Slivka Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar dne 5. 2. 2026 ob 15:06 je Boss napisal: A to je resna cena? Ja, kaj, a ta mestni se pa lahko vozite v avtih za 40.000€? 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar pred 8 urami je Slivka napisal: Ja, kaj, a ta mestni se pa lahko vozite v avtih za 40.000€? Ne mi gledamo za 50k€+, zakaj vprašaš? Ok te trolam nazaj, ker ti tud mene. Jimny za 44k€... resno. Citiraj
Agerg Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Eh, pod 100k€ so sama jajca. Pri meni v ulici je že par Poršejev. Včasih smo jih hodili gledat, ko je bil kje, zdaj so pa povsod. Dolgcajt... 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar pred 1 uro je Boss napisal: Ok te trolam nazaj, ker ti tud mene. Jimny za 44k€... resno. A ni bil nov (ta generacija) včasih 30K? Citiraj
Jest Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Saj je bil Clio včasih tudi 10 jurjev ali celo malo manj… danes se pač začne šele pri 15 ali več… Celo do 164K€ gre cena 😅🤣 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22023509&display=Renault Clio 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Cx7 z LPG za 2500 cekinov; https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21999854&display=Mazda CX-7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Tale bencinarka se je včeraj pojavila v oglasih, danes je že izginila ... če je ni kupil forumaš, ga tukaj zelo verjetno ne bo, ker z njo ne bo imel težav. 4 Citiraj
x-layer Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 11 minutami je Janez007 napisal: Tale bencinarka se je včeraj pojavila v oglasih, danes je že izginila ... če je ni kupil forumaš, ga tukaj zelo verjetno ne bo, ker z njo ne bo imel težav. Jaz bom rekel samo to, da je tole meni osebno previsoka cena za toliko star avto. Pa čeprav ima malo prevoženih kilometrov... 7 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Važn, da se je prodala, to je dobro za nas lastnike Mazd.... Citiraj
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 38 minutami je x-layer napisal: Jaz bom rekel samo to, da je tole meni osebno previsoka cena za toliko star avto. Pa čeprav ima malo prevoženih kilometrov... Sigurno ni šla po tej ceni. Tale je bla nova okol 30 jurjev. Kupu jo je pa nepremičninski agent 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je x-layer napisal: Jaz bom rekel samo to, da je tole meni osebno previsoka cena za toliko star avto. Pa čeprav ima malo prevoženih kilometrov... slovenska, 1 lastnik, full oprema mogoče relacijski voznik ki ne rabi da se auto kam premakne... poslednja samurajka jaz bi dal za njo okol 22k 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.