Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Barca bo letos o?itno kanonfuter, lol. :)

Napisano

Luknjo ima predvsem zato, ker se je Benatio premalo uigravalo v sistem prej?njo sezono. Ko se uigrajo, bo znova vse v najlep?em redu. :)

Napisano

?e sem dobro razumel je bolje, da ima? igralca manj kot pa da se igra 11 na 11? Se pravi tudi ni dobro, da je Ronaldo dal gol, ker brez njega bi dali dva in tudi penala ne bi bilo. Uff drzen komentar, sploh, ker ne moremo vedati kaj bi bilo, ?e bi bilo.

Ja pa? en moron je opona?al drugega morona ampak, da se za zelo podobno situacijo sodnik odlo?i diametralno nasprotno pa? ni pametnega opravi?ila in to lahko opazi nevtralni opazovalec, ki ne navija za nobenega in bi rad gledal dobro tekmo vrhunskih igralcev, ki jo ne bi vodila "?udne" sodni?ke rabote, ki me?ejo senco dvoma o po?tenosti oziroma nename??anih tekmah.

?e pogleda? koliko "potaplja?ev" je ?ez celo tekmo in sodnik nikomur ne potalal rumenega ampak samo enemu, ki zaradi tega dobi rde?ega...hmmm, zame so ?e vedno to dvojna merila. ?e se CR7 gleda pod prste za vsako tako zadevo, zakaj se pa grizlija nagradi za take poteze pa je splo?no znano, da je eden najve?jih potaplja?ev vseh ?asov.

Ne govorim da ima? igralca manj. Govoril sem o tem da je za Real bolje ?e Real sedi na tribuni. Kar so mi na povratni dokazali. Z Barco so se igrali kot ma?ka z mi?jo. Ker se je celotna ekipa ?ogala, ne pa da so morali vsi futrat podaje do CR-ja. Takole so se na?i igrali z njimi ko je bilo 5:0. Real je na?e vozil okol ko ?olar?ke, le da so zabili samo 2x. Verjetno zato, ker Real ho?e da Bartomeu ostane. Ker ?e bi nas zluftali, bi verjetno odletel, tako pa bo lahko Barto ?e naprej ru?il klub. Perez se pa sam smeje.

Ta sezona Barce bo katastrofa. Uprava nima ve? tri ?iste. Iz Kitajske vozijo falirane brazilce, za 120mil bi dal za Kutinja, ki ga na svetu ne rabijo. Provociral so Katarce tok, da so speljali Neymarja. Jaz samo upam da bo ?el Beneditov vote of no confidence ?ez.

To okol penalov pa ne vem ali me provocira? ali kaj? Sem rekel, da je treba dajve kaznovat. Naj bo to Suarez, CR ali pa Aduriz. Sodnik je na tej tekmi zajebal penal Suareza. Zdale? ni bil prvi in so sodil ?e bolj blesave dajve kot to, niti ne bo zdanji. To da je bil CR o?kodovan pri penalih me pa ne smejat. Si pogledal koliko penalov je ?e dobu pa sploh ni bil v kazenskem? ?e je zdej na eni tekmi dobu to kar je po?teno, ?e ne pomeni da je na vseh tekmah tko. Kot sem rekel, mal glejte ligo, potem pa komentarji.

Napisano

Takole kot igrajo trenutno, se jim obeta izpad v LP ?e po skupinskem delu. Kot REALnemu navija?u mi njihova katastrofalna forma niti ni v?e?, ker bo to ?kodovalo tudi mojemu klubu, ki sicer ima nekaj konkurence v La ligi, vendar se ve kdo je tradicionalni nasprotnik ?t.1 :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?tajercem ?estitke, edini iz ex YU v Ligi prvakov.  :zvizga:

Napisano

To pa res... vsa ?ast za prikazano borbo in ?eljo. Uspeh tako ni izostal. Bravo.

33112_1.png

Napisano

?estitam ?tajercem za uvrstitev in some??anu za odlo?ilni gol.

Napisano

Res...?estitke vsem igralcem MB...za pohvali je tudi vratarja,,super lp

Napisano

Privo??im ?tajercem, ker delajo in gradijo na ne?emu, ne sam v LJ, kjer se grebejo kdo bo ve? pokradu.

Ampak realno MB skor nima kaj delat v LP. Spet bojo sam zato da si bojo drugi klubi nabijal statistiko. Bolj bi jim bila EL pa da bi se tam bolj enakovredno borili.

Ob enem pa jokam za Barco... bo?e mili kaj dela ta uprava z klubom....uni?il ga bojo do amena.

Napisano

Kot je Gigi rekel glede VAR sistema - lani je Juve imel 3 penale v celi sezoni, letos jih bodo meli pa 55, saj je Juve ekipa, ki skos napada. ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

• 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Res sme?no, da v letu 2017 nimajo tega. Kremen?kovi...

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Juventusu bo slo danes na tesno ali najbrz kar izpade :)

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Realu ze na tuji zelenici vse idealno poteka :)

Napisano

Da vidmo ce bo real doma vse zapravu :(

Napisano

Je moral sodnik pomagat, ?e ne bi bil v ?paniji mesec ?alosti. Juve si je zaslu?il napredovanje ampak pa? to ne gre, da ne bi bilo v polfinalu ?pancev - finan?ni vlo?ek je pa? prevelik, a ne g. ?eferin?

Real pa sramota, da dobljen obra?un spravi? na kocko in to doma.... wtf :blink:

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

V 61.mibuti Lpool vodi ?e 4:0, noro :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Kdo gleda zdele finale LE z Oblakom? :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.