Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Saj niso nategnili samo sebe, nategnili so prav vse, ki bomo pametnjakovičem nekoč morali plačevat ekološko razgradnjo baterij. 

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 5 urami je DonFelipe napisal:

Malo računice in zadeva je takoj jasna. 

RIMAC si je precejšnjo antireklamo naredil : 

Napisano

Evo 4 dni lutal po Bosni, srečal samo 2 hrvaški Tesli. Vmes sem se večkrat vprašal kako bi šel z družino na potovanje z EV. Sam sem takšen, da hočem čimbolj izkoristiti čas na potovanju, zato bi mi EV postanki predatavljali ogromen problem. Včeraj je bil večjem delu BIH tudi električni mrk, eden izmed dejavnikov na katere se ne bi niti spomnil pred potovanjem. Tako, da zaenkrat EV nikakor ni zame, PHEV M6 pa vsekakor.

Napisano
pred 1 uro je ignacij napisal:

Evo 4 dni lutal po Bosni, srečal samo 2 hrvaški Tesli. Vmes sem se večkrat vprašal kako bi šel z družino na potovanje z EV. Sam sem takšen, da hočem čimbolj izkoristiti čas na potovanju, zato bi mi EV postanki predatavljali ogromen problem. Včeraj je bil večjem delu BIH tudi električni mrk, eden izmed dejavnikov na katere se ne bi niti spomnil pred potovanjem. Tako, da zaenkrat EV nikakor ni zame, PHEV M6 pa vsekakor.

Si torej prišel do zaključka oziroma si dojel da EV ni računica ampak propad ter da je Tesla namenjena samo za šminko in nič drugega?

Verjemi mi da ni boljšega kot iti z legendarnim brbrajočim motorjem na pot, najbolj ti priporočam dizelsko zadevo tipa Golf II.

Napisano

Men ga niso. Odvisno, kaj voziš. Mazdo lahko odklenjeno pustiš in ključe not 

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Men ga niso. Odvisno, kaj voziš. Mazdo lahko odklenjeno pustiš in ključe not 

Saj sem napisal, da varjante Golf 2....😁 Mazde na Balkanu nihče noče... 😉

Napisano (urejeno)

Tudi pri nas še nisem slišal, da bi ukradli Mazdo, zame še en plus tega avta. Drugače pa v BiH nisem videl Mazde z bosanskimi tablicami, sem pa zanimivo videl štiri CX60 s tujini tablicami.

Popravljeno od ignacij
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Saj sem napisal, da varjante Golf 2....😁 Mazde na Balkanu nihče noče... 😉

Končno nekdo ki razume omenjene zadeve. Čestitam!

Pri njih se največ krade precenjena nemška sveta trojica ter Opel, Škoda in Seat.

Znanec je bil z Ibizo predzadnje generacije in so mu jo kar podrajsali ko je bila parkirana pred trgovskim centrom.

Napisano
SIOL.NET

Nemški proizvajalec avtomobilov Volkswagen zaradi nezadovoljivega povpraševanja kupcev po električnih avtomobilih in močne konkurence iz Kitajske načrtuje odpuščanje tisoč zaposlenih, poročajo nemški...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:
SIOL.NET

Nemški proizvajalec avtomobilov Volkswagen zaradi nezadovoljivega povpraševanja kupcev po električnih avtomobilih in močne konkurence iz Kitajske načrtuje odpuščanje tisoč zaposlenih, poročajo nemški...

Zanimivo bo,kakšno prodajo bodo imeli kitajski proizvajalci EV-jev,ki se bodo prodajali v EU🙄...koliko je trg že zasičen,oz. koliko je še interesentov za nakup EVja...po kakšni ceni,in kakšno "kvaliteto" za kak cvenk so pripravljeni sprejeti.

Po moje...nekaj jih je še,ki bodo "padli" na lepo ceno kitajcev,pol bo pa tudi pri kitajcih počasi kriza...k lahko ti "štancaš" maso,samo,ko nihče ne kupi...in od danes na jutri proizvajalec "izgine"...poznamo zgodbe iz 80-ih npr. Chrysler...k so forsirali,pa "spizdili",pa Rover...itd...

Kitajci itak trenutno že "cepajo kot muhe"...2-3 proizvajalci bodo mogoče ostali...pa da vidimo kdo od kupcev se bo "sam sebe nafu..."😂...še bo zanimivo.

Napisano

Logično, tist so bile več ali manj obljube pred volitvami, da bo zeleni prehod rešil vse. Računi brez krčmarja v glavnem.

33112_1.png

Napisano
dne 5. 7. 2024 ob 18:19 je Slivka napisal:
WWW.24UR.COM

Na primorski avtocesti je zagorelo tovorno vozilo, zaradi odstranjevanja posledic pa je zaprt vozni pas. Nastal...

Štromarji so samo za dren delat pa okolje svinjat...

Pa ni prvič v SLO...in to novi...kaj šele bo,ko bodo starejši🙄....🚒 bodo imeli polne roke dela...

Sicer pa bolje tako ko je še naložen,kot pa da komu bajta zgori ali pa da kdo umre.

Napisano

Tudi ta aspekt problematike degradacije vrednosti EVjev bo nekdo moral "požrti"...ker leasing ponudniki bodo počasi zrinjeni v kot,in bodo morali začeti ponujati drugačne pogoje za EVje...če ne bo to za njih le še izguba.

Pri nas glede tega mogoče še ni tako daleč...pač ne vem,kolikšen del EVjev je pri nas prodan firmam....a bomo kmalu videli🙄 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.