Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 12 urami je dvorjan napisal:

Ja, je. To je bilo še kako leto nazaj v rangu 55-70 jurjev. Sem pogledoval k "Juliji" preden sem Mazdo kupil. Nekako si nisem upal Italijanke, čeprav je lepa ...

Ja, navadna tahuda Giulia je bla res med 55-70k, GTAm so ble pa cca 170k

WWW.AUTOCAR.CO.UK

Lightweight four-door flagship officially taken off sale as final order placed

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 26 minutami je sportman333 napisal:

še en dokaz "norih" časov :)

WWW.AVTO.NET

Honda Accord 2.2i 16v Type-R VTEC, letnik:2000,20500 EUR :: www.Avto.net ::

Tale ma barvno slepoto. Vidim da so felge črne in ne bele 😂. Cena je pa kr lepa

Napisano

A je to kakšna sprememba al sem le jaz kmet an s hribu doma, ma se mi zdi, da so ratali avti kot vino: starejši letnik kot je dražji je...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

@TBASAj piše da ima 3komplete platišč (te črne na sliki Motec 18", Sparco 17" z zimskimi in OEM TypeR bele 17") ;)

Glede na to da so Honde Type-R limitirane, bodo z leti cene itak sam rasle, pokupili jih pa bodo samo ljubitelji.

Cene Honde S2000 so pa tudi lepo zrasle. 🚀

IMG_20220914_094730_edit_614720893041096.jpg

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Jezen 1

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 11 minutami je Slivka napisal:

A je to kakšna sprememba al sem le jaz kmet an s hribu doma, ma se mi zdi, da so ratali avti kot vino: starejši letnik kot je dražji je...

Tudi če si "s hribu doma"😂👍...nič se ti samo ne zdi-drži kot pribito-draži se u pi..ko ......

Sem lih včeraj pogledal rečun od felten (tiste od ATSa k jih imam za poleti) in zimskih pnevmatik (Pirelli Scorpion Winter-stara verzija),k sem vse kupil pr Leaderpnevmatiku pred malo več kot enim letom (03.07.2021)...in primerjam z aktualnimi cenami identičnega kompleta...je šlo vse za 25% gor😡👎...in pazi to-"auslaufmodel" pnevmatik😲,in so še zmeraj dobrih 200€/kom.

Sem takrat vedel,da najmanj še pol letane bom dobil naročeno CX-5...in je na koncu ratalo več kot eno leto😟...a za gume in feltne-kot da bi vedel,da moram kupiti...čeprav sem po tem fuuul cvikal,če bo še pasalo na avto,k je Mazda pr CX-5 z 2021 na 2022 šla v Facelift🙄

Bo že tako kot zadnje čase govorim...saj avto boš še nekako dobil...če ne prej pa kasneje🤔...samo plačati ga ne boš mogel.

L.P.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 4 minutami je Deeyan napisal:

Po tem takem js svojo 323F V6 gladko prodam za 15k€? 🤔

Probaj. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 6 minutami je Deeyan napisal:

Po tem takem js svojo 323F V6 gladko prodam za 15k€? 🤔

Mislim da ja... potencial ima. Pa sej je vedno tako, eni ljudje so na tem svetu očitno le zato, da se jih nategne. Pa to ni samo z avti tako ampak tudi z delnicami, zlatom, bitkojni, ponzi shemami ... itd itd.

33112_1.png

Napisano
Pravkar je Boss napisal:

Mislim da ja... potencial ima. Pa sej je vedno tako, eni ljudje so na tem svetu očitno le zato, da se jih nategne. Pa to ni samo z avti tako ampak tudi z delnicami, zlatom, bitkojni, ponzi shemami ... itd itd.

super, prodam oba pa kupim Evolutiona :)

Napisano
pred 7 minutami je Slivka napisal:

Dizel in V6 za 15.000? 

Rezervirano!

Imaš ZS!

ne, ne, vsak po 15k 😂

Napisano
pred 29 minutami je NevLado napisal:

časi avtov za 20k so očitno res mimo

..Sedaj so večji avti od 40-45 K € gor. Pri Električarjih  pa se začne   pri 50K.

Napisano
Napisano
pred 13 urami je NevLado napisal:

notranjost mi je všeč, nč ne komplicirajo kot pri drugih znamkah o radi počnejo 🔝

Napisano
pred 13 urami je NevLado napisal:

Niso. Dobiš novega twinga:D

• Haha 3
  • Zmeden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 22 urami je NevLado napisal:

Jp, vse je takoj 30k, brez da si kaj zmišluješ z opremo 😢

Napisano
pred 4 urami je MazdaBoy napisal:

Jp, vse je takoj 30k, brez da si kaj zmišluješ z opremo 😢

....pa kupiš CX30 in si zmagal....:ouje:

Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

....pa kupiš CX30 in si zmagal....:ouje:

Jap. A kaj, ko je ", moja" že 32K€.

• Všeč 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.