SpEkTr Napisano torek ob 10:16 Prijavi Napisano torek ob 10:16 kup samolepilno peno v obliki traku, pa tam kjer misliš da je potreba malce nalimaj pa gasa..:) 2 Citiraj
Bini Napisano torek ob 10:27 Prijavi Napisano torek ob 10:27 Meni je ropotala rinka od obeska na kluču, ki sem ga imel v predalčku za pločevinke, poglej, če ni morda to! Drugače pa hvala bogu nimam teh insektov.... 🤗😉 Je morda že gdo zasledil kdaj pride na trg nova CX30..... 1 Citiraj
Agerg Napisano torek ob 12:48 Prijavi Napisano torek ob 12:48 Velikokrat ropota res tisto kar imaš v predalih nekako skupaj naloženo. Vsaj pri meni je tako. Najbolj so me presenetili žvečilni v plastični posodi. So med sabo ropotali, tako da je bilo nadležno. Ampak samo pri določenih obratih. 2 Citiraj
Boss Napisano torek ob 13:44 Prijavi Napisano torek ob 13:44 Men so sončna očala ropotala v predalčku. Zvok se je pa tako prenašal, da sem mislil, da nekje zadaj čričkajo vrata. Pol sem pa ugotovil, da ko nosim očala, da ne ropota nič. 😜 2 2 Citiraj
Alex Napisano torek ob 14:13 Prijavi Napisano torek ob 14:13 Meni je pa nekaj okoli šip ropotalo. Pa sem ugotovil, da imam spuščeno šipo. Sem dvignil šipo in je nehalo. Vse je za preverit. 1 2 Citiraj
GregorV Napisano včeraj ob 07:05 Prijavi Napisano včeraj ob 07:05 (urejeno) pred 20 urami je Bini napisal: Meni je ropotala rinka od obeska na kluču, ki sem ga imel v predalčku za pločevinke, poglej, če ni morda to! Drugače pa hvala bogu nimam teh insektov.... 🤗😉 Je morda že gdo zasledil kdaj pride na trg nova CX30..... Ključe imam v torbi za prenosnik oz. v žepu. Jih nikoli ne dam v prostor za plastenki, pločevinki. pred 18 urami je Agerg napisal: Velikokrat ropota res tisto kar imaš v predalih nekako skupaj naloženo. Vsaj pri meni je tako. Najbolj so me presenetili žvečilni v plastični posodi. So med sabo ropotali, tako da je bilo nadležno. Ampak samo pri določenih obratih. Sem preveril predal in je res bilo nekaj noter 😀 (sem dobil za varno vožnjo z novim avtom), samo tudi potem ko sem odstarnil, še vedno isto ropota. Ko pridem na slabo cesto, neravno vozišče... Popravljeno včeraj ob 07:09 od GregorV 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 07:22 Prijavi Napisano včeraj ob 07:22 pred 15 minutami je GregorV napisal: Ključe imam v torbi za prenosnik oz. v žepu. Jih nikoli ne dam v prostor za plastenki, pločevinki. Sem preveril predal in je res bilo nekaj noter 😀 (sem dobil za varno vožnjo z novim avtom), samo tudi potem ko sem odstarnil, še vedno isto ropota. Ko pridem na slabo cesto, neravno vozišče... Torej, lahko tisto, kar si dobil v predalu, daš zopet nazaj. 😊 1 2 Citiraj
GregorV Napisano včeraj ob 10:20 Prijavi Napisano včeraj ob 10:20 Sedaj je v sprednjem predalu. 😁Bo pa šlo nazaj, ko ugotovim, kaj je narobe z tem predalom. Če ne uspem sam rešiti, pa peljem na servis. Ker se čriček kar fajn oglaša na slabih cestah. 🙃 LP 1 Citiraj
GregorV Napisano včeraj ob 19:08 Prijavi Napisano včeraj ob 19:08 Z malo pomoči 😀, se lepo sliši kako se čriček oglasi. Meni se to zdi primerno za servis. Sam ne odkrijem izvora težave. VID20250716160741.mp4 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 19:40 Prijavi Napisano včeraj ob 19:40 pred 31 minutami je GregorV napisal: Z malo pomoči 😀, se lepo sliši kako se čriček oglasi. Meni se to zdi primerno za servis. Sam ne odkrijem izvora težave. VID20250716160741.mp4 Naprej 1 2 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 20:19 Prijavi Napisano včeraj ob 20:19 Pred eno uro je GregorV napisal: Z malo pomoči 😀, se lepo sliši kako se čriček oglasi. Meni se to zdi primerno za servis. Sam ne odkrijem izvora težave. VID20250716160741.mp4 Kaj si pa pričakoval od trde plastike?