Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Te so jo izraelci sestavli, da bo eksplodirala?

Kupil sem jo da grem igrat golf na Mavricius. A kaj veš kdaj je Ivan tam?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Kupil sem jo da grem igrat golf na Mavricius. A kaj veš kdaj je Ivan tam?

Baje, da je frfotajoči z nutrijo zadnje cajte tam. Pa ne igra golfa ampak se igra igrice "a s ti tudi v nepravo lukno ubodu". 

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Suunto uporabiki, ste že fasal zadnjo posodobitev aplikacije? A še koga moti, da niso več routes prikazane na aplikaciji dokler ne povežeš ure?

Sicer nisem siguren al sm fasu beta update al kaj 😅

Screenshot_20250818_132042_Suunto.jpg

Screenshot_20250818_132035_Suunto.jpg

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 21 minutami je Tilen5 napisal:

Suunto uporabiki, ste že fasal zadnjo posodobitev aplikacije? A še koga moti, da niso več routes prikazane na aplikaciji dokler ne povežeš ure?

Sicer nisem siguren al sm fasu beta update al kaj 😅

Screenshot_20250818_132042_Suunto.jpg

Screenshot_20250818_132035_Suunto.jpg

Isto je pri uri od žene. Je kar protestirala. 

Napisano

Tudi moja najdražja je nekaj tarnala. Pa nisem čisto razumel, kaj so spremenili. Pri Polarju smo tako zadaj, da ni nikoli težav. Polar je konzervativen, dela pa super. 

Napisano (urejeno)

Mislim itak večinoma stravo uporabljam. Sam recim, da sem nekje brez ure pa bi rad kak route naredil/preveril pa ne morem sedaj. Glede na uporabnike bodo to pomoje popravili.

p.s: mam poguglal zgleda da gre za bug v aplikaciji, ker nekaterim dela isto kot prej.

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Še največja kolona te čaka na UKC-ju 😄
    • Rekel je dobro... 😏
    • Cesta brez grbine, brez razpoke, brez napak na 2800m! Ni ograj, ni omejitev, prostor za kolo, motor, avto, camper/kombi....to lahko mi samo sanjamo. Nazadnje asfaltirana 2005, pa je vsako leto pod snegom
    • A ti ves kaj so Albanci zgradili zadnjih 5 let? Nova cesta mimo Vlore, AC do Makedonije ..in se in se. Ce.primerjas pol letno statistiko bos pa videl trend gor.  Moj komentar je na stanje sedaj, ne za nazaj, se posebej med korono, ki bi morala prepoloviti prejsnja leta a ne.   Avti so tudi ratali vecji, daljsi. Bos videl z leti bomo placali zeli drag davek, ker se vsako leto stanje slabsa. Vceraj sem pisal kako je vipavka sfookana, danes vidim da bo spet zaprta ...se obnavljati ne znamo, kaj sele siriti infrastrukturo.   Avstrija je cela razrita cez Tauer ampak ker delajo dodatne pasove. Kje smo mi? Niti nacrta nimamo, kaj sele da bi se s kmeti dajali za zemljo.   Mi smo na tem podrocju obstali, zabetonirani smo...
    • Tako dela prava policija, ne pa teli naši loleki:   Ukradli redek diamant, vreden 25 milijonov, izsledili so jih v osmih urah | 24ur.com WWW.24UR.COM Trije moški so v Dubaju pretentali zlatarja in mu ukradli redek rožnati diamant, vreden 25 milijonov dolarjev (21,4 milijona evrov). Dubajska policija je v osmih urah od prejema prijave identificirala in izsledila...   V nekaj minutah so ustanovili specializirano delovno skupino, v osmih urah identificirali in izsledili osumljence.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.