luksuzni Hyundai, tako kot Lexus za Toyoto To vem, sam ne vem kako so kaj zanesljivi. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano sobota ob 21:12 Prijavi Napisano sobota ob 21:12 Pravkar je ignacij napisal: To vem, sam ne vem kako so kaj zanesljivi. Aja? Jaz ti lahko potrdim da so japonci in korejci najbolj zanesljivi, precenjena švabska sveta trojica pa so navadne smeti 1 3 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Preizkus električne mobilnosti na Norveškem: realnost za volanom | 24ur.com WWW.24UR.COM Norveška, vodilna država na področju e-mobilnosti, ponuja vpogled v delovanje električnih vozil v realnih razmerah. Analiza razkriva, ali lahko vrhunska infrastruktura in dolg domet avtomobilov končno presežeta... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Lep zapis a na koncu je pa zapisana kruta resničnost za našo državo Slovenijo.... 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ja za tiste, ki ne morejo polniti doma EV vsekakor ni in v bistvu je na en način ta zadržek trenutno dobrodošel, saj bi v primeru prehitrega prehoda na EV omrežje pokleknilo. V roku 10 let pa bo verjetno prišlo do vsaj delne posodobitve omrežja in tudi vzpostavitve nekega enotnega reguliranega sistema za EV polnilnice, do te mere, da bodo tudi cene na hitrih polnilnicah privlačne za tiste, ki ne bodo mogli polniti doma. Hkrati bo tehnologija do takrat močno napredovala, zato mora država razmišljati tudi v to smer. 2 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami dne 7. 8. 2026 ob 7:17 je Jest napisal: Torej @Boss ni pravi ljubitelj Mazde... ker jo je zamenjal 😂 Pri meni je še vedno EV v planu ob naslednji menjavi ... Če bo subvencija ali ne ... Itak bodo verjetno prodajalci oz. proizvajalci spustili cene ... tako kot se je zgodilo v Nemčiji pred časom, ko so ukinili subvencije ... Mazda CX-6e maš plan? Citiraj
ignacij Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Gledam tole CX 6e pa se mi zdi prostorsko bolj uporabna kot 6e, samo mimo tistega grdega ekrana čez celo armaturo pa nikakor ne morem. Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Mazda CX-6e maš plan? Bomo videli, ko bo na voljo za kaksen test ... Vsekakor je v igri ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sportman333 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je ignacij napisal: Gledam tole CX 6e pa se mi zdi prostorsko bolj uporabna kot 6e, samo mimo tistega grdega ekrana čez celo armaturo pa nikakor ne morem. oglasi se ko boš prodajal svojo trenutno 6ko Citiraj
ignacij Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 11 minutami je sportman333 napisal: oglasi se ko boš prodajal svojo trenutno 6ko Ja nekako računam september-oktober ko naj bi prišla 6e z novo 78kWh LFP baterijo in bo tudi znano kaj bo s temi subvencijami. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.