Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Huh, zanimiva je (HB). Jaz bi jo imel  :P. Je pa tako kot so rekli pri autogef?hl-u, zaradi zaobljenosti zgubi nekaj na prostornini prtlja?nika.

Napisano

Spredaj: lepa!

Zadaj: tako-tako.

?koda, da se niso bolj dr?ali koncepta:

300988.jpg

proti:

Mazda-3-2019-1280-0a-611x439.jpg

?e najbolj moti tista odrezana ravna povr?ina okoli blatnika, kot da bi zapeljal ob mesoreznico.

Napisano

Spredaj: lepa!

Zadaj: tako-tako.

?koda, da se niso bolj dr?ali koncepta:

300988.jpg

proti:

Mazda-3-2019-1280-0a-611x439.jpg

?e najbolj moti tista odrezana ravna povr?ina okoli blatnika, kot da bi zapeljal ob mesoreznico.

To stalno pravim, da ko pride koncept v redno proizvodnjo je serijski proizvod vedno gr?i.

?koda.

Napisano

Najve?ji problem konceptnih avtov je v tem, da si takrat dajo oblikovalci na?eloma du?ka. ?e samo pri kolesih, kjer vedno natikajo 22" ali ve?je feltne in temu primerno tudi ve?ja kolesa.

Samo to pa avto zgleda ?ist druga?e. Logi?no, da iz cenovnega pogleda 22" feltne ne morejo bit na serijskem avtu pa ?e kak?na omejitev glede varnosti pred naletom pe?cev pa je spet treba kompenzirat pri obliki in seveda se bo ?e kaj na?lo. Vseen pa so se kar dr?ali koncepta, kolikor so se pa? lahko. Zdej a nam je v?e? ali ne je pa pa? druga zgodba - Men je limo pa? lep?i.

33112_1.png

Napisano

Najve?ji problem konceptnih avtov je v tem, da si takrat dajo oblikovalci na?eloma du?ka. ?e samo pri kolesih, kjer vedno natikajo 22" ali ve?je feltne in temu primerno tudi ve?ja kolesa.

Samo to pa avto zgleda ?ist druga?e. Logi?no, da iz cenovnega pogleda 22" feltne ne morejo bit na serijskem avtu pa ?e kak?na omejitev glede varnosti pred naletom pe?cev pa je spet treba kompenzirat pri obliki in seveda se bo ?e kaj na?lo. Vseen pa so se kar dr?ali koncepta, kolikor so se pa? lahko. Zdej a nam je v?e? ali ne je pa pa? druga zgodba - Men je limo pa? lep?i.

Mislim da je ve?ini lep?a limo.

Napisano

Sam kaj ko je kurc kej uporaben - a si videl tisto mikroskopsko luknjo za nakladanje. Mater pol bom moral kupovat in se jebat s str?nimi prtlja?niki al pa montirat kljuko za nosilec koles, ?e bom hotel kam kolo peljat.

Zdaj samo odprem treger fliknem kolo noter in sem ready v natanko 37 sekundah.

33112_1.png

Napisano

Meni je najve?i minus ravno prtlja?nik. Zdaj sem pri Civic-u navajen nadpovpre?no velikega prtlja?nika. mislim, da je 410l. Pri mazdi (HB) 360l.

Skoraj sem ?e bil na tem, da naro?im novega Civica, ampak mu, ko se vsede? not nekaj manjka. Upam, da bo tanova 3jko imela to?no to ;)

Napisano

Potem pa ni? dobrega. Druga?e pa v sedanjo trojko lim. gre kamot kolo v prtlja?nik, samo prednje kolo sname?!

Napisano

Dr?i. ?e bi bila t.i. 5-vratna kombilimuzina, bi bila tudi meni zelo interesantna za naslednji avto. HB je premajhen, limuzina pa ?al neuporabna za moje potrebe. ?e tako ob?asno pri karavanu rabim stre?ni kov?ek, ne bi ga pa imel rad stalno na strehi... oz. bi bilo tudi to premalo, ko je kdaj treba transportirati kak?no zadevo ve?jih in ?torastih dimenzij.

