Jest Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 3 minutami je MPero napisal: Ima kdo tu izkušnje z nosilci za kolesa? Rad bi našel neko rešitev za prevoz 4 navadnih koles (2 odrasla, 2 malo večji otroški kolesi), pa ne vem kaj naj gledam. Za na kljuko ali za na streho? CX 60, v kolikor sem uspel prav prebrati ima 100kg nosilnosti na strehi in na kljuki? Kak predlog? Kaj se bolj splača, kaj je bolj varno in ugodno? Na kljuki ima 100kg dovoljene navpične obremenitve po homologaciji… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Freak Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Tale možakar, pa ni najbolj navdušen nad cx-60. Mi je zanimivo, da je kritiziral sedeže, da ga po eni uri vožnje boli spodnji del hrbta, kar se dogaja tudi meni na 16.let star mazdi 6. 1 2 1 Citiraj
ignacij Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Tudi meni ko sem se odločal za nakup sedež ni bil všeč, po pol ure me je že hrbet bolel. Citiraj
MazdaBoy Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Bo Jest povedal, kako je s križem, če njega tudi kej boli. Citiraj
Jest Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Jaz s križem oz. s hrbtom zaradi sedežev nimam problemov ... je drugih problemov z revmo dovolj ... 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.