DigitalS Napisano 30. november, 2018 Prijavi Napisano 30. november, 2018 Moj budget bo pomoje tam okoli 26-27k, Me zanima kaj bom dobil za ta denar Citiraj
simon87 Napisano 30. november, 2018 Prijavi Napisano 30. november, 2018 HB pa res za moj okus nikakor ne izgleda. Neki manjka. Lep?i je tuki sedan. Starej?a je imela lep?i zadek pri HB. 2 Citiraj
zosek Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Huh, zanimiva je (HB). Jaz bi jo imel . Je pa tako kot so rekli pri autogef?hl-u, zaradi zaobljenosti zgubi nekaj na prostornini prtlja?nika. Citiraj
etcho Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Spredaj: lepa!Zadaj: tako-tako.?koda, da se niso bolj dr?ali koncepta: proti: ?e najbolj moti tista odrezana ravna povr?ina okoli blatnika, kot da bi zapeljal ob mesoreznico. Citiraj
Alex Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Spredaj: lepa!Zadaj: tako-tako.?koda, da se niso bolj dr?ali koncepta: proti: ?e najbolj moti tista odrezana ravna povr?ina okoli blatnika, kot da bi zapeljal ob mesoreznico.To stalno pravim, da ko pride koncept v redno proizvodnjo je serijski proizvod vedno gr?i.?koda. Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Najve?ji problem konceptnih avtov je v tem, da si takrat dajo oblikovalci na?eloma du?ka. ?e samo pri kolesih, kjer vedno natikajo 22" ali ve?je feltne in temu primerno tudi ve?ja kolesa. Samo to pa avto zgleda ?ist druga?e. Logi?no, da iz cenovnega pogleda 22" feltne ne morejo bit na serijskem avtu pa ?e kak?na omejitev glede varnosti pred naletom pe?cev pa je spet treba kompenzirat pri obliki in seveda se bo ?e kaj na?lo. Vseen pa so se kar dr?ali koncepta, kolikor so se pa? lahko. Zdej a nam je v?e? ali ne je pa pa? druga zgodba - Men je limo pa? lep?i. Citiraj
Bini Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Najve?ji problem konceptnih avtov je v tem, da si takrat dajo oblikovalci na?eloma du?ka. ?e samo pri kolesih, kjer vedno natikajo 22" ali ve?je feltne in temu primerno tudi ve?ja kolesa. Samo to pa avto zgleda ?ist druga?e. Logi?no, da iz cenovnega pogleda 22" feltne ne morejo bit na serijskem avtu pa ?e kak?na omejitev glede varnosti pred naletom pe?cev pa je spet treba kompenzirat pri obliki in seveda se bo ?e kaj na?lo. Vseen pa so se kar dr?ali koncepta, kolikor so se pa? lahko. Zdej a nam je v?e? ali ne je pa pa? druga zgodba - Men je limo pa? lep?i.Mislim da je ve?ini lep?a limo. Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Sam kaj ko je kurc kej uporaben - a si videl tisto mikroskopsko luknjo za nakladanje. Mater pol bom moral kupovat in se jebat s str?nimi prtlja?niki al pa montirat kljuko za nosilec koles, ?e bom hotel kam kolo peljat.Zdaj samo odprem treger fliknem kolo noter in sem ready v natanko 37 sekundah. 1 Citiraj
DigitalS Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Meni je najve?i minus ravno prtlja?nik. Zdaj sem pri Civic-u navajen nadpovpre?no velikega prtlja?nika. mislim, da je 410l. Pri mazdi (HB) 360l.Skoraj sem ?e bil na tem, da naro?im novega Civica, ampak mu, ko se vsede? not nekaj manjka. Upam, da bo tanova 3jko imela to?no to Citiraj
Bini Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Mislim da bo imela kaki 20 zraven. Lim.pa tako ve? kot 420glede nato da je dalj?a za7cm Citiraj
323 BA Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 ?e se ne motim, sem v videu Autogef?hl zasledil, da ostaja pri HB 360 litrov. Citiraj
Bini Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Potem pa ni? dobrega. Druga?e pa v sedanjo trojko lim. gre kamot kolo v prtlja?nik, samo prednje kolo sname?! Citiraj
323 BA Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 16:00 dalje.... 360 litrov pravi sicer, da je to ve?, ampak zdaj?nja ima 364 l. Morda je pomota. Citiraj
Bini Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Limuzina bi morala imeti 5vrat,kot Laguna pa bi bilo 1A. 1 Citiraj
