Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pri naši hiši ni nobenemu nič piskalo. 

Tožil bom holobjaka.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 26 minutami je FuManchu napisal:

Pri naši hiši ni nobenemu nič piskalo. 

Tožil bom holobjaka.

Pri nas tudi nič piskalo.

Svojega Androidnega S21 FE sem nastavil na tiho, in nič. Sem pa dobil obvestilo.

Ostalih pet z iPhoni niso dobili prav nič.

• Haha 1
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je g.Wankel napisal:

A @Shrek je dubu alarm? :D

Ne, ker je dal telefon na mute, letalski način , pobral sim ven in baterijo, ga zavil v folijo pa ga dal v skrinijo.

Popravljeno od Tilen5
  • Haha 3
  • Začuden 2

jajcadizlska.jpg

Napisano

Men je vse piskalo.. je bil tistih nekaj sekund kr pravi kraval, ko trije telefoni istočasno razgrajali. 

Zanimivo pa je to, da prvo obvestilo je bilo samo v angleškem jeziku, kot da nismo v Sloveniji, šele drugo pa v Slovenskem.

Zdaj pa eno strokovno vprašanje in sicer, ko klikneš na sporočilo to izgine in ga nikjer več ne najdem. Če bi recimo bilo gor neko navodilo bi bilo zgubljeno, al se motim. Sem pregledal telefon, pa mape na njem a obvestil naknadno nisem našel. Al jih ne znam poiskat al pa jih dejansko ni nikjer več. Če bi bil SMS bi vsaj ostal nekje in lahko naknadno preveriš ter dodatno ukrepaš, če bi bila kaka resna grožnja.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Zdaj pa eno strokovno vprašanje in sicer, ko klikneš na sporočilo to izgine in ga nikjer več ne najdem.

Nastavitve -> Varnost in nujni primeri -> Brezžična opozorila v sili -> Zgodovina nujnih opozoril

pred 6 urami je Tilen5 napisal:

Ne, ker je dal telefon na mute, letalski način , pobral sim ven in baterijo, ga zavil v folijo pa ga dal v skrinijo.

Pol pa nisi na Mobitelu, pa te zafrkne, ko pride 5 ur kasneje 😆

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 13 urami je Agerg napisal:

Boss, poglej. Načeloma pri teh stvareh vedno zbiraš med samimi slabimi, kot na volitvah ponavadi. ZDA imajo svoje negativne lastnosti, na žalost vsak trenutek vedno več, ampak še vedno so bili pa boljša izbira kot Rusi in podobni, če se je že treba nekam postaviti.

Spomni me iz kod so ljudje v zgodovini ponavadi bežali. Iz Rusije in podobnih ali iz ZDA? Kaj bo pa naprej pa noben ne ve.

Pomisli tudi na obdobje od leta 45 do 50, ko so Američani edini imeli jedrsko orožje in potencialno prevlado nad svetom. Lahko bi šli naokrog in rekli, tole je naše ali pa dobite bombo. Predstavljaj si zdaj nekoga drugega s takšno močjo takrat. No, ne vem, jaz to tako gledam...

Ampak, zakaj bi se pa morali postavljati vedno na eno stran. Zakaj se ne bi mogli razumeti z vsemi stranmi. A če bi recimo Rusijo obravnavali kot enakovrednega partnerje in jo ne bi poniževali praktično skos sem prepričan, da tle vojne nikoli ne bi bilo. V EU gremo celo tako daleč, da skoraj zanikamo, da je Rusija del Evrope, po drugi strani pa tlaćimo Izrael v Evropo pa čeprav niti približno ni v njej.

Recimo Ruske športnike in estradnike zaničujemo in jim prepovedujemo udeležbo na dogodkih, ki z vojno nimajo nič. Aja v isti koš smo vrgli celo Beloruse, ki niso napadli nikogar in njihov glavni greh je, da niso skregani z Rusijo. Po drugi strani pa Izraelu, ki je tudi že davno prekoračil silobran, ne samo da ga ne izključujemo, še celo povabljen je da sodeluje v Evropskem športu, v Evropski kulturi, kot je recimo tudi Evrovizija ipd.

To so taka dvojna merila, da zbijajo vso Evropsko kredibilnost in pravičnost. In zdaj bi radi bili mi moralna avtoriteta in odločevalec kaj je prav in kaj ne. Če bi recimo tako delovalo sodišče, bi Jajo že davno tulil krivosodje ali kaj podobnega.

Zadnjega odstavka pa ne razumem najbolje. Američani so najbolj strašno orožje v obliki atomske bombe uporabili nad civilnim prebivalstvom. In to ne 1x ampak celo 2x. Brez zadržkov in prav hiteli so pa čeprav so že imeli popolno prevlado nad Pacifikom. Zakaj so hiteli? Mogoče zaradi Rusov, ki so vstopili v vojno proti Japonski. Japonska je že brez tega bila na kolenih in vojaško skoraj poražena. Nobene potrebe ni bilo uporabit bombi nad civilisti. Lahko bi jo uporabili kot demonstracijo moči nad kakšno striktno vojaško tarčo stran od civilnih pa bi bilo popolnoma enako učinkovito. 

Ne vem kdo bi lahko bil še večji psihopat od tega, da z eno bombo ubiješ 70.000 ljudi naenkrat.

