tommaazz Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Lepe so ja...temne pa?ejo na temne barve avtov ...koliko si pa dal za felgne? Citiraj
Excalibur Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Lepe so ja...temne pa?ejo na temne barve avtov ...koliko si pa dal za felgne?Skupaj z gumami sem dal tocno 800eu. Torej za feltno 110eu/komad, ker guma pride 90eu (na podlagi parih spletnih strani kjer sem preveril - dunlop wintersport 5) Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Skupaj z gumami sem dal tocno 800eu. Torej za feltno 110eu/komad, ker guma pride 90eu (na podlagi parih spletnih strani kjer sem preveril - dunlop wintersport 5) Sent from my iPhone using TapatalkO tem sem jaz parkrat pisal Gume komot jurja, avto komot 20k potem pa se gleda kje bo cenejsi servis Ne leti nate ampak generalno. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 O tem sem jaz parkrat pisal Gume komot jurja, avto komot 20k potem pa se gleda kje bo cenejsi servis Ne leti nate ampak generalno. Ali pa avto 30 jurjev pol pa gor kitajske gume za 45?. Citiraj
tommaazz Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Js imam tudi te wintersport DUNLOP...osebno ne opazim neke razlike med 16 in 18 felgnami v sami vo?nji. Citiraj
Excalibur Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 O tem sem jaz parkrat pisal Gume komot jurja, avto komot 20k potem pa se gleda kje bo cenejsi servis Ne leti nate ampak generalno. Iskreno ne vem na kaj to?no si sicer ciljal v povezavi z mojim postom ampak pri sebi sem si naredil izra?un in, ker sem nabavil avto za naslednjih 10let (plan je tak), sem prera?unal, da me cenej?e pride nabavit nov komplet, kot pa kupovat 18" zimske gume. Prvo leto sicer "izgubim" 400eu oz. cca 300eu, ?e bi nabavil neke X feltne, nato pa vsaki? ob menjavi pnevmatik cca 250eu (predvidevam da na 3 leta glede na dosedanje izku?nje). Se imam pa preve? rad, da bi nabavljal poceni gume za 18". Za premonta?o sem pla?al 10eu, ?e pa bi imel samo ena plati??a pa 30eu. Torej je tu ?e 120eu/3leta. Skupni prihranek po 10letih si lahko izra?una? sam. Tako da ni glih "komot" dat v ?tartu 800eu ampak ?e pogleda? ?ir?o sliko se pa dejansko izpla?a. Glede cen servisiranja ipd pa je tako, da (vsaj meni je to logi?no) se pozanima? glede cene oz. preveri? kje imajo drugi dobre izku?nje oz. i??e? dober price/performance. ?e nebi ni? gledal bi za zgornji komplet pla?al 1230eu. Toliko je namre? prva cena, ki sem jo dobil, ko sem se za?el zanimat za original paket. Premonta?a pa 60eu Kar se ti?e pa ljudi ki kupijo avto za 30k pa potem kitajske gume.. brez komentarja. ?ir?e gledano... v mojem primeru sem nabavil avto za trenutne potrebe. Brez te?av bi si nabavil CX5 revolution top in ?e ne vem kaj use zraven ampak gledam racionalno (vsaj mislim da ). Avto je bil gotovinsko pla?an iz prihranjenega denarja. Sem pa mnenja, da folk kupuje preko svojih mo?nosti :ne vem: potem pa je kriza ko je treba tankat pa gume nabavit. Je pa res, da ima na koncu vsak svoj prav.Js imam tudi te wintersport DUNLOP...osebno ne opazim neke razlike med 16 in 18 felgnami v sami vo?nji. zanimivo, meni se zdi pa da je ?isto drug avto :ne vem: 1 Citiraj
robertos664 Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 ja predvsem slab?e vodljiv.. ni primerjave med 16 in 18. udobje skoraj enako, pri veliko bolj?em handlingu.. ?e ene eibachke gor, pa bo? videl kak gre mazda skoz ovinke Citiraj
tommaazz Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Kam mi priporo?ate za prvi servis? Sem razmi?ljal Selmar Celje (najbli?je) ali pa BTC city...vem da imate same dobre izku?nje v BTC-ju, a ima kdo izku?nje s Selmarjem? Nabavil sem si ?e original olje mazda ultra...koliko pa pride prvi servis? Ali zamenjate zra?ni filter (kabina) tudi ali ne? 1 Citiraj
shishko88 Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 A je to normalno da npr zdaj ko je malce bolj hladno, ne delo istop oz se avto ne ugasne na semaforju ko je rde?a? ?e neki ?asa to spremljam, kljub temu da je avto ?e ogret itd. Citiraj Y.O.L.O.
