Skoči na vsebino

Mazda 6e

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ojej, ja tega se je blo za bat. To pač ni Mazda, ampak nek sintetičen kitajski EV, ki s pravimi Mazdami nima nič skupnega. Še manj pa z Mazdino filozofijo orientiranosti na voznika. Thomas je tole lepo razložil pa občutek imam, da je bil še zelo prizanesljiv in bi bolj raztrgal, če bi smel.

33112_1.png

Napisano

Če bi že moral izbirati med električarji, bi kupil xiaomi YU7. 

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra :) ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK :D ... 

WWW.AVTOMANIJA.COM

Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife.

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 50 minutami je Alex napisal:

Telefon že imam Xiaomi samo njihov avto še kupim, samo..... 🤔🥴🤒😉

Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

Ti si bolj "dirkač" (vsaj po branju tvojih prispevkov) ... in bi ti bolj pasal Xiaomi SU7 Ultra :) ... Za v Vrhniški klanec bi bilo OK :D ... 

WWW.AVTOMANIJA.COM

Xiaomi SU7 Ultra je postal najhitrejše električno vozilo višjega razreda na Nurburgring Nordschleife.

Dober avto, a velikooooo predrag. 😉

Napisano
pred 7 urami je Jest napisal:

WWW.AVTOMANIJA.COM

Tole je pa res nujen podatek. Itak se lastniki mikrovalovk za kamioni vozijo🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 7 urami je Jest napisal:

WWW.AVTOMANIJA.COM

Wau, kakšen dosežek!

Kolikor vem, je tisti krog dolg 23 km. Torej, najprej je naredil 25 km za ogrevanje in potem še 25 km za "dirko". Se pravi 50 km vsega skupaj. Me zanima, če bi mu uspelo narediti 10 krogov v 70,5 minutah, pa da vidimo, koliko časa lahko drži povprečno hitrost 200 km/h...

Bi znalo biti, da bi mu na taki dirki bil Tomos D6 ali pa Tomos GP Matulja resna konkurenca, pa čeprav sta 50-kubičnjaka...

Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Tole je pa res nujen podatek. Itak se lastniki mikrovalovk za kamioni vozijo🤣

Sem danes videl enega ZOE na štajerski AC, ki je lepo 90 za kamionom v zavetrju. Prvo kar mi je padlo na pamet je blo Dvorjan, ampak po moje ni bil, ali pač.:hudicek:

• Haha 2
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Sem danes videl enega ZOE na štajerski AC, ki je lepo 90 za kamionom v zavetrju. Prvo kar mi je padlo na pamet je blo Dvorjan, ampak po moje ni bil, ali pač.:hudicek:

A kamioni vozijo samo 90km/ uro? Bi bilo potrebno dvigniti njihovo max. hitrost vsaj na 100,da bi električni promet potekah malo hitreje, brez kolon. Je pa po svoje gušt vozit s takšno hitrostjo po avtocesti, vsaj vidiš okolico. 

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

A kamioni vozijo samo 90km/ uro? Bi bilo potrebno dvigniti njihovo max. hitrost vsaj na 100,da bi električni promet potekah malo hitreje, brez kolon. Je pa po svoje gušt vozit s takšno hitrostjo po avtocesti, vsaj vidiš okolico. 

Električni avto imajo edini mrčes na zadnji šipi naliman🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 35 minutami je Boss napisal:

Noja… eni izgleda vidite samo take, ki vozijo za kamioni… jaz jih pa vidim tudi na prehitevalnem pasu z normalno potovalno hitrostjo… Zadnjič sem vozil za eno Teslo, ki je imela celo bicikle zadaj na kljuki… dobrih 130 km/h …

lp

Thomas

image.png

Napisano

Tudi jaz vidim zelo veliko el. z normalno vožnjo 130 in več, ampak za kamioni in vmes je pa največ električnih.... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mam deore xt kar me čudi...mogoče diski niso
    • Tudi jaz vidim zelo veliko el. z normalno vožnjo 130 in več, ampak za kamioni in vmes je pa največ električnih.... 
    • Kaj trobiš saj ti je dala žmigavc... 🫣🤣    
    • Noja… eni izgleda vidite samo take, ki vozijo za kamioni… jaz jih pa vidim tudi na prehitevalnem pasu z normalno potovalno hitrostjo… Zadnjič sem vozil za eno Teslo, ki je imela celo bicikle zadaj na kljuki… dobrih 130 km/h …    
    • Eh ja vedno, ko je treba napisat argument je takole "ne da se mi ukvarjat s tabo". Ti ziher nisi pravi Primorec ampak priseljen tja in zato marsikaj ne razumeš. Drugač pa ja ... en del moje rodbine po starem očetu je iz Stomaža. Nikoli ni bil komunist, je pa tihotapil preko železnice kuriske zadeve partizanom. Nekdo od domačih izdajalcev ga je zašpecal in teli tvoji domobrančki so ga strpal na vagon za Gonars in bi lahko verjetno tam končal, ampak je mel srečo, da ga je en stražar spoznal in mu omogočil pobeg.    Je pa vedel kdo ga je izdal in k sreči za tega izdajalca ga je krogla srečala prej. To je sreča tudi za mojega deda, da se mu ni bilo treba umazat rok s krvjo kvizlingov. Ampak veliko takih so jih dobili ljudje, ki so se hoteli maščevati za grozote, ki so jih fasali v vojni. In tudi zato je bilo ogromno izvensodnih pobojev. Je to prav? Seveda ni, ampak kdo od nas, ki danes tu debatiramo pa je občutil duh tistega časa. Seveda ni bilo prav je bilo pa razumljivo, da se bi to zgodilo in verjemi, da če bi zmagala fašistična naci stran bi se zgodilo enako, le nekateri drugi bi končali življenja po vojni pa si upam rečt mnogo bolj radikalno in temeljito bi jih pospravili.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.