323 BA Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Dr?i. ?e bi bila t.i. 5-vratna kombilimuzina, bi bila tudi meni zelo interesantna za naslednji avto. HB je premajhen, limuzina pa ?al neuporabna za moje potrebe. ?e tako ob?asno pri karavanu rabim stre?ni kov?ek, ne bi ga pa imel rad stalno na strehi... oz. bi bilo tudi to premalo, ko je kdaj treba transportirati kak?no zadevo ve?jih in ?torastih dimenzij. ?akam na novo M6 2020, do tedaj pa bo obstoje?a OK. Citiraj
Boss Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Ne vem zakaj, ampak tudi sam imam ?edalje bolj ob?utek, da bom ?akal na novo M6. To je tud en kurc, da ma ?louk denar pol pa ni avta, ki bi ga mel - mah kr Stingerja bom ubodu - dizel. Zakon peta vrata, zadnji pogon, ?mekerski look, pa var?en dizel - ne morem falit. Sam res pizda Mazda oblikovalci, a je tako te?ko narest peta vrata za limo? Citiraj
Alex Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Ne vem zakaj, ampak tudi sam imam ?edalje bolj ob?utek, da bom ?akal na novo M6. To je tud en kurc, da ma ?louk denar pol pa ni avta, ki bi ga mel - mah kr Stingerja bom ubodu - dizel. Zakon peta vrata, zadnji pogon, ?mekerski look, pa var?en dizel - ne morem falit. Sam res pizda Mazda oblikovalci, a je tako te?ko narest peta vrata za limo?Danes sem prebral, da so vse bolj glasne govorice, da bi lahko imela naslednja mazda 6(2020)pogon na zadnja kolesa.Hm, to bi bilo zanimivo. Citiraj
Z M A J Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Danes sem prebral, da so vse bolj glasne govorice, da bi lahko imela naslednja mazda 6(2020)pogon na zadnja kolesa.Hm, to bi bilo zanimivo.Osebno mi je vozit (in pospe?evat) precej bolj?i ob?utek na zadnjem kot na prednjem pogonu. Bi bilo super videt tak?ne tavelike Mazdurine, ne le Mx5 in Rx8. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Stingerju ni? ne manjka,samo cena je Mal visoka, pa zna?ka..... Citiraj
Boss Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Zna?ka me sploh ne moti, saj me ?e pred 20 leti ni, cena pa -hja kr visoko ampak dajejo pa zdaj 5 jurjev popusta...hahaha Citiraj
Freak Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 A sem prav prebral, da zadaj ne bo ve? posameznih obes?? Citiraj
323 BA Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Stingerja bo? 3 leta starega dobil za 20k...?e malo je za po?akat! Citiraj
Bini Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Baje da res.Eno vpra?anje imam. Ali je barva machine gray kaj bolj?a od ostalih glede na to da je tudi dra?ja,seveda poleg rde?e ki je enaka? Zooooom. Citiraj
Robert Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 Baje da res. Eno vpra?anje imam. Ali je barva machine gray kaj bolj?a od ostalih glede na to da je tudi dra?ja,seveda poleg rde?e ki je enaka? Zooooom. ?e se prav spomnim je v enem izmed postov napisano, da naj bi bili obe navedeni barvi bolj kvalitetni od ostalih (ve?slojni, zato tudi dra?ji). Sicer pa je dajem glas za HB varianto nove M3 - je bolj priro?na vsaj kar se ti?e petih vrat, ?e tudi je zadaj malo manj prostora (potni?ka kabina). Glede pogona na zadnja kolesa pa menim, da je to korak nazaj - saj so poznane te?ave z zadnjim pogonom na snegu (ko zapade)... Citiraj
323 BA Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 ?asi BMW E30 so ?e mimo, ni ve? potrebe po ?aklju cementa v prtlja?niku. ?e pa bo nova 6 res RWD (mo?no dvomim, saj ?e BMW in MB od nedavnega zaradi zmanj?evanja stro?kov delajo manj?e avte s sprednjim pogonom), bi to bil verjetno popoln avto za racionalne kupce, ki znajo ceniti prednosti zadnjega pogona. Sebe ?e ?tejem med njih. Trenutno je treba za primerljivo opremljen BMW 5 dati 20k ve?, ?e govorimo o novih avtih, rabljenega BMW po 2004 pa zaradi splo?nega upada kakovosti ne bi nikoli kupil.... zato sem se konec koncev tudi odlo?il za mazdo 6, saj je med FWD avti te velikosti ?e najbolj zabavna za vozit. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.