To bomo pa še videli Lahko da sem prva žrtev, jutri gre mazda na pregled
Ja v ameriki so tega meli največ (kjer je tudi največ teh 2.5 motorjev imho), sem v zadnjem tednu tut prebral polno težav z puščanjem olja, tega obstaja pa več varjant: 1. tesnilo glave, 2. pokjena glava pri cilindru 2/3, 3. puščanje pokrova verige.
Sam sem si želel 3., vendar sem dobil ali 1. ali 2. ali pa X. o čemer še ne vem, vse boste zvedl ko uredim.
Na M2 je smrdelo iz klime.
Sem kupil Sonax bombico. Prebral navodila, dal na notranje kroženje in ventilacijo na max, aktiviral....
Zadeva je bla zrihtana. Potem sem še menjal filter.
Če kdo vozi zimske poleti, ga ne razumem. Za tak malo km, naj te bojo celoletne. Ker zimske tak prvo leto pregreje in uničene.
Razumem, da dobre celoletne, so boljše kot poceni sezonske.
Razumem, da če delaš malo km in nisi občutljiv, so boljše celoletne, ker se bojo mogoče obrable. Večina vozi oba kompleta, tudi takrat, ko so recimo spokane, ker še imajo profila.
Če ne rabiš v vsakem vremenuna cesto, bojo tudi celoletne ok.
Sam vem, da morata oba avta ne glede na vreme na cesto. Tudi če jaz lahko kdaj delam od doma. Pa tamala raketa ne more imeti celoletnih, ker jih bom poleti sesul.
Tam mi je izredno važen oprijem, ker pač pri konjih in legi se človek kdaj "spozabi" 🫣
Tudi sam sem pri teh skeptikih in sem dosti teh testov pregledal...tisti, ki so bolj poglobljeni pokažejo tudi med celoletnimi precejšne razlike, ene so bolj "letne" ene bolj "zimske". Kar precej celoletnih za rezultat žrtvuje obrabo. Tako da ultimativno ni.
Za "glavni" avto jaz nebi upal reskirat, ker tudi precej hodimo smučat in zimo in sneg iščemo. Na drugi avto grejo letos Pirellijeve celoletne gor. So bolj "letne", dobre v suhem in mokrem. V snegu niso briljantne. Lokalno snega skoraj ne vidimo, pa če ga zgine takoj. Če bodo hudi zameti ta avto pač tisti dan ne bo šel ven...potem bodo pa že ceste spucane..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.