Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Tri kose za tale dixie, dej nehi :D 

Ta dixi se pelje tja, kamor ti iz balkanskega motornega vozila niti videl ne boš...

In koliko si ti dal za tisti šotor?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Ma lahko se pelje tja kamor ri nikoli sonce ne posije, pa ne bo vreden 3K. Stopi malo na realna tla.

Popravljeno od g.Wankel

Napisano

To se mi je tud zdelo, pol sem pa videl da ima bullbar... ja to pol čist spremeni dejstvo, da je tole 30 let star skret. 😜

33112_1.png

Napisano

Trg bo povedal svoje. Ne glede koliko pametujete. Če gre za 20 jurjev, pa naj gre, če kdo plača.

Napisano
pred 16 urami je g.Wankel napisal:

Ma lahko se pelje tja kamor ri nikoli sonce ne posije, pa ne bo vreden 3K. Stopi malo na realna tla.

1. Meni na vrhu hriba skoraj vedno sije sonce. Kadar je nizka oblačnost, je pri meni sonce, v dolini pa ne...

2. Taka stara Micka zna narediti več kilometrov kot kak popolnoma nov ... ... one.

3. Bomo videli, koliko časa se bo prodajal in koliko bo spustil ceno. Je pa to zelo nišno vozilo, pa je krog potencialnih kupcev majhen.

4. Nikogar ne prepričujem, da mora kupiti za tak denar. Vse je odvisno od pogajalskih sposobnosti. Jaz sem samo omenil, da je to krasna osnova za predelavo v terensko zelo zmogljiv manjši avtodom za dve do tri osebe, da bi si nato ogledali npr. Tunizijo, Maroko, Turčijo, Savdovo Arabijo, Romunijo, Balkan, ... ... ... Se pravi - krasna osnova za avanturiste...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.