LabiGT Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Imas v predalu aux pa 12V vticnico 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
pob Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Pa saj bi moral biti ?e USB, kjer je kvaliteta precej bolj?a. Pa modri zob recimo.. morm priznat, da ?e nism hendlal avta z USB oz. Bluetooth povezavo, tako da sem ?e bolj zelen pri teh zadevah. bom vsekakor sprobal. Citiraj
SpEkTr Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Seveda, mi?ljeno je da je vse lepo pospravljeno. Telefon itak smeta in jemlje pozornost Citiraj
LabiGT Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 aux je, je pa to samo za slu?alke, nima na primer podpore usb za iphone pa te fore, pa da ti delajo gumbi na volanu. JE pa to malo faleno, sem hotel uporabljati, ampak je vti?nica v predalu telefon pa zunaj in ti cvika kabel, tako da je treba met telefon tudi v predalu...To pa ni cist res,ker na obeh straneh predala sta kanala za kable Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Labi a misli? tole (polna pu??ica) Sam res, ?e tale skled?ka, ima utor narejen http://www.ebay.com/itm/OEM-Center-Console-Tray-Storage-Box-Mazda-3-Mazda-6-BHN1-64-50XA-/222200116834?fits=Make%3AMazda%7CModel%3A6&hash=item33bc28b662:g:t0EAAOSwNsdXR15y&vxp=mtr 1 Citiraj
Jest Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Labi a misli? tole (polna pu??ica) Sam res, ?e tale skled?ka, ima utor narejen http://www.ebay.com/itm/OEM-Center-Console-Tray-Storage-Box-Mazda-3-Mazda-6-BHN1-64-50XA-/222200116834?fits=Make%3AMazda|Model%3A6&hash=item33bc28b662:g:t0EAAOSwNsdXR15y&vxp=mtrTo ja... Pa druga generacija ni imela USBja... iPod connector pa se je dalo dokupit ...vsaj v ceniku dodatne opreme je bilo... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Jaz imam USB, FL druge generacije Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Sem ?e enkrat pogledal...vw passat, 150 konjski dizel, ro?ni menjalnik...skupaj povpre?je 6,62.mazda 6 skyactive 150 konjski dizel, ro?ni menjalni, povpre?je 5,89Sem ?el ?e enkrat pogledat, gledal letnike 2015 in 2016 in je za mazdo 6 povpre?je 6,03 za pasata pa 6,05. Tako da ljudska vozila res kurijo ve?. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Po druginstrani pa sva sla jaz exeo tdi 143 in bossova cd140 v monzo vozila en za drugim identicno po omejitvah ac. Oba kot pribito 5,2L Temu bi se lahko dalo primerjavo ker je bila res identicna voznja.No boss je bil v zavetrju, ha ha ha haHehe, samo, da bi se zavetrje dejansko poznalo bi se ti moral skoraj zalimati na zadnji odbija? tko kot na dirkah WTCC ali pa na NASCAR. ?eprav sem pa zadnje ?ase videl take vlakce tujih turistov, ki se vozijo nad 100km/h med avti pa manj kot dva metra placa. A misli?, da ?parajo al se grejo poraba test? Citiraj
Jest Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 ja ampak to je bolj mi?ljeno da gre kabel nazaj, ni? ne pomaga ravno....To je misljeno tocno za to... Da ti ne cvika kabla in da ni potrebe, da imas oboje v predalu... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SoulMan Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 aux je, je pa to samo za slu?alke... AUX je vhod, ne pa izhod. Jaz imam USB, FL druge generacije ?e se ne motim, "serijska" FL ni imela USB, Mirai pa mislim da. Ima pa FL mo?nost predvajanja glasbe preko BT, medtem ko pred FL nima te opcije. Pred FL ?estica je kar se ti?e infotainmenta dejansko kot iz kamene dobe... Konkretno zaostaja za konkurenco. Citiraj
Scr3am Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 Druga generacija FL ima opcijo predvajanje glasbe prek usb in BT ? Kje pa je usb vhod ? Tam kot AUX ? Citiraj
SpEkTr Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 Druga generacija FL ima opcijo predvajanje glasbe prek usb in BT ? Kje pa je usb vhod ? Tam kot AUX ? Ja pri meni je v osrednjem predalu, poleg aux-a. Citiraj
SpEkTr Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 Ja, seveda. Bi skor moral bit serijsko povsod, ?eprav pr japoncih nkol ne ve?. Citiraj
Daisten Napisano 22. september, 2016 Prijavi Napisano 22. september, 2016 A mogo?e kdo ve za kako dobro Mazdo 6, ki se oz. se bo v kratkem prodajala? Gledam po avto.net pa mi trenutno nobena ne odgovarja preve? ... Idealno bi bilo nekaj takega:- letnik 2010-12 (facelift)- 5 vratni model (pogojno tudi karavan, samo raje ne)- veliko opreme (?e se le da GTA)- 2.2 dizel (120kw bi bilo super)- barva ?rna ali bela- seveda ?im bolje ohranjen in po mo?nosti s preverljivo zgodovino Ok, vem da so zelo restriktivni pogoji ... samo pa? to so ?elje, lahko je tudi odstopanje seveda. Razmi?ljam tudi o uvozu, kjer je izbira ve?ja samo tam pa nastopijo drugi problemi. Ve kdo za kako zaupanja vredno podjetje, ki se s tem ukvarja? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2016 Prijavi Napisano 22. september, 2016 Katja z Jesenic mogoce? