Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Super. Dopoldan zvem ali grem v LJ ali ne, ampak sem 99% da bom šel. Ali mi javiš prosim še tvoj telefon zato da te lahko pokličem ko bom tam. HVALA
    • Sneguljčica je živela s 7 MOŠKIMI. Jasmina in Aladin sta bila v PREPOVEDANI VEZI. Tarzan se je naokrog sprehajal napol nag in GOVORIL Z OPICAMI. Trnuljčica se je obesila na prvega, ki ga je zagledala TAKOJ, KO SE JE PREBUDILA. Pepelka je PONOČI BEŽALA OD HIŠE, da bi šla na party. Ostržek je bil LAŽNIVEC, Robin Hood pa TAT... ...te pravljice so nam pripovedovali, ko smo bili majhni, zdaj se pa čudijo, kakšna generacija smo...
    • Imel sem težave s svojim računalnikom, zato sem poklical svojega 11-letnega soseda, Romana, čigar soba je še najbolj podobna raketnemu kontrolnemu centru in ga prosil, da pride pomagat. Roman je pritisnil na nekaj gumbov in takoj rešil problem. Ko je že odhajal, sem zaklical za njim: - "Kaj pa je bilo narobe?" - "Napaka ID deset T." Nisem hotel, da me ima za trapastega, ampak sem vseeno vprašal: - "ID deset T? Kaj pa je to? Če bi slučajno moral to še kdaj popravljati, seveda.." - "Kaj še nikdar niste slišali za ID deset T napako?" - "Ne." - "Natipkajte, pa boste videli." Tako sem napisal: I D I 0 T Svoje čase mi je bil ta zagaman mulc še simpatičen...
    • Razlaga en sodelavec:   - "Eh, ja, sem se pa postaral. Zlahka preživim dan brez seksa - ne pa brez očal..."
    • Baje, da je bilo res med nekim zaslišanjem na sodišču...   - "Priča, kako daleč ste bili od kraja kaznivega dejanja?" - "18,73 m!" - "Kako pa veste tako natančno?"  - "Takoj ko sem videl dejanje sem pomislil na to, da me kakšen idiot lahko tudi kaj takega vpraša..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.