GregorV Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Razglednica iz Krka. Baby dino vam pošilja lepe pozdrave. 😄 LP 13 1 Citiraj
Justus Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij pred 1 minuto je GregorV napisal: Razglednica iz Krka. Baby dino vam pošilja lepe pozdrave. 😄 LP Zgleda kot nov 😸 2 3 Citiraj
Alex Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij pred 8 minutami je GregorV napisal: Razglednica iz Krka. Baby dino vam pošilja lepe pozdrave. 😄 LP Lep avto. 👍 2 Citiraj
GregorV Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij pred 23 minutami je Justus napisal: Zgleda kot nov 😸 če pa je nov 😁 3 Citiraj
Justus Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij (urejeno) pred 9 minutami je GregorV napisal: če pa je nov 😁 Vem, ironično sem mislil, zato sem tisto smejočo mačko zravn dodal 😆 Ampak očiščen je pa tudi, kot bi bil nov 👌 Popravljeno 28. junij od Justus 1 1 Citiraj
Bini Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij Samo na Kamenjaku pa nebi izgledal kot nov.... 🫣😉 1 Citiraj
Bini Napisano 28. junij Prijavi Napisano 28. junij pred 1 uro je Valh napisal: Kdor čaka, dočaka 🙂 Bravo, še ena CX-30 🤗. Zdaj nas pa je že ohohooo.... 🤔👍😉 Pa srečno vožnjo..... 4 Citiraj
Valh Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 5 urami je ignacij napisal: 2,5l nagisa? Tako je. 2 Citiraj
ignacij Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Če tw motijo dnevne halogenke imaš tukaj link za ledice https://www.ledperf.eu/pack-led-daytime-running-lights-xenon-white-for-mazda-cx-30--p-110193.html 2 Citiraj
Magoče CX-30 Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij dne 27. 6. 2025 ob 18:52 je Justus napisal: Hej, @ignacijin @Magoče CX-30, sem kar naročil led-žarnici za dnevne luči na LedPerf in ju sam zamenjal. Delujeta! Hvala ti. Jutri dobim ene iz Alija. Če ne bodo ok, naročim te. 1 Citiraj
ignacij Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij Sem gledal iz Alija, sam v komentarjih sem opazil, da so vse javljale napake. Citiraj
Magoče CX-30 Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij G140 poraba 6,8 👍 Do Dolomitov in nazaj, 520 km, nekaj avtoceste, prelazi, 2 kolesa na prtljažniku na strehi. Pričakoval sem, da bom bolj zmatran po cca. 10 urah v avtu, pa nisem bil. 8 Citiraj
Boss Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 21 urami je ignacij napisal: 2,5l nagisa? Zakaj vedno dobim, ob omembi imena opreme, asociacijo na nagica pol pa mislim, da je čist brez opreme. 7 1 Citiraj
Justus Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij dne 28. 6. 2025 ob 19:43 je Valh napisal: Kdor čaka, dočaka 🙂 Srečno vožnjo 🤞 pred 22 urami je Bini napisal: Bravo, še ena CX-30 🤗. Zdaj nas pa je že ohohooo.... 🤔👍😉 Pa srečno vožnjo..... Bi lahko organizirali srečanje voznikov cx-30 ... 😁 3 Citiraj
NevLado Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij pred 3 urami je Magoče CX-30 napisal: G140 poraba 6,8 👍 Do Dolomitov in nazaj, 520 km, nekaj avtoceste, prelazi, 2 kolesa na prtljažniku na strehi. Pričakoval sem, da bom bolj zmatran po cca. 10 urah v avtu, pa nisem bil. No, zdej rabmo sam še nekoga z X motorjem da po pravici pove kolk mu pije 2 2 Citiraj
Bini Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij (urejeno) Sem že parkrat napisal, trenutno pa je 5.8 na števcu, lahko slikam.... Popravljeno 30. junij od Bini 1 1 Citiraj
Bini Napisano 29. junij Prijavi Napisano 29. junij (urejeno) Bi lahko organizirali srečanje voznikov cx-30 .. Glede na to, da sem bil bolj med prvimi kupci tukaj, bi ga lahko. A glede na to koliko jih pride na obično Mazda srečanje bi bila verjetno bolj slaba udeležba.... Sem pa vedno za tako možnost, če bi bil interes. Mogoče ste pa novi Mazdaši s CX-30 kaj bolj družabni od povprečja..... Popravljeno 30. junij od Bini 1 1 Citiraj
Alesio72 Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Poraba X-motor, avtomatik, po prevoženih skoraj 4000km, skoraj vse po mestu: 9,21 l/100km... Min.8,32, max. 10,03 Je pa to dejanska izračunana poraba in ne po BC! Vožnje pa so dnevno tam okrog 10km... 3 1 3 1 Citiraj
ignacij Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Ma to ti nekaj narobe dela, vprašej @Alex kakšno ima porabo po mestu. 6 Citiraj
Alesio72 Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Kaj bi pa narobe delalo? Meni se ne zdi ravno pretirano, saj vsak normalen diesel z takšnimi konji požre približno enako po mestu... Na relaciji je občutno manj... Ampak, ker se avto uporablja večinoma v mestu je poraba takšna kakršna pač je... Avto uporablja žena, če bi ga jaz, bi bilo še kašen liter zraven.... 3 2 Citiraj
Sunking Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij (urejeno) pred 12 urami je NevLado napisal: No, zdej rabmo sam še nekoga z X motorjem da po pravici pove kolk mu pije Jaz, ko vozim upokojensko, kar pomeni vsak delovni dan Kranj-Ljubljana-Kranj po gužvasti AC cca 90-110 v Lj in 100-130 v KR, malo mestne vožnje, pa KR-Potoče na Preddvorom (klanec) 2 krat tedensko, ga po števcu lahko spravim na recimo 5.3 - 5.5. Pri hitrosti 130 in dalje gre pa kar lepo nad šestko. Mi pa računalnik v avtomobilu štrika z aplikacijo (Fuelio) za cca 0,5 litra. Je pa manualc. Popravljeno 30. junij od Sunking 5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.