🤣 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 21:14 Prijavi Napisano včeraj ob 21:14 pred 53 minutami je FuManchu napisal: Kaj si pa pričakoval od trde plastike?🤣 Pri meni je tole v usnje oblečeno.... 🤗😉 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 21:21 Prijavi Napisano včeraj ob 21:21 pred 6 minutami je Bini napisal: Pri meni je tole v usnje oblečeno.... 🤗😉 Pri njemu se sliši, ko da bi po plastiki od Daewoo-ja trkal... 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Spodnji del je plastični, naslon za roke pa je oblečen v usnje... Kaj ni pri vseh CX-30 enako? Ima kdo od vas celoten predal oblečen v usnje? LP Citiraj
FuManchu Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Pred eno uro je GregorV napisal: Spodnji del je plastični, naslon za roke pa je oblečen v usnje... Kaj ni pri vseh CX-30 enako? Ima kdo od vas celoten predal oblečen v usnje? LP Zaj***l si se, ker nisi premium paket vzel... 1 4 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 1 minuto je FuManchu napisal: Zaj***l si se, ker nisi premium paket vzel... Jaz sem mislil, da vsi vedo da ima premium paket vse v usnju,. no bodo drugič malo bolj pozorni bili 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami No, ta plastika pa me res ne moti. Saj spodnji del armaturke in plastika spodaj na vratih je ista. Sem hotel vzeti premium, vendar v SLO oz v prihodu ni bilo nobenega avata G140 z to opremo. Samo X186 in AT... Tega pa seveda nisem želel, še posebno ne AT, ker sem še staromoden in hočem imeti MT. 😁 Citiraj
Alex Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 12 urami je Bini napisal: Pri meni je tole v usnje oblečeno.... 🤗😉 Umetno usnje=skaj=mehka plastika. 😉 pred 23 minutami je GregorV napisal: No, ta plastika pa me res ne moti. Saj spodnji del armaturke in plastika spodaj na vratih je ista. Sem hotel vzeti premium, vendar v SLO oz v prihodu ni bilo nobenega avata G140 z to opremo. Samo X186 in AT... Tega pa seveda nisem želel, še posebno ne AT, ker sem še staromoden in hočem imeti MT. 😁 Si vsaj ročni menjalnik vzel. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 6 urami je GregorV napisal: Spodnji del je plastični, naslon za roke pa je oblečen v usnje... Kaj ni pri vseh CX-30 enako? Ima kdo od vas celoten predal oblečen v usnje? LP Pri meni je zgornji del in tudi od strani um. usnje, notranjost pa plastik fantastik. Pojdi na servis in ti bodo uredili, saj ne more biti to problem.... 🤗😉 Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Črički v "plastičnih" Mazdah zadnjih generacij so pogosti, in pogosto na srečo tudi začasni. 😁 In zelo težko je ugotoviti, kje je njihov izvor, saj občutek pogosto vara. Kot so navedli že predhodniki, kakšna očala v stropnem predalu (sam imam zato zavita v cunjo), slabo zložen varnostni pas, ki tolče v plastiko stebrička, kakšen X trd predmet v predalih, itd. Pa tapete vrat, ponavadi po servisu, ko kakšen čep poči ali ni prav nameščen.... En predal ne bi smel biti nerešljiv ... probaj ga odpret in vozit ... bo še ropotal? 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami A ni Mazda kao premium ?!? 🧐🤓😂🥸 1 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sub-premium. 😀 Odprem predal in poročam... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.