Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 minuto je ignacij napisal:

Očitno je nekdo v Nemčijo uvozil CX9

I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:

Mazda CX-9 NAVI / HUD / 7 SITZER / ALLRAD / 360 GRAD

First Registration: 07/2020 Mileage: 37,000 km Fuel: Petrol Power: 184 kW (250 Hp) 

Price: €35,999

https://link.mobile.de/ZS9ueZeZVqLUUSyF8

A je to 2.5 turbo dinozaver?

Napisano (urejeno)
dne 21. 8. 2022 ob 15:17 je Janez007 napisal:

Evo ga, spet ena zanimiva Mazda 6, tokrat CD175 letnik 2017. 😮

Nov motor in turbina - julija 2021 pri 72124 prevoženih kilometrov

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17573549&display=Mazda Mazda6

image.png

image.png

Cene (pre)počasi popuščajo. Od avgusta lansko leto, ko so ga začeli prodajati, so z njim prevozili 26 km. Zakaj že takoj niso nastavili na 19.000 oziroma sedaj na 15.000? 🙃

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 10 minutami je Janez007 napisal:

Cene (pre)počasi popuščajo. Od avgusta lansko leto, ko so ga začeli prodajati, so z njim prevozili 26 km. Zakaj že takoj niso nastavili na 19.000 oziroma sedaj na 15.000?

image.png

To je redek slučaj....😉

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Vsi, ki pregledujete Avto.Net: če kje opazite našo Mazdo 5, da se spet prodaja (Mazda 5, dizel, 105 kW, TX plus oprema), kaj mi lahko poveste?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 56 minutami je Slivka napisal:

Vsi, ki pregledujete Avto.Net: če kje opazite našo Mazdo 5, da se spet prodaja (Mazda 5, dizel, 105 kW, TX plus oprema), kaj mi lahko poveste?

Ni tvoja ampak...https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19025024&display=Mazda Mazda5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Slivka, se bojim da je šla vaša Mazda za Bosno ali Srbijo.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 57 minutami je FuManchu napisal:

Se tudi jaz bojim, da res.

Ampak,...

Mogoče, veš, mogoče...

Upanje umre zadnje...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Sej privoščim Bosancem, da se vozijo v dobrem avtu, da ne bodo sam klumpe kupovali. Tko da nič žalovat z izgubljenim - nekoga si Slivka nevede osrečil.

33112_1.png

Napisano
dne 17. 12. 2023 ob 19:31 je Z M A J napisal:

O tej verziji smo že govorili oziroma pisali. 

A so to samo dodane luči ali je prava replika dirkalnika?

dne 18. 12. 2023 ob 7:44 je Slivka napisal:

A je bilo kaj narobe ob prodaji oziroma si imel nevšečnosti?

dne 19. 12. 2023 ob 10:24 je FuManchu napisal:

Dvomim. 

Pri njih ne povohajo kar ni precenjena nemška sveta trojica. 

Če bi imel Sharana ali Tourana bi se stepli zanj. 

dne 19. 12. 2023 ob 18:24 je Boss napisal:

Sej privoščim Bosancem, da se vozijo v dobrem avtu, da ne bodo sam klumpe kupovali. Tko da nič žalovat z izgubljenim - nekoga si Slivka nevede osrečil.

Vse lepo in prav, ampak pravega navdušenja pri njih ni za poševnooke. 

Sem imel Nissan Prairie ter ga prodajal pa so vsi jamrali nad njim, ker ni bil Touran ipd...

So pa nori na Transporterje IV in V. 

Priporočam ti da počakaš ko bo Audi predstavil modele A0, A1 Avant in A9 ter bo veselica. Prideš?

Napisano (urejeno)
dne 27. 12. 2023 ob 13:12 je dvorjan napisal:

Čisto osnovna oprema, verjetno že x-krat prevrteni km.

Če bi stala pol toliko, kot želijo, bi še vedno težko rekel, da je ugodno. 😃

Zelo verjetno ne.

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 41 minutami je FuManchu napisal:

Nostalgija. Točno

tako smo imeli doma

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18982871&display=Honda -

😍

Jaz sem imel naslednjo 5gen...legendarni avto, sicer samo 2.0 134km....ampak to je bil res stroj, res dober zvok ko je šlo zlahka v vsaki prestavi čez 5rpm...se boljši pa 2.2.ki je imela 185km in 4wd (krmiljenje tudi zadnjih koles)...

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 23 minutami je sportman333 napisal:

Jaz sem imel naslednjo 5gen...legendarni avto, sicer samo 2.0 134km....ampak to je bil res stroj, res dober zvok ko je šlo zlahka v vsaki prestavi čez 5rpm...se boljši pa 2.2.ki je imela 185km in 4wd (krmiljenje tudi zadnjih koles)...

To so bili stroji, ja.

Se spomnim smo imeli Celico doma. Žal jo je foter razbil (ne po svoji krivdi) in na hitro kupil BMW e36. Je bil tako razočaran nad njim, da ga nismo imeli tudi eno leto ne. Potem je pa prelude kupil. To so bili spet happy times 😁

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.