Čaki tu pa nekaj ne štima, rabiš dizelco z 400+ Nm navora da se da v Vrhniški klanc 160 pelat ... hkrati pa ugašaš iStop ker se premikaš v koloni ...
@GregorV z iStopom pa podobno kot večina tu, če imaš avtomatski menjalnik imaš tako ali tako lastno izbiro kdaj se avto ugaša z količino pritiska na bremzo. Je pa tako, da te nove CX-30 mislim, da poganjajo motor preko altenatorja? Nimajo več kot to imamo mi pri starejših, kjer ti zaganjač zmeraj zalaufa motor, zato se z namernim izklaplanjem nebi preveč matral.
Imam enega sodelavca, ki je zagovornik teorije, da je Zemlja ravna plošča in ne krogla. In je danes spet nekaj začel s to teorijo (se niti ne spomnim, kaj je sploh bil povod) in meni butne skozi glavo, pa bleknem:
- "Samo ta tvoja teorija pa res ima en resen argument, ki mu ni za oporekat..."
On je kar obstal, vsi ostali so buljili vame, ker česa takega ni nihče pričakoval, jaz pa nadaljujem:
- "..., ker če si glup ko kurac, ti je vse ravno..."
Od prisotnih so se krohotali vsi razen enega. Ki je gledal, kot da ni pri pravi - samo mu tega nisem upal omenit...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.