Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kaksen neprijeten vonj pa? Se ti zdi da so kadili notri? Men je sicer v tej avto hisi reku, da naj bi bila ta mazda ze prodana tko da sedaj cakam ce bo se frej da si jo grem pogledat. Kaksno imate kaj mnenje o sluzbenih vozilih? Se pa strinjam, da bo treba ceno se zbit :)

Napisano

Ne bi reku da jih pustijo kadit v avtu, bil je mo?en duh po osve?ilcu zraka za avto verjetno, ki ga nikoli ne uporabljam in je zame mote?. Verjetno se da re?it ?e fajn prelufta? auto.

Napisano

Za tablco rabi? 2.

daj mi nekaj pomagaj...zdaj sem na?el ?arnice za tablico, samo ne vem kako naj odstranim plasti?no za??ito, se bojim da kaj zlomim...ti si pa ?e odstranil, tako da ima? izku?nje :)

Napisano

daj mi nekaj pomagaj...zdaj sem na?el ?arnice za tablico, samo ne vem kako naj odstranim plasti?no za??ito, se bojim da kaj zlomim...ti si pa ?e odstranil, tako da ima? izku?nje :)

V bistvu je za tablco najlazje dol vzet pokrova in si sicer ob straneh plastike samo prtisnes z nekim predmetom - tam kjer imas jamice noter in kr sama ven skoci:)

Y.O.L.O. 

Napisano

:zoom-zoom:

Napisano

U hvala vama :), zdj naro?im pa potem zamenjam...

Napisano

Kaj pa je / bo tu novega? 

Konkretno ni? novega, le nekaj opreme so pomaknili dol po razredih. HCCI bo, kot ?e omenjeno, sedaj uradno, v 2019 modelih.

Napisano

Evo danes sem zamenjal ?arnice v avtomobilu za LED in je res veliko veliko lep?e  :jupiii: . Ne vem zakaj mi je ostala ena ?isto majhna led lu?ka ,v paketu za trunk, ?eprav je zadaj samo ena kolikor jaz vem... Ne razumem zakaj ?e original ne dajo po celem avtu ledic noter ccccc, bolj premium zgleda. Druga?e ?e ?akam na led za tablico, ki bi jih naj dobil jutri., razmi?ljal sem ?e o LED za rikverc, ne vem pa kako je z ostalimi ali jih lahko zamenja? ali ne

Napisano

Evo, pogajanja zaklju?ena, Mazda3 G120 Revolution bo septembra ??

Upam da bom meu sre?o kot z ostalimi avti do sedaj...

Zanima me pa katera je zadnja verzija firmwara? OS 59.00.443C ali je ?e kak?en update?

Da se dogovorim s salonom da ?e to pogledajo in po potrebi posodobijo, da bo vse kot je treba...

Hvala!

Napisano

Evo danes sem zamenjal ?arnice v avtomobilu za LED in je res veliko veliko lep?e  :jupiii: . Ne vem zakaj mi je ostala ena ?isto majhna led lu?ka ,v paketu za trunk, ?eprav je zadaj samo ena kolikor jaz vem... Ne razumem zakaj ?e original ne dajo po celem avtu ledic noter ccccc, bolj premium zgleda. Druga?e ?e ?akam na led za tablico, ki bi jih naj dobil jutri., razmi?ljal sem ?e o LED za rikverc, ne vem pa kako je z ostalimi ali jih lahko zamenja? ali ne

Super, ja tudi meni je ostala ena ledica, verjetno za rezervo...mene je bolj mikalo da bi dal led smernike ?e naprej in odzadi:)

Y.O.L.O. 

Napisano

Ma ja saj mene tudi ?e to mika...ker avto ?isto druga?e pride z ledicami. Samo ne vem a lahko zamenja??

Evo, pogajanja zaklju?ena, Mazda3 G120 Revolution bo septembra ??
Upam da bom meu sre?o kot z ostalimi avti do sedaj...

Zanima me pa katera je zadnja verzija firmwara? OS 59.00.443C ali je ?e kak?en update?

Da se dogovorim s salonom da ?e to pogledajo in po potrebi posodobijo, da bo vse kot je treba...

Hvala!

Uuu ?estitke...sre?a, da je september pred vrati :). Kaj ti je uspelo iztr?iti pri pogajanjih?

Napisano

Hehe, za enkrat skrivnost, vsaj dokler ni vse na papirju, lahko re?em da je popust nad pri?akovanji...