Zakaj ima Rusija atomski arzenal? Za napad? V njihovi doktrini le za obrambo in razvijali so jih ravno za obrambo in to proti komu? Zakaj jo ima Kim Jong Un? Zato, da ga pustijo pri miru. Zakaj jo želi imeti Iran? Zato, da ga pustijo na miru. Zakaj Kitajska? Indija? Pakistan? Zato, da imajo mir in da se jih pusti na miru. Kdor je ni imel jo je dobil pač po pički s strani ZDA navadno skoraj iz ljubega mira. Irak, Sirija, Libija, Afganistan, Koreja (pred delitvijo), Vietnam, Somalija Srbija, Panama, ... 

Kdo je dodelil vlogo svetovnega policaja prav ZDA in da lahko hara naokoli brez odobritev združenih narodov? Brez odobritev varnostnega sveta?

A ni zanimivo, da je prav zloglasni ameriški državni sekretar Henry Kissinger dejal:

“It may be dangerous to be America's enemy, but to be America's friend is fatal.”

tale njegov izrek pa je lahko največji opomin Evropi

“America has no permanent friends or enemies, only interests”

33112_1.png

Napisano
pred 29 minutami je godlike napisal:

Nastavitve -> Barnost in nujni primeri -> Brezžična opozorila v sili -> Zgodovina nujnih opozoril

Tnx, sem 2x tam iskal pa me tale slovenski izraz "brezžična sporočila v sili" ni preprišal, da bi kliknil nanj. 😂

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kaj mu pomaga k so pušili,..sm rekel že na začetku, da je gnil klub trenutno
    • Tnx, sem 2x tam iskal pa me tale slovenski izraz "brezžična sporočila v sili" ni preprišal, da bi kliknil nanj. 😂
    • Ampak, zakaj bi se pa morali postavljati vedno na eno stran. Zakaj se ne bi mogli razumeti z vsemi stranmi. A če bi recimo Rusijo obravnavali kot enakovrednega partnerje in jo ne bi poniževali praktično skos sem prepričan, da tle vojne nikoli ne bi bilo. V EU gremo celo tako daleč, da skoraj zanikamo, da je Rusija del Evrope, po drugi strani pa tlaćimo Izrael v Evropo pa čeprav niti približno ni v njej.   Recimo Ruske športnike in estradnike zaničujemo in jim prepovedujemo udeležbo na dogodkih, ki z vojno nimajo nič. Aja v isti koš smo vrgli celo Beloruse, ki niso napadli nikogar in njihov glavni greh je, da niso skregani z Rusijo. Po drugi strani pa Izraelu, ki je tudi že davno prekoračil silobran, ne samo da ga ne izključujemo, še celo povabljen je da sodeluje v Evropskem športu, v Evropski kulturi, kot je recimo tudi Evrovizija ipd.   To so taka dvojna merila, da zbijajo vso Evropsko kredibilnost in pravičnost. In zdaj bi radi bili mi moralna avtoriteta in odločevalec kaj je prav in kaj ne. Če bi recimo tako delovalo sodišče, bi Jajo že davno tulil krivosodje ali kaj podobnega.   Zadnjega odstavka pa ne razumem najbolje. Američani so najbolj strašno orožje v obliki atomske bombe uporabili nad civilnim prebivalstvom. In to ne 1x ampak celo 2x. Brez zadržkov in prav hiteli so pa čeprav so že imeli popolno prevlado nad Pacifikom. Zakaj so hiteli? Mogoče zaradi Rusov, ki so vstopili v vojno proti Japonski. Japonska je že brez tega bila na kolenih in vojaško skoraj poražena. Nobene potrebe ni bilo uporabit bombi nad civilisti. Lahko bi jo uporabili kot demonstracijo moči nad kakšno striktno vojaško tarčo stran od civilnih pa bi bilo popolnoma enako učinkovito.    Ne vem kdo bi lahko bil še večji psihopat od tega, da z eno bombo ubiješ 70.000 ljudi naenkrat.   Zakaj ima Rusija atomski arzenal? Za napad? V njihovi doktrini le za obrambo in razvijali so jih ravno za obrambo in to proti komu? Zakaj jo ima Kim Jong Un? Zato, da ga pustijo pri miru. Zakaj jo želi imeti Iran? Zato, da ga pustijo na miru. Zakaj Kitajska? Indija? Pakistan? Zato, da imajo mir in da se jih pusti na miru. Kdor je ni imel jo je dobil pač po pički s strani ZDA navadno skoraj iz ljubega mira. Irak, Sirija, Libija, Afganistan, Koreja (pred delitvijo), Vietnam, Somalija Srbija, Panama, ...    Kdo je dodelil vlogo svetovnega policaja prav ZDA in da lahko hara naokoli brez odobritev združenih narodov? Brez odobritev varnostnega sveta?   A ni zanimivo, da je prav zloglasni ameriški državni sekretar Henry Kissinger dejal: “It may be dangerous to be America's enemy, but to be America's friend is fatal.”   tale njegov izrek pa je lahko največji opomin Evropi “America has no permanent friends or enemies, only interests”    
    • Nastavitve -> Varnost in nujni primeri -> Brezžična opozorila v sili -> Zgodovina nujnih opozoril Pol pa nisi na Mobitelu, pa te zafrkne, ko pride 5 ur kasneje 😆
    • Samo kaj, ko mu nobeden niti čestital.  Ta klub je kr neki.   
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.