Skoči na vsebino

IN-VA-LI-DI

Ustvari kratki URL

jures

Priporočeno sporočilo

Še dva tuja eksperta, ki sta prepričana, da smo tuki sami kozjejebci in da si lahko privoščita vse. In ne nista imela invalidskih oznak in tudi zelo zelo težko verjamem, da bodo invalidi plezali po ozkih in strmih stopnicah Predjamskega gradu.

image.png

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mi šef naroči, naj na hitro nekaj peljem. Dam v službeno Kio in pridem SKORAJ že na cilj. Tam pa...

IMG_20240403_171023855.jpg

IMG_20240403_171001889.jpg

Moj cilj so garaže v tisti beli stavbi na desni strani, za tistimi drsnimi vrati, na katerih je tabla "prepovedano parkiranje in ustavljanje". Nekaj časa hodim okoli, pa pride mimo vzdrževalec granika. V rokah ima kepo starih cunj in si briše šmiraste roke vanjo, gleda in reče:

- "Majstore, a maš problem?"

- "Hja, saj vidiš. Mogoče veš, čigav je?"

- "To ne znam, ampak verjemi, da si bo zapomno, da je tle parkiro."

Gledam nekaj časa njega, nekaj časa avto, ni mi jasno, kaj mož misli, on pa si briše roke v tisto kepo starih cunj. Enkrat pa opazim, da po sprednji šipi nekaj teče. Ker itak nimam drugega dela, hočem s prstom potipat, pa možakar reče:

- "Nemoj, majstore, to olje gre težko dol, to mam jaz za granik podmazat."

Gledam nekaj časa in opazim, da iz tiste kepe cunj gleda cevka in vsake toliko ven špricne. Možakar je v kepo cunj skril pumpico za olje, hodil okoli in si "brisal roke"... 

Grem v garaže po voziček, preložim iz Kie na voziček in odpeljem v garažo. To je trajalo kar 45 minut. Kasneje se odpeljem, me pa res firbec matra, kako je možakar rešil s tistim oljem na šipi in z brisalci, ki jih je tisto olje namazalo... 

In res me zanima, če je bila lekcija dovolj močna...

• Všeč 5
  • Haha 1
  • Ljubim 2
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 4 meseci kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Klasika...se vidi katera registerska

20240918_141952.jpg

Ta je za mene ok parkiral.

Lepo je stisnil sovoznika skupaj, ker je ta levi bil preko črte. Pa lahko grejo vsi vozniki noter brez pinkponkanja po vratih.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 2 urama je godlike napisal:

Ta je za mene ok parkiral.

Lepo je stisnil sovoznika skupaj, ker je ta levi bil preko črte. Pa lahko grejo vsi vozniki noter brez pinkponkanja po vratih.

Točno tako, rešil je celo situacijo butasto parkiranih na levi! 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Množina ? Ednina,..ma sej pol k se je ženska usedla v avto mi je blo jasno vse

20240918_151832.jpg

Zgleda je mela premal placa na njeni levi,..kjer sploh ni več parkingov 🤪

aja pa mazdo sm jaz mu zraven parkiral ker ni blo druzga placa :D tolk da sem lahko šel ven iz avta 😂

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 12 urami je Bini napisal:

Točno tako, rešil je celo situacijo butasto parkiranih na levi! 

Sem mislil to napisat, pa sem raje počakal, da ne bo @Tilen5 rekel, da svoje ven vlečem. Ker na začetku je imel nekaj za pripomnit glede registrske tablice in vrtnice na njej...

Opažam pa, da zadnje čase niso več CE tablice problematične ampak KP tablice...

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 33 minutami je Slivka napisal:

Opažam pa, da zadnje čase niso več CE tablice problematične ampak KP tablice...

Tudi jaz opažam, da vsi, ki ne želijo domačega grba imajo KP in Vina Koper znak.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hmm, strašno dvomim, da so samo celinci s KP tablicami, ki povzročajo sranja. Še nisem imel te prilike, da bi lokalni buhtelj prehiteval po desni v krožišču in dobro, da se je RVM vklopil in znorel. Ja to se mi je zgodilo ravno v Kopru, k je en kr prletel na uvoz, me pdkušal prehiteti in it na izhod pred mano. Nisem imel kaj, ampak sem naredil še en krog. Vpliv Italije v Kopru se res fejst pozna.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• In potem je bil Janša diktator, ker je pri nas uvedel podobne zapore kot so jih povsod po svetu. Tale golobnjak je pa super, ko nam postavlja take pogoje, da kmalu pralnih strojev ne bomo rabili, ker bomo nagi okoli hodili, umivali se bomo pa z mrzlo vodo, da ne bo "šoka", ker bomo živeli v mrzlih stanovanjih. Ampak, kar je res je res, elektrike bomo pa tako malo porabili, da bodo Soške elektrarne zadoščale za celo Slovenijo...
    • Moje dve so šle na SIMBIO.... 🤗😉
    • Ni treba vdirat v stanovanje, se lahko reši z odklopniki. Potem je naenkrat tema, glasba izgine, klime se ustavijo, tuširanje je podobno kot v JLA, ...😁
    • ko si daš kavo delat, zbudiš celo bajto pa še sosede zraven  
    • In kaj, 200€/ na osebo za tuširanje na leto je dosti? Tudi, če bi bilo 500€ se bi še vedno tuširali pri nas doma. In to z toplo vodo iz  120 litrskega bojlerja. Kopalnico segrejem seveda  z električnim radiatorjem (lojtro) In ko pridem v dnevno sobo, me čaka toplota iz klime. In to ne iz ene. Iz treh. Tako v dnevni dobi kot v dveh drugih. In potem lepo vklopim feršterker(ojačevalec) za kitaro  na lampe, ki žre veliko elektrike (elektronke in to). Da ga vidim junaka inšpektorskega, ki bi vstopil v moje stanovanje. In da mi holob prepove kaj od tega.   
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.