Napisano

59.00.502A je zadnji firmware. V njem je precej sprememb (pod pokrovom) in z njim ni ve? mogo?e in?talirati hackov ali ga downgradati.

Napisano

serijsko ne dajejo, ker izgleda cesko...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

59.00.502A je zadnji firmware. V njem je precej sprememb (pod pokrovom) in z njim ni ve? mogo?e in?talirati hackov ali ga downgradati.

Pa je bolsi od prejsnjih, so odpravli buge? Navigacija dela ok?

Hackov ne bom rabil...

Druga?e te posodobitve naredijo na servisu brezplacno?

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk

Napisano

Pozdrav,

se da mogo?e kje videti kak?ne so spremembe, da vidim ali se mi spla?a pred servisom prosit za nadgradnjo.

LP

Napisano

A pa ni logi?no, da servis preden preda avto avto pripravi? To pomeni da nalo?i tudi vse posodobitve - tako za CPU kot gadgete? Kupec ne bi smel biti tisti, ki ve ve? kot uradni servis, vsaj kar se ti?e uradnih podatkov.............

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pozdrav,

se da mogo?e kje videti kak?ne so spremembe, da vidim ali se mi spla?a pred servisom prosit za nadgradnjo.

LP

Vidnih sprememb nekih ni, eni ljudje so rekli da jim bolj?e dela in da na 2017+ modelih popravi te?ave z navigacijo na HUDu. Pri meni se od upgrada ni ve? usul in navigacija deluje vredu.

Uradnega chagneloga mislim da Mazda ni objavila.

Napisano

Lep pozdrav vsem, tudi sam razmisljam o nakupu mazde 3, sicer se cincam med sport in limuzinsko varianto. Limuzinska izvedba mi je oblikovno lepsa in ima vecji prtljaznik, a omejen dostop do prtljaznika. Je se kaksna bistvena razlika med izvedbama? Avto bo namenjen druzinski rabi, 3 druzinski clani. Hvala za pomoc.

Napisano

Druge bistvene razlike ni... Meni je limuzina lep?a, tudi mi smo trije in prtlja?nik zadovolji vse potrebe, tudi takrat ko gremo na dupust in je malo ve? prtljage. Pralnih strojev, hladilnikov in podobno pa v prtlja?niku ne vozimo ( skoraj vsaka trgovina ima za tak?ne predmete brezpla?no dostavo) :).

Napisano

Mi smo tudi trije, pa smo se odlo?ili za kombilimuzino in mi ni ?al. Nekako je prtlja?nik bolj uporaben (pri limuzini mi je bila preozka odprtina), tudi na morje ni bilo problemov s prostorom pa ?e kombilimuzina zadaj lep?e izgleda, ker ima dva vidna auspuha :ouje:    :jupiii:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem mal chat got spraševal, pa ni kaj disti našel o težavah s 3.3 dizli 
    • Če/ko bo naslednjič menjal, predlagam kar skupinski nakup. Edina šansa da si zagotoviš tisto najboljše.
    • Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. 😉 V 6-ki (v obeh, ki sem jih imel do sedaj) imam Bose ozvočenje. To je najbolj precenjeno ozvočenje, kar jih vgrajujejo v avtomobile (poceni komponente z papirnatimi zvočniki). Tako, da lahko primerjam direktno oba. Bose nima equilazerja, tole v cx30 pa ja. Z njim si zelo pomagaš, če le obvladaš osnove zvoka. Etcho je vse skupaj nadgradil  še z aktivnim subwooferjem, tako, da je sedaj vrhunsko. Oba se z avto hi-fi jem ubadava že trideset in več let in mislim, da oba obvladava, kaj  je dober in kaj ni dober zvok. 😉
    • Samo res, meni je čisto ok ozvočenje v cx-30 pa nimam Bose kot je bilo v M3ki....
    • Jaz berem tole takole:  Ker moja nima Bose to pomeni, da je zvok osnovnega radia z pravimi nastavitvami boljši kot Bose ozvočenje.  Posebej za mojo cx30 je ozvočenje naredil in prilagodil Pioneer. Jaz sem zamenjal samo tweeterje v stebričkih in je zvok bomba. Dobro, če bi bil še subwoofer v prtljažniku bi bilo še boljše.    @Alex in glih tvoja varianta CX-30 je v vsem objektivno najboljša? Ma ne nas zaje.... 😀      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.