Tilen5 Napisano 1. februar, 2019 Prijavi Napisano 1. februar, 2019 Meni so ?e prej zamenjali amortizerja kofane in zdaj mi ?kripata!Bom ta mesec na rednem servisu reklamiral zadevo. A dobis kak racun al kaj da lahko vpoklic reklamiras? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
AmpeR Napisano 1. februar, 2019 Prijavi Napisano 1. februar, 2019 Ne vem. Se bom pogovoril s servisom. Citiraj
Tilen5 Napisano 1. februar, 2019 Prijavi Napisano 1. februar, 2019 Uslihtano. Vse ok Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
323 BA Napisano 1. februar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2019 Ni ra?una,jaz sem dobil kopijo naloga na lastno ?eljo. Citiraj
AmpeR Napisano 1. februar, 2019 Prijavi Napisano 1. februar, 2019 Mi zna kdo odgovorit na to: http://www.mazda-si.net/topic/15027-vpoklici/?p=405625 Citiraj
323 BA Napisano 1. februar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2019 AmpeR: ponavadi je temu tako. Citiraj
Slivka Napisano 11. marec, 2019 Prijavi Napisano 11. marec, 2019 Pri?lo je pismo od Mazde. Priporo?eno. Pi?e nekako v smislu, da ?e v devetih letih nisem BTjke nikamor tako ruknil, da bi odprlo zra?no vre?o, bodo to naredili oni, samo tja naj jo pripeljem... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Robert Napisano 12. marec, 2019 Prijavi Napisano 12. marec, 2019 Tudi jaz danes dobil pismo - vpoklic od Mazde za mojo M6 letnik 11/2008. Nekaj v zvezi z napako na sopotnikovi zra?ni blazini. Prijavim na servis jutri. Citiraj
Alex Napisano 12. marec, 2019 Prijavi Napisano 12. marec, 2019 Danes sem peljal na servis mazdo,ker smo bili dogovprjeni, da mi zamenjajo ?e na voznikovi strani mehanizem za sklapljanje ogledala.Potem bo to re?eno. Citiraj
Aless Napisano 12. marec, 2019 Prijavi Napisano 12. marec, 2019 Evo tudi jst dobil obvestilo o vpoklicu za M6 L.2008 zaradi sovoznikovega airbaga Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 12. marec, 2019 Prijavi Napisano 12. marec, 2019 Pa jebote samo se jest nism dobil Citiraj
uklopko Napisano 12. marec, 2019 Prijavi Napisano 12. marec, 2019 Se dodajam na sesznam vpoklicanih.... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 13. marec, 2019 Prijavi Napisano 13. marec, 2019 vpoklicani - to se sli?i kot da smo na naboru za v vojsko. Citiraj
Alex Napisano 13. marec, 2019 Prijavi Napisano 13. marec, 2019 vpoklicani - to se sli?i kot da smo na naboru za v vojsko.A tebe Boss pa ?e niso vpoklicali? Citiraj
uklopko Napisano 13. marec, 2019 Prijavi Napisano 13. marec, 2019 Boss je ?e general ne pa nabornik. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 13. marec, 2019 Prijavi Napisano 13. marec, 2019 Jst sem dobil vabilo. Je pa zanimljivo kako oni dobijo podstke o naslovu. So kr azurni, jst sem zamenjal naslov v zacetku decembra, vcerej sem pa dobil posto na novi naslov. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 13. marec, 2019 Prijavi Napisano 13. marec, 2019 A tebe Boss pa ?e niso vpoklicali? So so ampak razmi?ljam, da bi se izognu nabora - pri teh letih se mi ne da ve? po hosti s pu?ko in titovko z rde?o zvezdo na glavi preganjal Boskarjolota. Aja o avtih govorimo - ja sem dobil vpoklic in si moram termin zrihtat. Citiraj
Bossek Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Tudi sam sem dobil vpoklic. Gre se pa za takata problem: https://thomasjhenrylaw.com/blog/product-liability/takata-airbag-recall-a-complete-list-of-affected-vehicles/ Citiraj
Scr3am Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Mi je postar v postnem nabiralniku pustil listek o prispeli priporoceni posiljki. Obrnem cel purchase history, da bi ugotovil kaj je to za en paket prisel iz kitajski in ugotovim, da noben paket nima takega tracking numberja. No nakoncu ugotovim, da je bil mazdin vpoklic .Iceman meni so pa poslali se na stari naslov... Je pa res, da sem stalno prebivalisce spremenil sele februarja. Se dobro da sem vkljucil preusmeritve in so ze iz poste takoj poslali na moj novi naslov in ne na stari Citiraj
samSimon Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Tudi sam sem dobil vpoklic. Gre se pa za takata problem: https://thomasjhenrylaw.com/blog/product-liability/takata-airbag-recall-a-complete-list-of-affected-vehicles/Tudi moj letnik je na seznamu, a to pomeni, da moram zdej na servis peljat pod nujno? A po?to po?iljaju tudi tretjemu lastniku? Citiraj
Jest Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Pomoje posto posiljajo na naslove, ki jih dobijo iz kaksnega registra osebnih vozil od ustreznega organa... Vsaj tako je bilo enkrat pred leti omenjeno nekje,... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Sploh nevem ce bom sel menjat glede na to da morajo celo armaturko razstaviti, da demontirajo airbag. Glede na to kaksni salabajzeri so mi ni ravno do tega da dobim polovico zaticev polomljenih, vse umazano in pa popraskano... Citiraj
Scr3am Napisano 14. marec, 2019 Prijavi Napisano 14. marec, 2019 Jap. To pa sploh. Odbijejo en plasticen zatic potem pa plastika ropota med vibracijo vozila ali pa med poslusanjem glasbe. Vse bi bilo lepo in prav ce nebi z avtom ravnali, kot svinja z mehom... Citiraj
samSimon Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Zdej sm tut jst dobil to po?to, za te airbag spro?ilce... In ?e zdej to peljem na mazdo v btc in mi po tem servisu za?ne vibrirat armaturna, lahko to reklamira? in morjo odpravit potem? Citiraj
Alex Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Tudi jaz sem dobil vpoklic za airbage.Se tudi bojim, da ko bodo kaj ?arali, da se bodo pohavili kak?ni ?ri?ki. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.