Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Si ziher da je serijsko? Ni bilo nemca, korejca, italjana, američana, ..., kjer ni bila alarm postavka na ceniku in ne serijska oprema. No ja, je korejc ja. Ker v Sloveniji i20n, ni varianta i20, ampak ločen model. 🫣
-
Sem prepričan da ja. Ampak argument je slab. Sem pa presenečen, da očitno tile levi strici iz ozadja, res obstajajo. Sem si mislil, da so navidezni, da so se ustvarili v neki glavi, na neki TV. Glede korupcije glavnega župana pa se trenutni v vladi izgovarjajo, da imamo za take primere ustrezne inštitucije, pravno državo, itd. Ampak očitno ne delujejo, podobno kot niso delovale v primeru problematike, ki je bila aktualna nekaj mesecev nazaj na Dolenjskem. In kdo mora za to poskrbeti? Po mojem v prvi vrsti vlada in parlament (kjer sedijo levi in desni), če nekaj ne funkcionira. Vsi tile, ki so jih ujeli so mnenja, da ne funkcionira in bili so zraven. Torej se predvsem vladajoči nimajo kaj izgovarjati, da bodo za župana poskrbele institucije. Še glede laganja prvakov dveh največjih strank. Oba sta se po mojem večkrat v soočenju v ponedeljek fino zlagala, sprenevedala. Eden je zanikal obstoj svojih starih izjav glede pucanja v policiji, drugi ne pozna tele črne kocke, pa se je z njimi srečal nekaj mesecev nazaj in se ne spomni katerega dne, spomni se pa ur dogodkov 40 let nazaj... Kriza.
-
Od Mazda-si.net · Napisano
Apology and Notification Concerning Potential Incident of Personal Information Exposure Due to Unauthorized Access [PDF format]Preberi celoten članek -
Svoje nisem snemala..Tuli natanko tako, samo da zraven utripajo se zmigavci. Nisem vedela, da protivlomni sistem ni serijska oprema pri vseh avtih 🤔 V teh dneh bi sigurno rajši vidla da ga nimam😆 Če ne drugače naj mi ga izklopijo,če lahko 🤨
-
Naj ti ga izklopijo. Mazde nihče ne mara... 😋 Probaj drug servis...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.