Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Belo pa je nerodno, ker se hitro uma?e. Najbolje be? ali svetlo rjavo, takega sem imel v volvu v70 in tudi pri 260k km ni kazalo znakov utrujenosti.

Sam imam ze v tretji Mazdi svetlo usnje ... pa ni tako obcutljivo na umazanijo, kot sem mislil da bo ... Pa belo ni cisto belo... ampak be? ... oz. svetlo sivo ...

Taki so bili po cca. petih letih uporabe v Mazdi 6 GH (2008) - barva: svetla oziroma tocneje olivno zelena:

IMG_7974_230FCC21.jpg

Taki so bili v Mazdi 6 GJ (2013) po cca. 5 letih - barva: bela:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41ae_230FD46D.jpg

Taki so v Mazdi CX-5 po letu in pol uporabe - barva: bela:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_ef7c_230FD511.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Aha celi usnjeni ... damn, ?e bi bli sam ob strani, pol bi ?e biu zainteresiran, tak pa no-go. ?koda, da majo sam eno ?rno blago. K bi blo vsaj tk, k je v ?estki kombiniran z "semi?em", pa dobr to bomo pre?vel ?e bo X motor kaj od sebe dal xD

Napisano

To?no to, (skoraj) belo usnje dobi zelo hitro utrujen videz, vse tri tvoje slike so dokaz za to.

?? Na podlagi ?esa pa ti to sklepa?? Bom jaz ?e moje slikal ajde :)

Sicer se slabo vidi, ampak avto ima skoraj 60 tiso? prevo?enih tko da, usnje je zaenkrat ?e kot novo.

post-5237-0-06012900-1566554558.jpg

Napisano

Ampak to je enako tudi pri drugi barvu usnja ... :) ... le da se mogoce na crnem ne vidi toliko :D ... Ampak crnih leder zicov ne bi hotel imeti ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Celulit je povsod s?asoma. Tudi ?e ima? blago plus usnje na robu. Sej na robu je najbolj kriti?no, sama sedalna povr?ina ni.

Napisano

Meni je lepo edino tisto perforirano usnje z luknjicami.

Ostalo, vse barve, postane s ?asom gladko in izgleda ful grdo.

Pa ?e zguba se ob straneh in je slika res nikakva.Pa ?e usnje je skrajno nekvalitetno.

Pozimi ga mora? gret, poleti bi se moralo hladit.

V moji, kjer imam blago nisem pozimi niti enkrat rabil gretja. Je tak?en, bolj prijeten ob?utek, ko se vsede?,bolj mehek.

Napisano

Najbolj idealno je delno usnje, ki ga je ?al vedno manj. :ne vem:

Napisano

Ja to je super, prej?nji Peugeot je imel to, pa zadnja stran sede?a vse v usnju. Ima? manj prahu v avtu pa za ?i??enje je simpl, Res ?koda, da Mazda ne naredi tega.

Napisano

Hja moja GTA druge generacije ima natan?no to kombinacijo in je milo re?eno sanjska. Usnje pri straneh, blago na sredini tako na sede?u kamor se usede? in na naslonu. Nikoli, tudi, ?e je bil avto na soncu me ni speklo pa ?eprav je ?rne barve, pozimi je pa vseeno gretje, kar tudi pripomore bolj?emu po?utju. Ampak ?al res, pri Mazdi so mahnjeni na to, da najbolj posre?ene kombinacije umikajo iz prodaje: delno usnje, zapiranje in odpiranje stekel s klju?om, 5-vratne limuzine... itd itd.

33112_1.png

Napisano

Yep, usnje ob strani, manj prahu, po sredini sem mel Alcantaro pri enem avtu. Najbolj?a kombinacija. Sedaj imam ?e drug avto z usnjem, je pa tko no. Pozimi mal zazebe, ampak poleti je pa gretje sede?ev vedno zalaufano.  :lol: Je pa lepo, pa hvale?no za ?i??enje. 

Napisano

Ena taka zabavna predstavitev s strani Malezijskega reviewerja

33112_1.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano

?e en tak zelo nekonvencionalen review :wub:

Ampak vsi amerikanci jokajo za MazdoSpeed/MPS in turbo pa imajo 186KM 2.5 motor. Mi se pa klele matramo s 122KM in upamo, da bo 181KM Skyactiv X raketa.

33112_1.png

Napisano

?ez wikend sem videl sedan verzijo tanove trojke in je res v?e?na zadeva. :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Za Sarah nekateri pi?ejo, da je transgender.. meni se sicer ne zdi. Druga?e je ex US army mehani?arka. :)

Sicer pa dr?i, 2.5 bi bila super motorizacija, ?e je zadosti za CX-5, bi bila v 3 ?e pravi warm hatch. Nenazadnje ima nekih 7s 0-100, bolje od ve?ine mazd ever made, kaj ?ele teh, ki so se prodajale oz. se ?e prodajajo v Evropi. Edino MPS so bile hitrej?e. Ja, nima dizelskega navora, ampak ni to point warm hatchew NA poleg dobre lege na cesti je tudi u?ivanje v vi?jih vrtljajih, ?e je voznik ustrezno razpolo?en.

X porabi verjetno liter ali ali liter in pol manj, a gre slab?e, ima manj navora od 2.5. Who cares... tak avto je za u?ivat, ni to dizelska octavia trgovskega potnika, da je prvi kriterij nizka poraba.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.