Vprašal sem teto vsevedo, koliko je debela barva red soul crystal cx30.
Odgovor:
- Za Mazdo CX-30 s barvo Soul Red / Soul Red Crystal je debelina barve po uporabniških meritvah precej tanka.
Tukaj so podatki, ki sem jih našel:
Na forumu CX-30 so lastniki merili skupno debelino laka + barve (clear coat + barvni sloj) in dobili povprečno ~106 mikronov na nekaterih delih. cx30talk.com
Na drugem mestu je zapisano, da so deli clear coata (brez base coata) pri CX-30 lahko tudi le ~71 mikronov) v določenih točkah.
Pri Mazdi z barvo “Takuminuri” (kot je Soul Red Crystal) gre za tri sloje: odsevni sloj z aluminijastimi luskami, barvni sloj in bezbarven (clear) sloj.
V znanstveni razlagi pa Mazda navaja, da se odsevni aluminijasti sloj med sušenjem skrči na približno 2,5 mikrona.
Moja ocena: Debelina barve na CX-30 Red Soul je relativno nizka — to je verjetno razlog, zakaj nekateri uporabniki poročajo o hitrejših odrgninah ali čipih. Če te skrbi obstojnost laka, bi bilo smiselno razmisliti o zaščiti (npr. PPF ali keramika).
Odličen nakup👍...jaz sem se odločil drugače,ker sem na Metabo-CAS sistemu...nekaj strani nazaj sem predstavil Metabo STA 18 LTX BL 150...a na kabel imam Makito 4351FCT-res dober stroj...ga včasih dobiš že blizu 160€...po moje v svoji klasi ne obstaja nič boljšega.
Imam pa zate en nasvet,če boš potreboval.
Odsesovalni nastavek se pritrdi na nogo žage ,in se spredaj rad izmakne iz ležišča,ker je nanj seveda običajno obešena debelejša in težka cev sesalca...Metabo tega problema nima,ker gre nastavek skozi sredino drsne noge)....
In sem na Thingiverse našel nosilec za fiksiranje tega nastavka,in mi je kolega sprintal.Top stvar,in lepo drži nastavek fiksiran z imbus vijakom.
Fajl za printati je za desničarje za montažo na desno stran noge...jaz sem levičar (ne politično!!!),in mi je kasneje kolega sprintal še enega zrcaljenega za montažo na levi strani.
Priporočam👍
Makita 4351 FTCJ Dust etraction nozzle fixture by Emklap - Thingiverse
WWW.THINGIVERSE.COM
This is a clamp to hold the dust extraction nozzle for the Makita 4351 FCTJ jigsaw in place
Makita je sedaj malce "umazana"😅,ker mora veliko Fermacell-a (gips-vlaknene plošče) žagati...drugače pa-kot rečeno top stroj-precizna,močna,z konstant elektroniko,res top👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.