Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

aja...pa original plati??a so te?ka, kot da so betonska faaak, peugeotove so bile definitivno la?je (isto 18)...druga?e pa avto je res zakon iz dneva v dan sem bolj zadovoljen...imam ?e 13200 km v dobrih 6 mesecih...sem ?e nabavil olje, se naro?im na servis ko bo blizu 18000, pomoje najkasneje januarja...pa tudi motor mi je zakon, sem se ga navadil, pije malo in ?iba tam do 160km/h kot prej?nji p508 1.6 turbo s 160 konji...tam nekje do 5000 min-1 se najbolje po?uti, ve? se mi zdi nima smisla ga ti??at, tu pa tam ja samo zato da se zavrti

Napisano

Ne vem ?e,ko bo zima bova izmenjala mnenja :). So pa malo glasnej?e kot letne pa malenkost manj?a poraba je...pomoje so super 

Napisano

Eno vpra?anje za lastnike M3. Imam M3 Revolution z Head-up displayom. Vse lepo in prav, zanima me pa ena stvar. Ali je to deluje samo z Revolution Top ali pa ne znam kaj na?timat. Nabavil sem navigacijo in dela kot urca, vendar pa mi ne ka?e "napotkov" v head-up displayu? Je to sploh omogo?eno ali pa? meni ne dela? Sem pa posodobil navigacijo preko Mazda Toolbox (uspe?no, ker pred posodobitvijo mi ni na?lo enega naslova).

Hvala

Napisano

Eno vpra?anje za lastnike M3. Imam M3 Revolution z Head-up displayom. Vse lepo in prav, zanima me pa ena stvar. Ali je to deluje samo z Revolution Top ali pa ne znam kaj na?timat. Nabavil sem navigacijo in dela kot urca, vendar pa mi ne ka?e "napotkov" v head-up displayu? Je to sploh omogo?eno ali pa? meni ne dela? Sem pa posodobil navigacijo preko Mazda Toolbox (uspe?no, ker pred posodobitvijo mi ni na?lo enega naslova).

Hvala

Meni jih ka?e, revolution oprema. ?e se ne motim ma? mo?nost za vklopit/izklopit napitke v nastavitvah headup displaya.

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk

Napisano

Meni jih ka?e, revolution oprema. ?e se ne motim ma? mo?nost za vklopit/izklopit napitke v nastavitvah headup displaya.

To nastavitev sem na?el in imam vklju?eno. Ampak med vo?njo mi ni? ne ka?e. Ali tebi ka?e ?e ob ?tartu ko nastavi? navigacijo ali samo ko je treba spremeniti smer? 

Napisano

To nastavitev sem na?el in imam vklju?eno. Ampak med vo?njo mi ni? ne ka?e. Ali tebi ka?e ?e ob ?tartu ko nastavi? navigacijo ali samo ko je treba spremeniti smer?

Ma mislim da vedno ma morem prou pogledat. Sm na bolni?ki, bom ?ou jutri u ambulanto z navigacijo ?e ne bo ?e kdo drugi prej odgovoru...

Napisano

Ja to je en bug v softweru, mene je tudi ?ivciralo potem pa so mi na tem forumu pomagali :)...v glavnem gre? v tist meni in izklju?i? ter ponovno vklju?i? pa dela :) ...je pa super stvar ko potrebuje? navigacijo...aja more? pa za vsaki? ko potrebuje? to it v meni in izklopit ter ponovno vklopit

Napisano

Ja to je en bug v softweru, mene je tudi ?ivciralo potem pa so mi na tem forumu pomagali :)...v glavnem gre? v tist meni in izklju?i? ter ponovno vklju?i? pa dela :) ...je pa super stvar ko potrebuje? navigacijo...aja more? pa za vsaki? ko potrebuje? to it v meni in izklopit ter ponovno vklopit

Meni dela brez da bi vsaki? posebej izklopu in nazaj vklopu..

Napisano

Ja sej pravim...pomoje ima? novej?i software nalo?en...,mene to niti ne moti, ko bom ?el na servis jim bom pa rekel, da mi naredijo update, tako ali tako bom kmalu moral...

Napisano

Napaka je v eni verziji firmwara in je ?e bila odpravljena. Upgrade je dokaj hiter (?e si kaj ra?unalni?ara lahko naredi? sam).

Napisano

Samo ?udno ker ti ma? nov avto in bi ti skoraj mogli dat zadnjo verzijo pred prevzemom. Js sm jim takrat reku naj posodobijo na nultem servisu prej ko sm ?ou po auto pa mi je reku da n? skrbet ker to naredijo tako ali tako sami od sebe. Nism pa res potem niti preverjal katero verzijo mam in ?e je res zadnja. Morem jutri pogledat tudi to.