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SoulMan Napisano 22. september, 2016 Prijavi Napisano 22. september, 2016 Ena srebrna je v oglasih foruma, preveri Misli? tisto, ki izmed vseh njegovih pogojev zadovoljuje le tega, da ima 5 vrat? Pa OK...recimo da je ?e dobro ohranjena... A mogo?e kdo ve za kako dobro Mazdo 6, ki se oz. se bo v kratkem prodajala? Gledam po avto.net pa mi trenutno nobena ne odgovarja preve? ... Idealno bi bilo nekaj takega:- letnik 2010-12 (facelift)- 5 vratni model (pogojno tudi karavan, samo raje ne)- veliko opreme (?e se le da GTA)- 2.2 dizel (120kw bi bilo super)- barva ?rna ali bela- seveda ?im bolje ohranjen in po mo?nosti s preverljivo zgodovino Ok, vem da so zelo restriktivni pogoji ... samo pa? to so ?elje, lahko je tudi odstopanje seveda. Razmi?ljam tudi o uvozu, kjer je izbira ve?ja samo tam pa nastopijo drugi problemi. Ve kdo za kako zaupanja vredno podjetje, ki se s tem ukvarja? S temi pogoji bo? iskal kar nekaj ?asa. Imam pa en predlog...2010-2012 letnik so ravno tak?ne, ki se znajo po?asi prodajati po izteku kak?nih 5-letnih leasingov. Malo pokli?i po uradnih prodajalcih in povpra?aj, ?e imajo ali pa pri?akujejo kak?no tak?no? Mogo?e ima kdo ?e naro?eno novo ?estico in bo v roku meseca, dveh v ra?un avtohi?i dal svojo prej?njo... 1 Citiraj
Daisten Napisano 24. september, 2016 Prijavi Napisano 24. september, 2016 Misli? tisto, ki izmed vseh njegovih pogojev zadovoljuje le tega, da ima 5 vrat? Pa OK...recimo da je ?e dobro ohranjena... S temi pogoji bo? iskal kar nekaj ?asa. Imam pa en predlog...2010-2012 letnik so ravno tak?ne, ki se znajo po?asi prodajati po izteku kak?nih 5-letnih leasingov. Malo pokli?i po uradnih prodajalcih in povpra?aj, ?e imajo ali pa pri?akujejo kak?no tak?no? Mogo?e ima kdo ?e naro?eno novo ?estico in bo v roku meseca, dveh v ra?un avtohi?i dal svojo prej?njo... Hvala za predlog, bom poklical pa da vidim kak?no je stanje. p.s.: a kakega zaupanja vrednega podjetja, ki se ukvarja z uvozi pa ne poznate? Druga?e vem da jih je kar nekaj, samo ne vem katerega izbrati, ?e bi se odlo?il za to opcijo... Citiraj
Katjaa Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 A mogo?e kdo ve za kako dobro Mazdo 6, ki se oz. se bo v kratkem prodajala? Gledam po avto.net pa mi trenutno nobena ne odgovarja preve? ... Idealno bi bilo nekaj takega:- letnik 2010-12 (facelift)- 5 vratni model (pogojno tudi karavan, samo raje ne)- veliko opreme (?e se le da GTA)- 2.2 dizel (120kw bi bilo super)- barva ?rna ali bela- seveda ?im bolje ohranjen in po mo?nosti s preverljivo zgodovino Ok, vem da so zelo restriktivni pogoji ... samo pa? to so ?elje, lahko je tudi odstopanje seveda. Razmi?ljam tudi o uvozu, kjer je izbira ve?ja samo tam pa nastopijo drugi problemi. Ve kdo za kako zaupanja vredno podjetje, ki se s tem ukvarja?Moja Mazda:) Se poigravamo z mislijo o prodaji zaradi nakupa nepremi?nine. Edino je karavan. Ostalo pa mislim, da bo kr pribli?no dr?alo Citiraj
Daisten Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Moja Mazda:) Se poigravamo z mislijo o prodaji zaradi nakupa nepremi?nine. Edino je karavan. Ostalo pa mislim, da bo kr pribli?no dr?alo Lahko kaj ve? napi?e? o samem avtomobilu in kak?na bi bila okvirna cena, ?e se odlo?ite za prodajo (ter kje bi bil mo?en ogled)? Najbolje, da kar na PM nadaljujeva, da tukaj ne smetiva teme =)Hvala. Lp Citiraj
hermelin Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Pozdravljeni! Medtem, ko sam ?e vedno brskam po miatah so se sedaj ?e star?i zagreli za mazdo, ampak nekaj veliko denarja pa spet no?ejo vlagati. Mi lahko kdo pove kak?en razlog zakaj ne sko?it tja in kupit TE mazde6? Previsoka cena za letnik 2005? Nekam ?udno nizka kilometrina glede na to, da ima plin. Bi ?lovek mislil, da bo to imel nekdo, ki relacijsko goni vsak dan... Kak?en drug hakeljc? Prodajalec? Kdo mogo?e pozna ta avto? Najlep?a hvala!LP! Citiraj
Z M A J Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Preverit mazdino digitalno servisno knjigo na pooblascencu. Ce servisi tam niso vpisani, je zadeva ze lahko rahlo sumljiva. Avto na pogled je videt lep! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
hermelin Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Preverit mazdino digitalno servisno knjigo na pooblascencu. Ce servisi tam niso vpisani, je zadeva ze lahko rahlo sumljiva. Avto na pogled je videt lep! Jap. Zdaj ga bom klical za ?asijo, pa pra?al ?e se strinja, da pelem pred nakupom na pregled. Cena je sicer smiselna? Al je tko visoka sam zarad predelave? Pa kilometri so ?e vedno glavna zadeva, ki bode v o?i... Hvala. Citiraj
Z M A J Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Verjetno vam se uspe znizat ob samem ogledu za kakega stotaka ali malenkodt vec, odvisno od vasih pogajalskih sposobnosti in kako dolgo je ze naprodaj Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Kilometri kar dr?ijo pri tem avtu. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.