godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in... Za mene edini relevanten tester 3 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 20 minutami je godlike napisal: The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in... Za mene edini relevanten tester Jaz vedno pogledam tudi te teste,ko kupujem gume. Je najbolj realno. Po napisanem in ocenah, bi se sam odločil za Hankook. Najboljše razmerje kvaliteta-cena. Pa na mokri cesti je odlična. 4 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je godlike napisal: The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in... Za mene edini relevanten tester Se strinjam. Pa zgleda da so res kul te Hankook Evo. 1 Citiraj
50keda Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ne vem za letne, ma zimske: hankook winter i*cept evo3 so katastrofa z zvokom, to tak tuli ko traktorska guma. 1 1 Citiraj
etcho Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami Zimske tihe ko miška na CX-30. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami pred 49 minutami je 50keda napisal: Ne vem za letne, ma zimske: hankook winter i*cept evo3 so katastrofa z zvokom, to tak tuli ko traktorska guma. Imamo jih 3-je na CX 30, pa ni tega opazil nihče. Približno tako so glasne, kot moje letne Conti premium 7. No, mogoče za odtenek glasnejše. Res je tudi, da je 6-ka precej glasnejša, kar se tiče hrupa gum. Na moji 6-ki so tudi GY assimetric 6 precej glasne. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 40 minutami Prijavi Napisano pred 40 minutami Zdajle, ko je zunaj nad +15 so vsake z. gume glasne, sploh skozi ovinke.... 🥴 Citiraj
50keda Napisano pred 22 minutami Prijavi Napisano pred 22 minutami pred 32 minutami je Alex napisal: Imamo jih 3-je na CX 30, pa ni tega opazil nihče. Približno tako so glasne, kot moje letne Conti premium 7. No, mogoče za odtenek glasnejše. Res je tudi, da je 6-ka precej glasnejša, kar se tiče hrupa gum. Na moji 6-ki so tudi GY assimetric 6 precej glasne. Trenutno jih vozim na M3, letnik 2025. In so glasnejše kot so ble GY na šestki poleti. Citiraj
g.Wankel Napisano pred 20 minutami Prijavi Napisano pred 20 minutami Jaz sem jih imel na Miati, pa se mi niso zdele glasne Govorimo o avtu brez pretirane zvočne izolacije Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.