Poslano z mojega SM-T810 z uporabo Tapatalk

Napisano

Hvala

Tudi jst sem imel takoj na za?etku problem s tem, da mi ni kazalo navigacija na HUD. Sem ?el v nastavitve in je bila kljukica, sem jo odstranil in ?e enkrat nastavil. In je za?elo delovat, probaj to varianto:)

Y.O.L.O. 

Napisano

To verzijo mam: 59.00.443 EU N

Mislim da ta niti ni zadnja?

Poslano z mojega SM-T810 z uporabo Tapatalk

Napisano

No jst pa imam sre?o z novo mazdo :( v?eraj mi je posvetila glavna kontrolna lu?ka (klicaj v trikotniku) ter lu?ka za SBC/SCBS. Isto se je ponovilo ?e danes na poti v slu?bo. Sem bil ravnokar na servisu v BTCju in so ugotovili, da je odpovedala sprednja zgornja kamera ki slu?i za SBC/SCBS sistem :( so naredili diagnostiko in poslali naprej za uveljavljanje garancije.

Napisano

No jst pa imam sre?o z novo mazdo :( v?eraj mi je posvetila glavna kontrolna lu?ka (klicaj v trikotniku) ter lu?ka za SBC/SCBS. Isto se je ponovilo ?e danes na poti v slu?bo. Sem bil ravnokar na servisu v BTCju in so ugotovili, da je odpovedala sprednja zgornja kamera ki slu?i za SBC/SCBS sistem :( so naredili diagnostiko in poslali naprej za uveljavljanje garancije.

Tudi jst imam s tem problem oz baje ni problem, ker se mi pojavi samo ?e je ?ipa zaro?ena. Mi pa deluje ta sistem SCBS, sem izkusil v praksi. Del?ek sekunde nepozoren in hvala bogu me je re?il ta sistem, ?e ne bi se zabil enmu v rit:)..sem se pa kr mal usral ker je na polno zabremzal:)

Y.O.L.O. 

Napisano

Pa si dal felno ven iz gume, da si jo stehtal al z gumo vred?

aja...pa original plati??a so te?ka, kot da so betonska faaak, peugeotove so bile definitivno la?je (isto 18)..

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Upam da ti hitro zrihtajo.

Tista kamera je kr ob?utljiva zadeva, tudi meni je ?e enkrat gorela lu?ka ko sm meu umazano/mokro ?ipo.

Pa gede navigacije, opozorila na HUD ka?e skozi in od za?etka.

Napisano

Tudi meni je ?e dvakrat gorela ta lu?ka...enkrat poleti, ko je bilo fejst vro?e in enkrat pred dobrim mesecem, ko je de?evalo...bom omenil na rednem servisu...druga?e pa ne se sekirat, to ni ni? takega, va?no da motor dela...sicer je pa itak 5 let garancije  :jupiii: ...samo vozit. Kako pa imate nastavljen ta senzor...na kateri stopnji...far, near ali close?

Napisano

Disi po seriski napaki ce je samo v mali slo nekaj primerov

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

O?itno bo res nekaj povezano v zunanjo vlago. Danes zjutraj se mi je ponovno ponovila napaka (pri?gane lu?ke), ampak so tudi ugasnile po cca 2 minutah. Sem pa ?el ?e za test na vo?njo v?eraj zve?er in se lu?ka ni pri?gala. Vsekakor po?akam ?e na odgovor servisa, ?e bo potrebno zamenjati senzor oz. kamero.

@tommazz nastavljeno imam na near

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem mal chat got spraševal, pa ni kaj disti našel o težavah s 3.3 dizli 
    • Če/ko bo naslednjič menjal, predlagam kar skupinski nakup. Edina šansa da si zagotoviš tisto najboljše.
    • Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. 😉 V 6-ki (v obeh, ki sem jih imel do sedaj) imam Bose ozvočenje. To je najbolj precenjeno ozvočenje, kar jih vgrajujejo v avtomobile (poceni komponente z papirnatimi zvočniki). Tako, da lahko primerjam direktno oba. Bose nima equilazerja, tole v cx30 pa ja. Z njim si zelo pomagaš, če le obvladaš osnove zvoka. Etcho je vse skupaj nadgradil  še z aktivnim subwooferjem, tako, da je sedaj vrhunsko. Oba se z avto hi-fi jem ubadava že trideset in več let in mislim, da oba obvladava, kaj  je dober in kaj ni dober zvok. 😉
    • Samo res, meni je čisto ok ozvočenje v cx-30 pa nimam Bose kot je bilo v M3ki....
    • Jaz berem tole takole:  Ker moja nima Bose to pomeni, da je zvok osnovnega radia z pravimi nastavitvami boljši kot Bose ozvočenje.  Posebej za mojo cx30 je ozvočenje naredil in prilagodil Pioneer. Jaz sem zamenjal samo tweeterje v stebričkih in je zvok bomba. Dobro, če bi bil še subwoofer v prtljažniku bi bilo še boljše.    @Alex in glih tvoja varianta CX-30 je v vsem objektivno najboljša? Ma ne nas zaje.... 😀      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.