?akam na novo M6 2020, do tedaj pa bo obstoje?a OK.

Napisano

Ne vem zakaj, ampak tudi sam imam ?edalje bolj ob?utek, da bom ?akal na novo M6. To je tud en kurc, da ma ?louk denar pol pa ni avta, ki bi ga mel - mah kr Stingerja bom ubodu - dizel. :lol: Zakon peta vrata, zadnji pogon, ?mekerski look, pa var?en dizel - ne morem falit.

Sam res pizda Mazda oblikovalci, a je tako te?ko narest peta vrata za limo?

33112_1.png

Napisano

Ne vem zakaj, ampak tudi sam imam ?edalje bolj ob?utek, da bom ?akal na novo M6. To je tud en kurc, da ma ?louk denar pol pa ni avta, ki bi ga mel - mah kr Stingerja bom ubodu - dizel. :lol: Zakon peta vrata, zadnji pogon, ?mekerski look, pa var?en dizel - ne morem falit.

Sam res pizda Mazda oblikovalci, a je tako te?ko narest peta vrata za limo?

Danes sem prebral, da so vse bolj glasne govorice, da bi lahko imela naslednja mazda 6(2020)pogon na zadnja kolesa.

Hm, to bi bilo zanimivo.

Napisano

Danes sem prebral, da so vse bolj glasne govorice, da bi lahko imela naslednja mazda 6(2020)pogon na zadnja kolesa.

Hm, to bi bilo zanimivo.

Osebno mi je vozit (in pospe?evat) precej bolj?i ob?utek na zadnjem kot na prednjem pogonu. Bi bilo super videt tak?ne tavelike Mazdurine, ne le Mx5 in Rx8.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zna?ka me sploh ne moti, saj me ?e pred 20 leti ni, cena pa -hja kr visoko ampak dajejo pa zdaj 5 jurjev popusta...hahaha :lol:

33112_1.png

Napisano

Baje da res.

Eno vpra?anje imam. Ali je barva machine gray kaj bolj?a od ostalih glede na to da je tudi dra?ja,seveda poleg rde?e ki je enaka? Zooooom.

Napisano

Baje da res.

Eno vpra?anje imam. Ali je barva machine gray kaj bolj?a od ostalih glede na to da je tudi dra?ja,seveda poleg rde?e ki je enaka? Zooooom.

?e se prav spomnim je v enem izmed postov napisano, da naj bi bili obe navedeni barvi bolj kvalitetni od ostalih (ve?slojni, zato tudi dra?ji). Sicer pa je dajem glas za HB varianto nove M3 - je bolj priro?na vsaj kar se ti?e petih vrat, ?e tudi je zadaj malo manj prostora (potni?ka kabina). Glede pogona na zadnja kolesa pa menim, da je to korak nazaj - saj so poznane te?ave z zadnjim pogonom na snegu (ko zapade)...

Napisano

?asi BMW E30 so ?e mimo, ni ve? potrebe po ?aklju cementa v prtlja?niku. :)

?e pa bo nova 6 res RWD (mo?no dvomim, saj ?e BMW in MB od nedavnega zaradi zmanj?evanja stro?kov delajo manj?e avte s sprednjim pogonom), bi to bil verjetno popoln avto za racionalne kupce, ki znajo ceniti prednosti zadnjega pogona. Sebe ?e ?tejem med njih. Trenutno je treba za primerljivo opremljen BMW 5 dati 20k ve?, ?e govorimo o novih avtih, rabljenega BMW po 2004 pa zaradi splo?nega upada kakovosti ne bi nikoli kupil.... zato sem se konec koncev tudi odlo?il za mazdo 6, saj je med FWD avti te velikosti ?e najbolj zabavna za vozit.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.