Za drugi avto in da se zavedaš da je na zadnjih sedežih zelo malo prostora zna biti kar dobra igračka.
Kolikor sem gledal cenike ja za ta dena rbolj osnovna oskubljena varianta, a če ti velikost baterije ustreza dnevnim potrebam v najslabšem primeru potem go for it.
jaz sem gledal rabljen MX-30 pa me je strah da bi bil lahko pozimi problem z 200 km dnevnim dosegom, če upoštevaš 20-80 baterijo. Tako je padla odločitev avto z večjo baterijo LPF
Dva nasnifana fanta ujame policist in jima da možnost, da se izmažeta, če prepričata 10 drugih mladcev, naj opustijo mamila. Oba zagrabita priložnost. Čez nekaj časa se vrne prvi in pove, da jih je s precejšnjim naporom prepričal 10. Policist ga vpraša, kako je to storil. Fant odgovori:
- "Narisal sem en velik krog in enega majhnega, nato pa pojasnil, da velik krog predstavlja možgane pred uživanjem drog, mali pa po njem."
Takrat se vrne drugi in se pohvali, da jih je prepričal 42. Ob začudenem pogledu policista razloži:
- "Narisal sem velik in majhen krog ter razložil, da mali predstavlja zadnjično odprtino pred odhodom v zapor, veliki pa po njem..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.