Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ko greš k štromarju, da rabiš dva podaljška po meri, potem pa nihče ne preveri, kaj je njegov vajenec dejansko res naredil... VID_20260911_202858.mp4 Je bilo možakarju tako nerodno, da je bilo na koncu še meni nerodno, ker srm ga spravil v tako zadrego...
-
Drži. Se mi je zdelo brez veze po nepotrebnem težiti in odpirati novo temo. Upam da nisem v prekršku.
-
A smo končno naleteli na dvojna merila? 🤔 Bolje da ne odprem več te teme. Ker nisem odvetnik levih.
-
Ne sodi naju oz. mene po sebi. Jaz bi za vse državne funkcije uzakonil nekaznovanost, redne teste na drogo in takojšno izgubo položaja ob incidentu. Lahko izrecno zapišem, tudi za leve in za sredino. Meni je vseeno za predčasne volitve. To se jih boji desnica in ne mi hlapci, ki gremo tja, če so, in ne gremo tja, če jih ni.
-
Glavno,da ne bosta videla predčasnih volitev zaradi Mijića...ker tudi vama ne gre za moralo,ampak,da so "naši",a ne...saj se "poznamo"😉 Ne paše to lastno zdravilo kot vidim... Glej ..od levih se učimo...oni nonstop delajo ravno to....zmeraj drugim očitajo,kar sami delajo. Za blagor države ne...ker...a bi rad nazaj tisto golobovo greznico? Boš še videl...ko bo šiba začela peti,kaj vse se bo našlo....za vsako rit ena palca rase,samo za ene je že deblo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.