Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 23 urami je 50keda napisal:

@mazdaman to mas pod vehicle safety options. Ko se naslednic vsedem v avto pogledam tocno.

Te pa poglej prosim 🙏

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ja saj tukaj imam vse označeno, pa vseeno ni omejitve, mogoče pa CX-5 tega nima

Napisano

Original navigacija dela, omejitev je vidna le v headup displayu, med števci je pa ni.

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Bom slikal

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Napisano
1 hour ago, Primzzy said:

Aja, seveda, ker cx5 še nima nove armaturke. Samo nova mazda 3 in cx30 imata novo armaturko in omejitev na števcih.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Pa 6-ka tudi, od opreme Revolution naprej.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Aplikacija za prikaz porabe goriva (Fuel Economy Monitor): izračunava porabo zadnje vožnje in potovanja Trip A. Kako bi se dalo pregledati za več voženj (zadnjih 6) - Average Fuel Economy History, saj nekako je možnost, a meni to še ni uspelo (glej mazda3tech.com/fuel_economy_monitor-164.html)?

Ali mogoče kdo ve, zakaj ni podatka o povprečni potovalni hitrosti v Mazda CMD v "potovalnem računalniku"?

Napisano
12 minutes ago, robi_91 said:

Aplikacija za prikaz porabe goriva (Fuel Economy Monitor): izračunava porabo zadnje vožnje in potovanja Trip A. Kako bi se dalo pregledati za več voženj (zadnjih 6) - Average Fuel Economy History, saj nekako je možnost, a meni to še ni uspelo (glej mazda3tech.com/fuel_economy_monitor-164.html)?

Ali mogoče kdo ve, zakaj ni podatka o povprečni potovalni hitrosti v Mazda CMD v "potovalnem računalniku"?

Klikni na puščico da odpreš dodaten meni, potem pa "desno" dvakrat zaporedoma in prideš do grafa povprečnih zadnjih "resetov". Mal je štorasto, ker se ne vidi točne cifre, ampak samo vizualni prikaz.

Napisano (urejeno)

Bi mi lahko prosim kdo povedal, kje je opisan postopek? Hvala vnaprej. 

PS: Mislim seveda celoten operacijski sistem, ne posodobitve navigacije, le-to redno posodabljam preko Mazda toolboxa. 

Popravljeno od fico182
Napisano
2 hours ago, fico182 said:

Bi mi lahko prosim kdo povedal, kje je opisan postopek? Hvala vnaprej. 

PS: Mislim seveda celoten operacijski sistem, ne posodobitve navigacije, le-to redno posodabljam preko Mazda toolboxa. 

MY.HIDRIVE.COM

Napisano

Kateri letnik imaš? V kolikor imaš do (vključno) 2018 potem glej to mapo :

MY.HIDRIVE.COM

Pazljivo preberi pdf in postopek upgrade-a. Če greš po korakih nima kaj bit narobe
Napisano

Do 2019 >> https://bit.ly/3iGyNiY

Od 2019 >> https://bit.ly/31zPS7U

Je pa pri tem HiDrive malo cudno, ker vcasih ne odpre linka direktno do mape ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Moja verzija je 70.00.100. predvidevam da je to stara verzija, navodilo omenja 7000C0A, ki pa ima črke noter.  

Pri navigaciji ne morem izbrati teh online nastavitev, je to zato, ker mi je potekla naročnina oz testno obdobje?

IMG_20200606_100336 (1).jpg

20201013_070207.jpg

Napisano

Da... te zadeve delujejo le, ce imas aktivno narocnino na spletne storitve ... Pri novem vozilu je to 90 dni ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.