robertos664 Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 normalno, akumulator je pozimi bolj ?voh. gretje mora delat, motor se po?asneje segreje.. lahko pa pogleda? v meni, katera zadeva ti onemogo?a v danem trenutku start/stop.. 1 Citiraj
Pepo1980 Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Je normalno ja, zato ker mora biti izpolnjenih nekaj pogojev da istop dela. 1 Citiraj
yasny Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Kam mi priporo?ate za prvi servis? Sem razmi?ljal Selmar Celje (najbli?je) ali pa BTC city...vem da imate same dobre izku?nje v BTC-ju, a ima kdo izku?nje s Selmarjem? Nabavil sem si ?e original olje mazda ultra...koliko pa pride prvi servis? Ali zamenjate zra?ni filter (kabina) tudi ali ne?Js hodim k Selmarju. Sem zadovoljna. So prijazni. 1. in 2. servis staneta priblizno enako, to je cca. 250?. 1. servis sem imela brezplacen zaradi tezav z dobavo avta kot je bilo dogovorjeno v pogodbi. 2. servis sem placala 185?. Dogovorili smo se za popust za olje. Na 1. servisu so zamenjali zracni filter za kabino, olje, oljni filter. Naslednji mesec me ze caka 3. servis. Citiraj
Gelipter Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Je normalno ja, zato ker mora biti izpolnjenih nekaj pogojev da istop dela.Res jeeee,,,,motor segret,na delovno temperaturo,privezan z varnostnim pasom,lu?i na avtom.itd...lp Citiraj
tommaazz Napisano 4. november, 2017 Prijavi Napisano 4. november, 2017 Js hodim k Selmarju. Sem zadovoljna. So prijazni. 1. in 2. servis staneta priblizno enako, to je cca. 250?. 1. servis sem imela brezplacen zaradi tezav z dobavo avta kot je bilo dogovorjeno v pogodbi. 2. servis sem placala 185?. Dogovorili smo se za popust za olje. Na 1. servisu so zamenjali zracni filter za kabino, olje, oljni filter. Naslednji mesec me ze caka 3. servis.Ok hvala ti. ?e si zadovoljna, potem bom verjetno tudi jaz Citiraj
robertos664 Napisano 5. november, 2017 Prijavi Napisano 5. november, 2017 Samo 250? za servis je malo preve?. Probaj ?e zdilat za popust na olje, druga?e ga kupi sam in ga prinesi zraven. Seveda original od Mazde. Ostali smo za prvi servis dali cca 160?. Citiraj
tommaazz Napisano 5. november, 2017 Prijavi Napisano 5. november, 2017 Pomoje je v 250 eur 100 eur samo olje...jaz ga tako ali tako ?e nekaj ?asa nabavljam sam, zdaj sem dal za 5 L cca. 28eur...a 160 eur je v BTC-ju? 250 eur je veliko ja, ?e za 508-ko sem deval skoraj pol manj, ko sem olje sam prinesel... Citiraj
yasny Napisano 5. november, 2017 Prijavi Napisano 5. november, 2017 Poklici malo po Sloveniji in povprasal koliko stanejo servisi. Robertos, kje pa nabavljas olje? Citiraj
tommaazz Napisano 5. november, 2017 Prijavi Napisano 5. november, 2017 Jaz sem ga vzel na mimovrste...5.6eur na liter Citiraj
robertos664 Napisano 5. november, 2017 Prijavi Napisano 5. november, 2017 Poklici malo po Sloveniji in povprasal koliko stanejo servisi. Robertos, kje pa nabavljas olje?Sem na servisu vpra?al, ?e prinesem svoje olje, pa je reke,l da mi da raje popust na njihovo.. Citiraj
tommaazz Napisano 6. november, 2017 Prijavi Napisano 6. november, 2017 Evo danes ko je de?evno vreme se mi je spet pojavil error za SCBS...to je ?e tretji? v roku 7 mesecev. Bom omenil na 1. servisu tam nekje januarja...drugo dela BP Citiraj
Excalibur Napisano 6. november, 2017 Prijavi Napisano 6. november, 2017 Evo danes ko je de?evno vreme se mi je spet pojavil error za SCBS...to je ?e tretji? v roku 7 mesecev. Bom omenil na 1. servisu tam nekje januarja...drugo dela BP Pri meni se je pa sedaj umirilo vse ostalo pa dela ko ?us Citiraj
tommaazz Napisano 6. november, 2017 Prijavi Napisano 6. november, 2017 ?ez eno uro, ko sem spet ?el v avto pa ni bilo ve?...pomoje de?, vlaga to delajo,... Citiraj
Excalibur Napisano 6. november, 2017 Prijavi Napisano 6. november, 2017 Pri meni sem opazil vzorec. Zgodi se samo zgodaj zjutraj pod podogjem, da je avto ?ez no? zunaj in je relativno vla?no in hladno ter da na?timam gretje na ?ipo. Pomojm se takrat nabere kak kondenz :ne vem: Citiraj
Tadej7ad Napisano 6. november, 2017 Prijavi Napisano 6. november, 2017 Evo danes ko je de?evno vreme se mi je spet pojavil error za SCBS...to je ?e tretji? v roku 7 mesecev. Bom omenil na 1. servisu tam nekje januarja...drugo dela BP Sem mi enako dogaja pri ?estici (2014).Tisti del s kamero in ostalimi senzorji bi morali narediti bolj odprt, da bi se la?je prezra?evalo in/ali dodati ?e malo elektri?nega ogrevanja senzorike. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
ugregor Napisano 6. november, 2017 Prijavi Napisano 6. november, 2017 Evo danes ko je de?evno vreme se mi je spet pojavil error za SCBS...to je ?e tretji? v roku 7 mesecev. Bom omenil na 1. servisu tam nekje januarja...drugo dela BP Tudi pri meni ! LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.