Skoči na vsebino

Vlečna kljuka za mazda cx30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Nabavil bom mazda cx30 2.5

Zanima me ali je kdo od vas montiral vlečno kljuko za ta tip avta. In seveda ali ste nabavili kljuko, kar v mazda center ali ste nabavili kje drugje? Cene varirajo bi pa rad kupil kvalitetno kljuko. Uporabljal bi jo pa prednostno za prevoz 2x električno kolo. Zanimajo me vaše izkušnje in pa seveda kakšen nasvet katero kljuko i. Pa seveda nadgradnja za prrvoz koles.

Lp.

Napisano

Jaz sem jo vzel z novim avtom. Konektor za elektriko se zasuka pod odbijač, ko ni v uporabi. Tudi uporabljam za prevoz koles. Po montaži jo je potrebno vpisati v homologacijo.

Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Jaz sem jo vzel z novim avtom. Konektor za elektriko se zasuka pod odbijač, ko ni v uporabi. Tudi uporabljam za prevoz koles. Po montaži jo je potrebno vpisati v homologacijo.

A ni tako, da če ti že v tovarni kjer avto proizvedejo montirajo kljuko, je ni treba homologirat. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 36 minutami je Mraušk Mčk napisal:

A ni tako, da če ti že v tovarni kjer avto proizvedejo montirajo kljuko, je ni treba homologirat. 

Kolikor vem, pri Mazdi kljuko montirajo sele na servisu pred dobavo... tako, je bilo pri meni... so pa tudi oni uredili vpis v homologacijo ... 

• Všeč 1
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 minutami je Jest napisal:

Kolikor vem, pri Mazdi kljuko montirajo sele na servisu pred dobavo... tako, je bilo pri meni... so pa tudi oni uredili vpis v homologacijo ... 

Tako tudi je (po informaciji Mazdinega prodajalca).

Napisano

Meni so je montirali na servisu, pri prodajalcu.

Avti pridejo iz Japonske brez kljuk.

Vtičnica se skrije pod odbijač, kljuka pa je snemljiva.

Cena je bila cca. 750-800 EUR, se več točno ne spomnim.

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Homologirati jo je treba.

Če je kljuka že "tovarniško" gor, jo vpišejo v homologacijo še preden ti prvič registriraš vozilo. In številka take homologacije je drugačna od "naknadne". Kdo ve, že ob pogledu v homologacijo ve, od kdaj je vlečna kljuka gor...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.